POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme!
Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme!
İsrail'den İran'a misilleme saldırısı!
İsrail'den İran'a misilleme saldırısı!
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
11 Eylül 2021 Cumartesi - 16:35

CHP Lideri'nden Çeşme'de partililere uyarı: Sabırlı olun!

Çeşme Cumhuriyet Meydanı açılışı CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Kılıçdaroğlu, partililere seslendi, “Sizden sabır istiyorum, sabırla bekleyin. Tahrik edebilirler, sokağa inmemiz için çalışabilirler, çatışma kültürü yaratmaya çalışabilirler. Hepimiz sakin olacağız, sandık gelecek ve diktatörleri göndereceğiz” dedi. 

CHP Lideri nden Çeşme de partililere uyarı: Sabırlı olun!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de iki günlük mesaisinin finalini Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nın açılışına katılarak yaptı.

Açılışa Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yarımcısı Seyit Torun CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekilleri, PM Üyeleri, CHP İzmir İl Yöneticileri,  Belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KILIÇDAROĞLU: SİZDEN SABIR İSTİYORUM

“Çeşme Cumhuriyet Meydanı açılışında konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Meydanlar bir kentin enerjisini boşalttığı yerdir. Meydanlarda insanlar sohbetler ederler, otururlar, zaman geçirirler, etrafındaki kafelerde otururlar. Bu meydanın yeniden gözden geçirilerek işlevsel hale getirilmesi önemlidir. Bütün amacımız Türkiye’ye huzuru getirmek”  diyen Kılıçdaroğlu, konuşmasında şunları söyledi;

“Öyle bir siyaset anlayışını hayata geçireceğiz ki… Bunu dostlarımızla beraber inşa ettiğimizde, kimse sabahın köründe gelip benim kapımı basmayacak, eleştiriyi özgürce yapacaksınız, biz de siyasetçiler olarak onu dikkate alacağız. Bu yüzden sizden oy istiyorum, oy vereceksiniz ki özgürce eleştirip, rahatlıkla gezebileceksiniz. Gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz ülkemize. Mustafa kemal Atatürk ‘Cumhuriyet kimsesizlerin kimsedir’ demiş. Cumhuriyetin olduğu yerde kimse kendini kimsesiz hissetmesin. Kim olursa olsun hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, güzel ve görkemli bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Ahdim vardır, Cumhuriyetin 100’üncü yılında gerçek anlamda güzel Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Sizden sabır istiyorum, sabırla bekleyin. Tahrik edebilirler, sokağa inmeniz için çalışabilirler, çatışma kültürü yaratmaya çalışabilirler. Hepimiz sakin olacağız, sandık gelecek ve diktatörleri göndereceğiz. Günün 24 saati çalışacağız. Ülkemi, insanları seviyorum. Hangi kimlikten, inançtan olursa olsun bu ülkenin insanlarına hizmet etmek benim görevimdir. Dostlarımızla beraber iktidar olacağız. Güçlü, adaletli, herkesin huzur içinde yaşadığı Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz.”

SOYER: GENEL BAŞKANIMIZDAN İLHAM ALIYORUZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise konuşmasında, “Siyaset yapmamızın çok temel bir sebebi var. Bu cennet vatanda bu kadim kültürün insanları olarak çok daha iyi bir yaşam kalitesini hake ettiğimizi biliyoruz. Bunun bir kader olmadığını bildiğimiz için de değiştirmek üzere yola çıktık ve değiştireceğiz. Sayın Genel Başkanım sizden ilham alıyoruz, enerji alıyoruz. Sizin yüzünüzü öne eğdirmeyecek, sonuna kadar canla başla aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu topraklarda çok daha güzel bir iktidarı hep birlikte kuracağız” ifadelerini kullandı.

ORAN: HEDEFİMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

Açılışın ev sahibi ismi Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Yeryüzündeki cennet Çeşme’de sizi ağırlamaktan onur duyuyoruz Genel Başkanım. Bizler Çeşme’de binlerce yıllık tarihi birikimi, toprakları, kültürel zenginliğimizle hoşgörü içinde yaşayan üretken çok büyük bir aileyiz. Ben, ve belediyemizin tüm bireyleri ‘sen ben yok, biz varız’ diyerek bu büyük aileye hizmet etmek mutlu Çeşme yaratmak için Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimleri ışığında çalışıyoruz. 50 bin kişilik bütçe ve imkanlarla milyonlarca misafire hizmet etmek için insan üstü gayretle çalışan Çeşme Belediyesi personelime çok teşekkür ediyorum. Tabi ki milyonlara hizmet ederken 7 gün 24 saat 365 gün arkamızda olan İzmir Büyükşehir Belediyemiz ve Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür ediyor, minnet duygularımı sunuyorum. Kol kola çalıştığımız muhtarlarımıza, oybirliğiyle karar aldığımız meclis üyelerimize, CHP ve İYİ Parti  ilçe başkanlıklarımıza teşekkür ediyorum. Çeşme ailemize verdiğimiz sözlerden birini daha gerçekleştiriyoruz.  5 bin 500 metrekarelik alanda asırlık ağaçlar, yeşil alanlar, araç geçişleri ve peyzaj düzenlemeleri ile, meydan çalışmamız 1 milyon 600 bin liraya mal oldu. Süreçte bize her anlamda katkı sunan Tunç Soyer başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Yağmur suyu kabusu sayesinde bitti . İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel’e, ortak akılla desteklerini esirgemeyen ilçe başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Ayrım yapamadan herekse dokunan hizmetlerimizle, ülkemizi çağdaş medeniyetlerin ötesine taşıma hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, üreten , aydınlık mücadelenizin bir neferi olmaktan şeref duyuyorum. Sizin önderliğinizde, atacağımız adımlarla başarılarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki ilk seçimde Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırma hedefini hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. 

 

 
'2023 hedeflerine adım adım yaklaşıyoruz'
 
Ege Denizi'nde korkutan deprem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'2023 hedeflerine adım adım yaklaşıyoruz'
MÜSİAD'ın 26. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 ...
CHP ve AK Parti arasında ‘meydan açılışı’ polemiği
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Çeşme Belediyesi tarafından yenilenen ...
CHP Lideri'nden ESİAD zirvesinde adaylık sorusuna yanıt
Kılıçdaroğlu, Çeşme'deki bir otelde düzenlenen Ege Sanayici ve İş İnsanları ...
 
AK Partili Başdaş: Kılıçdaroğlu'nu kandırdılar
AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş CHP Genel Başkanı Kemal ...
CHP'li vekiller yeni dönem öncesi kampa giriyor
Cumhuriyet Halk Partisi, Bolu Abant’ta 1-3 Ekim tarihinde kampa girecek. ...
Kılıçdaroğlu İzmir mesaisine Konak'tan başladı... 'Onu ciddiye almayın' çıkışı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki günlük ...
 
Erdoğan'dan Akşener'e tepki: Sen kimi kime benzetiyorsun?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma ...
Yücel'den Sürekli'nin 'tören mesajları tepkisi'ne yanıt: Takiye yapıyorlar!
CHP İl Başkanı, kuruluş ve kurtuluş töreninde yaptığı eleştirilere tepki ...
Memleket Partisi’nde eğilim yoklaması: Oğuz’dan üyeye çağrı
Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, 11 Eylül 2021 Cumartesi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri