POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
3 Temmuz 2021 Cumartesi - 13:45

CHP İzmir’de ‘eski’lerden toplantı... İl'den o eleştirilere yanıt!

CHP İzmir’de eski ilçe başkanları ve eski il yöneticileri Sarnıç'ta toplantı yaptı. Toplantıda İzmir Örgütü’nde tespit edilen sıkıntılar masaya yatırılırken, İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetimi hedefe kondu. İl yönetimi adına İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir sosyal medya hesabından açıklamada bulundu, 'eski'lerin toplantısında yapılan eleştirilere yanıt verdi.

CHP İzmir’de ‘eski’lerden toplantı... İl den o eleştirilere yanıt!

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir'de geçtiğimiz aylarda parti içinde bir hareket başlatan ve manifesto yayınlayan il eski yöneticilerinden Osman Peri, Barış Erel, Bülent Çetinkaya, Metin Atmaca,  Şirin Akgül, Savaş Akıncı, Bahattin Özdemir ve Altan İnanç gibi isimlerin davetiyle eski il yöneticileri ve eski ilçe başkanları bir araya geldi.

Özellikle 2012-2018 yılları arasında görev almış il yöneticisi ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantı Gaziemir Sarnıç'ta yapıldı.

YÜCEL VE YÖNETİME ELEŞTİRİLER

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre toplantıda Menemen, Urla ve Torbalı özelinde yaşanan sıkıntılar masaya yatırılırken, belediye başkan adayı ve meclis üyelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntılara dikkat çekildi.

Aday belirleme sürecinin yanlış yönetildiği konusunda toplantıdaki isimler hem fikir oldu.

DANIŞMA KURULLARI ÇIKIŞI

Danışma kurulu toplantılarının yapılmamasının örgüt içinde rahatsızlık yarattığı vurgulanırken, İl Başkanı Deniz Yücel ve il yöneticilerinin eleştirilerin hedefinde olduğu öğrenildi.

Yücel ve yönetimin alan çalışmalarında eksik kaldığı, Yücel’in bazı ilçelerdeki krizleri yönetemediği yönünde eleştiriler yapıldığı öğrenildi.

'ESKİLER UNUTULDU' ÇIKIŞI

Toplantıda eskiden görev yapmış il yöneticisi ve ilçe başkanlarının etkinliklere davet edilmediği, alan çalışmalarında yararlanılmadığına yönelik eleştiriler de sıralandı.

Toplantıda önseçim de masaya yatırılırken, parti içinde önseçim olması için çalışma yapılması kararlaştırıldı.

Öte yandan bir sonraki toplantının daha geniş katılımlı yapılması kararı alınırken, oluşturulacak yürütme kurulunun hazırlayacağı rapor Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek.

CHP İL'DEN YANIT ÖZDEMİR'DEN GELDİ

Eski il yöneticileri ve eski ilçe başkanlarının İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetimini de hedef aldığı buluşmasına CHP İzmir İl Başkanlığı'ndan yanıt geldi. İl yönetimi adına İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

Özdemir'in açıklaması şöyle;

Bugün bazı internet sitelerinde çıkan, geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığı yada il yöneticiliği yapan bazı arkadaşların kahvaltılı bir toplantıda buluştuğu ve toplantıda İl Başkanımız Deniz Yücel’i ve il yönetim kurulumuzu doğrudan hedef alan iddialarda bulunduklarına ilişkin haberi üzüntüyle takip ettik.

Her şeyden önce bilinmelidir ki, İl Başkanımız göreve geldiği günden itibaren örgütü toparlayıcı çalışmalarla, birlik ve beraberlik içinde hareket eden, partimizin çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan, kimseye eğilmeden bükülmeden özgür ve bağımsız tavrı ve duruşuyla örnek bir İl başkanı olmuştur.

Kapalı kapılar ardında, bu tarz toplantılarla parti içi muhalefet yaratmaya çalışmak partiyi yıpratmaktan öte kimseye fayda sağlamaz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti içi kavga istemediğini her fırsatta dile getirmesine rağmen bazı yapıların ve eski parti yönetcilerinin ısrarla partimizi, kamuoyu önünde tartışmaya açmasına anlam veremiyoruz.

İl Başkanımız herkese eşit mesafede dururken ve her biri seçilerek göreve gelen il yönetim kurulumuzla birlikte parti çalışmalarında partimizin önde gelen isimleriyle sürekli fikir alışverişinde bulunurken “eskiler unutuldu” gibi ifadeler gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu şekilde düşünen partililerimiz il başkanımıza veya il yönetim kurulumuza bir proje veya bir çalışma sundular da kabul edilmedi mi? Böyle bir projeyle şimdiye kadar gelen olmadı, herkesin bikmesini istiyorum.

Bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Partimizin iktidara yürüdüğü bu dönemde kişisel menfaatler uğruna ilmek ilmek örülmüş çalışmalar parti içi çatışmalarla heba edilmemelidir.

Tüm partililerimiz bilmelidir ki; bizim il yönetimi olarak hiçbir menfaat ve istikbal kaygımız yoktur. Bizim tek hedefimiz; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu öncülüğünde, Türkiye’yi içinde bulunduğu bu karanlık günlerden aydınlık yarınlara kavuşturmaktır.

Sonuç olarak kısır tartışmalara katılmayacağımızı, emeğimizi ve enerjimizi sadece ve sadece iktidar yolunda yürümek için harcayacağımızı buradan bir kez daha dile getiriyoruz

 
MHP Bornova'dan İduğ’a Pınarbaşı tepkisi
 
Altay'da İbrahim Öztürk sürprizi
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İlyas ERTÜRK 23 Temmuz 2021 Cuma 13:04

Evet aday belirlemede ön seçim olmalı. Eski yönetici arkadaşlırımızın yaptıkları çok güzel bir çalışma örgütü devamlı diri tutmak lazım il başkanımızla kimse görüşemiyor herkes tarafında bilinmektedir hani halkın adamı hani halkın lideri nerede...

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 4 Temmuz 2021 Pazar 17:22

Bit pazarına nur yağmış.

Yorumu oyla      0      0  
mehmet yalçın 4 Temmuz 2021 Pazar 11:39

Bir sonrki yerel seçimde iyi parti destek vermezse CHP büyükşehiri kazanamadığı gibi,7/8 ilçeyide kaybedeceği kesin bir şekilde ortada duruyor. Yerel yönetim kadroları gözden geçrilmelidir.Kötü yönetilen bazı belediyeler sorgulanmalıdır

Yorumu oyla      0      0  
Emekçi izmirli 3 Temmuz 2021 Cumartesi 22:46

İlçeler hiç çalışmıyor sanki iktidar olma kaygıları yok. Bir avuç insan ilçenin içinde git gel dostlar işbaşında görsün komiksiniz. Üyeler küskün yöneticilerin, seçilmişlerin hiçbirinin umrunda değil inanın koltukları boşa işgal ediyorsunuz. Sahaya inin insanları kucaklayın, üyelerinizi önemseyin.

Yorumu oyla      0      0  
ali yalçın 3 Temmuz 2021 Cumartesi 21:32

İl yönetiminden memnun olan olduğunu sanmıyorum.650 delegenin 250 sını alarak göreve başlayan başta topl öredek olarak görev yaptı.Bu aynı zamanda aziz beyin bir operasyonu olarak sahaya sürülen ekibin işidir

Yorumu oyla      0      0  
Partili 3 Temmuz 2021 Cumartesi 19:12

“Dünkü güneşle bugünkü çamaşır kurutulmaz” anlamsız ve gereksiz buluyorum toplantıyı çalışmak isteyene ilçeler, saha ortada ...

Yorumu oyla      0      0  
Seçmen 3 Temmuz 2021 Cumartesi 14:35

Siyaset artık kahve ve büro siyasetile yapılmıyor .bilim ,teknoloje ile yapılıyor.boşuna kendilerini yıpratmasınlar.Z kuşağı siyasetin yönünü değiştirecek nokta.

Yorumu oyla      0      0  
Karşıyaka 1 3 Temmuz 2021 Cumartesi 14:30

1 pandemiden dolayı danışmakurulu yapılamıyor.2 bu il yöneticilerine sormak lazım kenileri görevdeyken eski belediye başkanlarını ve eski mv toplanyılara çağırdılarmı.3 il başkanı ve yönetim çalışıyor.siz takip etmiyorsanız diyecek birşey yok.mutlak eksikler vardır .ama sizin zamanınızda vardı.bu süreçte bu açıklamalar size artı getirmez.siyasete vizyon olmalı .3 ilçede süreç yönetildi.insanların fikrini değiştirmek zor.tıpkı sizin yaptığınız bu açıklamalar gibi.

Yorumu oyla      0      0  
Vatandaş 3 Temmuz 2021 Cumartesi 14:28

Sadece il yönetimi değil ilçe yonetimleride çalışmıyor hiçbiri sahada yok bu gidişle CHP İzmir de çok büyük kayıp yaşayacak lütfen ilgililer ilçeleri uyarsın hepsi gurur abidesi vatandaşlardan halktan kopmuş durumdalar üyelerine bile yabancılar sadece ahbap tanıdık politikası güdüyorlar

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP Bornova'dan İduğ’a Pınarbaşı tepkisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu, “Bornova ...
AK Partili Kaya'dan Selçuk çıkarması, proje raporu!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya Selçuk ilçesinde ziyaretlerde ...
AK Parti İzmir'de üye seferberliği: İşte en başarılı ilçeler!
İzmir’de partiye yeni üye kazandırmak için yoğun mesai yapan AK Parti’de, ...
 
Sürekli'den Kemalpaşa mesaisi, hedefinde Soyer: Astarı yüzünden pahalı işlerle...
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, karınca modeli ilçe ziyaretleri kapsamında ...
Erdoğan: Tapusu devlette, öyle de kalacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tank Palet Fabrikası'nın Katar'a satıldığı iddialarına ...
CHP İzmir'de flaş rotasyon kararları: Hangi görev kimin oldu?
CHP İzmir İl Yönetimi’nde Pelda Başak Tokan’ın istifası, Polat Manduz’un ...
 
AK Partili Sürekli'den Başkan Tugay'a ziyaret: Gündem KSK ve stat!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Belediye Başkanı ...
AYM'den Gergerlioğlu kararı: Hak ihlali!
Anayasa Mahkemesi, vekilliği düşürülen Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun bireysel ...
Erdoğan'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bizim kadına yönelik şiddetle mücadelemiz İstanbul ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri