POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kanal kazısında göçük: Toprak altında kalanlar var
Kanal kazısında göçük: Toprak altında kalanlar var
Yunanistan'a uyarı: Türkiye müsaade etmeyecek
Yunanistan'a uyarı: Türkiye müsaade etmeyecek
Kobani davasında karar ertelendi
Kobani davasında karar ertelendi
Önder, TBMM'de oturumu yönetirken rahatsızlandı
Önder, TBMM'de oturumu yönetirken rahatsızlandı
15 Ocak 2021 Cuma - 14:52

CHP Menemen Gençlik Başkanı'ndan zehir zemberek mesaj: Para karşılığında...

CHP Menemen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Ok, ilçede gerçekleşen başkanvekili sürecine dair sert açıklamalarda bulundu. Ok, “Para karşılığında kendini, şanını, şerefini, onurunu, davasını ve onlara güvenip oy veren halkını satan bazı sözde meclis üyelerine haklarımı helal etmiyorum, peşini bırakmayacağım” dedi.

CHP Menemen Gençlik Başkanı ndan zehir zemberek mesaj: Para karşılığında...

Serdar Aksoy’un görev başındayken tutuklanmasının ardından Menemen'de sular durulmadı. 

Geçtiğimiz günlerde yenilenen İzmir Valiliği’nin talimatıyla olağanüstü toplanan mecliste yapılan kura çekiminden Cumhur İttifakı Adayı AK Partili Aydın Pehlivan'ın adı çıktı.

CHP Menemen Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Ok, süreci değerlendirerek, “Menemen Belediyesi Başkan Vekilliği seçim sürecinde mecliste oyların eşit çıkması sonucunda kanun gereği kura çekimi yapılmış, gayet şeffaf bir şekilde, mutabakat ile canlı yayınlanarak yapılan seçim sonucunda Millet İttifakı adayımız Cumhuriyet Halk Partili Av. Deniz Karakurt Başkan Vekilliği görevine seçilmiştir. Bu sırada hiçbir itirazda bulunmayan AKP ve MHP’li meclis üyeleri, yukarıdaki talimat aldıkları yerlerden azar işitmiş olacaklar ki soluğu mahkeme koridorlarında almak istemiş ve yargıya hükümet gücünü kullanarak baskı kurarak yürütmeyi durdurma kararının verilmesine sebep olmuştur. Ancak henüz kura çekiminin iptaline dair mahkeme kararı olmadığı halde yukarıdan talimat aldığı iddia edilen vali tarafından kura çekiminin yenilenmesi için baskı yapılarak Meclis, toplantıya zorlanmıştır” açıklamasında bulundu.

“TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇTİ”
Ok yaptığı yazılı açıklamada, “Kura çekiminin hukuksuz, zorbaca ve baskıyla tekrar yapıldığı ortamda AKP’nin adayı kuradan çıkınca AKP`liler halkın iradesiyle seçim kazanmışçasına kutlama yapmışlardır. ‘Menemen’de artık hizmet zamanı’ diyerek sanki 19 yıldır ülkede iktidarda değillermiş gibi, ekonominin, eğitimin, tarımın, üretimin, ülkedeki hukuk sistemindeki çöküşün temellerini hazırlayan, atanamadığı için inşatta çalışmak zorunda kalıp hayatını kaybeden öğretmenin, çocuğuna pantolon alamadığını için canına kıyan babanın, hayatından sorumlu değillermiş gibi, siftahsız kepenk kapatan esnafın, ağlayan çiftçinin, umudunu kaybeden gençliğin ahını almamışlar gibi, hala hizmet yapacaklarını iddia ediyorlar. Sözde bağımsız yargı ve vali desteği olmadan bu göreve gelemeyecek olan AKP, 19 yıllık süreçte “taraf olmayan, bertaraf olur” şiarıyla arkasına aldığı yargı ile menemende yerel iktidarı gasp etmiştir. Halkın ve gençliğin yargıya olan umuduna ket vuran bu eylem demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. AKP’lilerin zorbaca hukuksuz bir şekilde belediye yönetimini gasp etmesi, ülkenin dış politikasını ve itibarını ayaklar altına alan, hukuksuzca ve diktatörce uygulamalarının diğer belediyelerde olduğu gibi sözde ak ancak aslında kara belediyeciliğini gasp yoluyla uygulamaya kalkması, sabrımızı taşıran son damla olmuştur” ifadelerini kullandı.
 
“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
Cumhur İttifakı’nın 12, Millet İttifakı’nın 18 meclis üyesi olmasına rağmen, başkanvekili seçiminin 15-15 sonuçlanmasını eleştiren Başkan Ok, “Başta mahkeme kararını beklemeden zorbaca ve hukuksuzca belediye yönetimini gasp eden AKP ve Cumhur İttifakına, para karşılığında kendini, şanını, şerefini, onurunu, davasını ve onlara güvenip oy veren halkını satan bazı sözde meclis üyelerine haklarımı helal etmediğimi, bu işin peşini bırakmayacağımı açıkça bildiririm. Menemen halkının da oy vererek belediye kurumunu emanet ettiği bu sözde meclis üyelerine haklarını helal etmediklerini ve tepkilerini gösterdiklerini kamuoyuna bildirmek boynumun borcudur. Menemen halkı müsterih olsun. Biz Cumhuriyet Halk Partililer Menemenlinin iradesini savunmaya her zaman olduğu gibi devam edeceğiz. Yaşasın demokrasi, yaşasın adalet, yaşasın hukuk ilkeleri” diye konuştu.

 
Aşılananların sayısı 500 bini geçti
 
Erdoğan'dan Menemen'e tebrik telefonu!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yavuz yüksel 15 Ocak 2021 Cuma 18:37

CHP li m3eclis üyelerinin eğitimi,meslek gruplrı ve doğum yerlerini bir paylaşsaanız her sey ortaya çıkacak ama nedense meclis üyeleri ile ilgili bilgi ALMAK MÜMKÜN DEĞİL.öZELLİKLE

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan o ilçeye hastane müjdesi!
AK Partili Dağ, “Sağlık Bakanlığı’mızca Dikili ilçemizde yeni bir hastane ...
MHP Lideri Bahçeli virüs aşısı oldu
MHP lideri Bahçeli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın daveti üzerine Covid-19 ...
Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Koca'nın aşı davetine yanıt
CHP lideri Kılıçdaroğlu, ''Aşı için davet geldi, Sayın Sağlık Bakanı aradı. ...
 
CHP'li Beko: SGK'yı batıran AK Parti'dir!
Beko, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğünde ...
Sürekli'den Bergama'da proje mesaisi!
Belediye Başkanı Hakan Koştu, Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile ...
AK Parti'den 'Fuar İzmir'deki betonlama sele neden oluyor' iddiası
Gaziemir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur İnan Atmaca, Fuar ...
 
Menemen'de Pehlivan dönemi resmen başladı
Menemen’de tekrarlanan kura çekimi sonrası başkanvekili seçilen Pehlivan ...
Odyologların sorunlarını Meclis’e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi Kani Beko, odyometri ...
Kura sonrası...
Mahkemenin kararı ve Valiliğin adımı sonrası günlerdir kamuoyunda tartışılan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri