POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
AK Partili Yavuz: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
AK Partili Yavuz: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
21 Mayıs 2022 Cumartesi - 15:48

CHP İzmir'den İstanbul’a Milletin Sesi çıkarması

CHP, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında Yargıtay tarafından verilen kararın ardından İstanbul’da büyük ‘Milletin Sesi’ mitinginde buluştu. Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla ülkenin dört bir yanından parti örgütleri, belediye başkanları ve vekiller kente hareket ederken CHP İzmir de İstanbul yolunu tuttu.

CHP İzmir den İstanbul’a Milletin Sesi çıkarması

GERÇEKİZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Yargıtay tarafından cezasının onanmasının ardından partinin Bursa’da düzenlemeyi planladığı Milletin Sesi mitinginin adresi İstanbul olarak değişti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun tüm örgüte yaptığı çağrının ardından vekiller, başkanlar ve parti yöneticileri İstanbul’a akın ederken İzmir’den de İstanbul’daki büyük mitinge katılım için harekete geçildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı mitinge dair vekiller, başkanlar ve ilçe örgütlerinden İstanbul’dan ve miting yolundan paylaşımlar geldi. 

SOYER, TORUN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI İSTANBUL'DA BİR ARADA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer miting öncesi partisinin büyükşehir belediye başkanları ile Florya Atatürk Kent Ormanı’nda buluştu. Buluşmada CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da yer aldı.

SOYER: MİLLETİN SESİ MALTEPE'DEN DUYULDU

18:00'de başlayan mitingde büyükşehir belediye başkanları ile birlikte Başkan Soyer de kürsüye çıkarak alandakileri selamladı. 

Soyer mitingin ardından sosyal medyadan, ''Tek hedef, yüz binlerce yürek. Milletin sesi Maltepe’den duyuldu bugün'' paylaşımını yaptı. 

YÜCEL: HAKSIZLIĞA, ADALETSİZLİĞE KARŞI... 

Miting alanından paylaşım yapan CHP İzmir İl Başkanı Yücel, ''Haksızlığa, hukuksuzluğa ve her türlü adaletsizliğe karşı İzmir örgütümüzle birlikte Maltepe miting alanında Milletin Sesi mitingindeyiz!'' dedi. 

KILIÇ, YÜCEL VE BUCA İLÇE ÖRGÜTÜ BİR ARADA

CHP'nin Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç miting alanından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Buca ilçe örgütü de yer aldı.

Kılıç: #MilletinSesi hak için, hukuk için, adalet için yükselecek! Tarihe geçecek İstanbul Mitingi'ne dakikalar kala Buca ilçe örgütümüzle alandayız. Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’nu bekliyoruz.

ÖZKAN: ADALET İÇİN...

Miting alanından fotoğraf paylaşan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ''Adalet için... #MilletinSesiMaltepede'' notunu düştü.

ADİL KIRGÖZ, 'KARLI KAYIN ORMANI' EŞLİĞİNDE İSTANBUL'A GİTTİ

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz İstanbul’a giderken Zülfü Livaneli’nin ‘Karlı Kayın Ormanı’ şarkısını söyledi.

TACETTİN BAYIR: TARİHİ BİR GÜN!

Miting alanından fotoğraf paylaşan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır şu ifadeleri kullandı: Tarihi bir gün! Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu milyonların sesi olmak için geliyor. Türkiye'nin hak ettiği aydınlık günlere kavuşmasına az kaldı.

SERTER: YÜZBİNLER MALTEPE'YE AKIYOR!

Miting alanından paylaşım yapan bir diğer İzmir Milletvekili Bedri Serter, ''Milletin Sesi İstanbul'da mitingindeyim.İstanbul'dan, İzmir'den, Anadolu'dan yüzbinler gençler, kadınlar, herkes Maltepe'ye akıyor. Herkes "Milletin Sesi" nde birleşiyor'' dedi. 

KILIÇ, İLÇE ÖRGÜTLERİYLE 

CHP’nin bir diğer İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ise İstanbul’a partisinin Seferihisar ve Karaburun ilçe örgütleri ile gitti. 

Erdan sosyal medyadan yaptığı fotoğraflı paylaşıma şu notu düştü: Karaburun ve Seferihisar örgütlerimizle tarihi miting yolundayız.

BATUR, KAFTANCIOĞLU İLE BULUŞTU

Partisinin İstanbul’daki büyük mitingi için kente giden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ise İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ziyaret etti. Batur, Kaftancıoğlu ziyaretinin ardından bugün miting alanından CHP Konak ilçe örgütü ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile bir fotoğraf paylaştı. 

Batur Kaftancıoğlu ziyaretini sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı: İstanbul mitingi öncesi, CHP İstanbul İl Binamızı ziyaret ederek İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldik. Canan yüreklidir, Canan cesurdur biliyoruz fakat bizde var gücümüzle onun yanındayız. Yalnız bırakmayız Canan bizimdir.

Batur miting alanından yaptığı paylaşımda ise şu sözleri kullandı: CHP İzmir İl Başkanımız, CHP Konak ilçe başkanımız ve partililerimiz ile birlikte Cumhuriyet Halk Partimizin, ülkemizde değişim rüzgarları estirecek, halkın sesinin yankılanarak yeniden yükseleceği miting alanımızdayız. Gelmekte olanı karşılamaya hazırız.

ENGİN: MİLYONLARIN SESİ OLACAĞIZ!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin miting alanından paylaştığı fotoğrafla birlikte şu ifadeleri kullandı: 

CHP Genel Başk.mız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hak,Hukuk ve Adalet sloganıyla yola çıktığı "Milletin Sesi" İstanbul Mitingi'nde İl Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Partililerimiz ile birlikte alandayız. Türkiye'de değişim hareketini başlatacak, milyonların sesi olacağız

İNCE: SESİMİZİ YÜKSELTİYORUZ

CHP'nin büyük mitingine katılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: Mitingde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu , Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanım Çağlayan Bilgen ve kıymetli eşim Nülüfer İnce ile birlikte mitin alanından sesimizi yükseltiyoruz: Hak, Hukuk, A D A L E T Milletin Sesi CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe Meydanından Adaletsizliğe karşı ses yükseltiyor.

SERTEL: YÜZBİNLER BULUŞTUK

Mitinge katılan bir başka İzmir Milletvekili Atila Sertel şunları kaydetti: İstanbul Maltepe Meydanı hınca hınç… Hak, Hukuk, Adalet yürüyüşümüz sürüyor. Türkiye için “Milletin Sesi” mitinginde yüzbinler ile buluştuk.

 
İzmir'de "Türk Mutfağı Haftası" etkinliği: Vali Köşger de önlük giydi
 
Suluboya Festivali'nde 'savaşa hayır' mesajları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yücel'den yıkım tepkisi: İlk seçimlerde hesap soracağız!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, Atatürk Havalimanı’nın yıkımına tepki gösterdi. ...
CHP'li Tekin açıkladı: İzmir'de kaç icra dosyası var?
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in Ulusal Yargı Ağı’na (UYAP) dayanarak ...
AK Partili Muçay'dan yol tepkisi!
AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay, ilçedeki bozuk yollara dikkat ...
 
Önceki dönem belde başkanları ile buluşma... AK Parti'den 'safları sıklaştırın' çağrısı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla ...
'13. Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı'nın adayı olacak'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV canlı yayınında gündemdeki ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki
Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı ...
 
Erdoğan'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması
Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batılı ...
Ülkesine dönen göçmen sayısını açıkladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ülkesine dönen göçmen sayısının 502 bine ...
Menemen’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel hediye: Ve dev vazo Genel Merkez'de!
Menemenli Kültür ve Turizm Bakanlığı Çömlek Sanatçısı Ahmet Taşhomcu, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri