POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ülke kavruldu: 60,1 derece ile sıcaklık rekoru kırıldı
Ülke kavruldu: 60,1 derece ile sıcaklık rekoru kırıldı
Erdoğan: Suriye'de yarım kalan işi tamamlayacağız
Erdoğan: Suriye'de yarım kalan işi tamamlayacağız
Fenerbahçe'de flaş gelişme: Olağanüstü kongre kararı
Fenerbahçe'de flaş gelişme: Olağanüstü kongre kararı
Olaylı Trabzon maçından sonra Ali Koç'tan ilk açıklama
Olaylı Trabzon maçından sonra Ali Koç'tan ilk açıklama
29 Temmuz 2021 Perşembe - 12:37

CHP'de o ilçede kongre öncesi 'koltuktaki isim' de adaylığını ilan etti!

CHP Menemen'de pandemi nedeniyle ertelenene ve 8 Ağustos'ta yapılacak kongre öncesi il başkanlığı tarafından geçici yönetim başkanı olarak atanan Ömer Güney de adaylığını açıkladı. 

CHP de o ilçede kongre öncesi  koltuktaki isim  de adaylığını ilan etti!

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de pandemi nedeniyle kongresi yapılamayan 2 ilçeden biri olan Menemen’de 8 Ağustos’ta sandık kurulacak.

İlçe Örgütü'nde seçim öncesi büyük hareketlilik yaşanırken, bir isim daha adaylığını resmileştirdi. Süreçte İl başkanlığı tarafından geçici yönetim başkanı olarak atanan Ömer Güney de adaylığını açıkladı. 

Yaklaşık 3 ay önce CHP Menemen İlçe Başkanlığı’na atanan Harita Mühendisi Ömer Güney; yaptığı yazılı açıklamada; “Sandık, demokrasinin gereğidir, sembolüdür. Oradan da çıkarak partime ve ilçeme hizmet etmeyi sürdürmek istiyorum.  Adaylık kararımı tek başıma değil, örgütümüz ve parti tabanımızla birlikte aldım. Cumhuriyet Halk Partisi; kişilerin değil, ideallerin partisidir. Özellikle içinden geçtiğimiz süreçte bunu unutmamalıyız. Dedikodu siyasetine hiç prim vermedim, vermem. Herkes bilir; yapıcı, paylaşımcı bir anlayışla çalışır ve siyaset yaparım. Kavgadan değil, uzlaşıdan beslenirim. İnanıyorum ki hep birlikte demokrasinin gereklerini hayata geçirerek, sevgi ve saygı temelinde, emekle yol alacağız. Partililerimizle birlikte, giderek güçlenerek bu maratonu koşacak, Menemen’de ve ülkemizde partimizi iktidara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Kaybedecek zaman yok…
Geçici başkanlığı süresince parti örgütünü yaşanan sancılı süreçten uzaklaştırarak saha çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Ömer Güney; sözlerini şöyle sürdürdü; “3 ay içinde yaşanan olumsuzluklardan sıyrılarak önümüze bakmaya başladık. Hızla saha çalışmalarımızı örgütlemeye başladık. Parti içi iletişim ağımızı, delege ve üyelerimizle bağımızı yeniden ele alarak güçlendirdik. Halkımıza ulaşarak, onların endişe ve beklentilerine yöneldik. Çünkü biliyoruz ki kaybedecek zaman yok. Ülkemizin 20 yıldır yaşadığı buhran; pandemi, ekonomik kriz derken içinden çıkılmaz bir hal aldı. Menemen, AKP yerel iktidarında yerinde saymaya başladı. CHP olarak, bu gidişata dur demenin şartlarını oluşturmalıyız. ‘Biz hazırız! Hemen Seçim!’ çağrımıza halkımızdan büyük destek var.Bunu fırsata dönüştürmeli, genel ve yerel politikalarımızı, çözüm yollarımızı yurttaşlarımızla paylaşarak  ‘Neden CHP?’ sorusunun altını doldurmalıyız. Hiçbir alanı boş bırakmamak zorundayız. ” 

Bu kararı örgütümle birlikte aldım. Hiç kimsenin adayı değilim…
Güney; adaylık kararını tek başına almadığının altını çizerek; “ Bu kararı tek başıma almadım. Örgütümüzle birlikte aldım. Delegelerimiz ve partili arkadaşlarımızın, tabanımızın itici gücü ve talepleri ile sandığa gitmeye karar verdim. Önemli bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Ayrıca; demokrasiyi hayatının her alanına sindirmiş bir birey ve siyasetçi olarak; seçme ve seçilme koşulunu çok önemsiyorum. Genel Merkez ve İl Başkanlığımızın takdirini, sandıktan çıkarak tazelemek istiyorum. Delegelerimizin,  partili yol arkadaşlarımın bana duyduğu güveni belgelemek istiyorum. Kulaklarımı her zaman dedikoduya kapalı tuttum. Çünkü, aslolan niyetiniz, yaptıklarınız ve hizmet yeteneğinizdir. Kimsenin adayı değilim. Partimin idealist bir ferdiyim; örgütümüzden bu yetki ve sorumluluğu talep ediyorum. Onlarla birlikte kolektif bir çalışma sistemi oluşturacağımı iyi biliyorlar. Kadınlarımız, gençlerimiz ve tüm kesimleri kapsayan, kucaklayan aktif bir örgütlenme sağlayacağız. 8 Ağustos’ta Menemen CHP’de kurulacak sandıkta demokrasi ve emek oylanacak. Menemen’in geleceği, akıbeti oylanacak. İnanıyorum ki; ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hedeflerimize ulaşacak, bütün yüzleri güldüreceğiz.” diye konuştu.  

 
Narlıdere'de Atatürk sergisine yoğun ilgi!
 
İzmir'de uyuşturucu operasyonlarında 20 tutuklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Nasır mobil ofis ile sahada!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, meclisin tatile girmesinin ardından ...
CHP'de sürpriz istifa: O meclis üyesi partiden ayrıldı!
Torbalı Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Mehmet Baykara, partisinden ...
Kaya'dan Menderes'e hastane ve liman müjdesi, Soyer'e 'çöp' çıkışı!
Sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla ...
 
CHP İzmir’de başkanlar kampa, vekiller sahaya!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve CHP'li ilçe belediye başkanları ...
CHP 'de 'danışma' mesaisi başlıyor, o ilçede 'yedek üye' krizi çözüldü
CHP İzmir’de il yönetim kurulu toplantısından iki karar çıktı. Uzun süredir ...
İYİ Partili Kırkpınar'dan 'trafik' mesajı: En büyük problem ama çözülecek!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Kırkpınar, "Bu şehrin en büyük problemini sorarsanız ...
 
Bakanı Akar'dan Yunanistan'a silahlanma tepkisi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın son dönemde dikkat çeken ...
O binada yeni kiracı: MHP çıktı, Gelecek girdi!
MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından yıllarca kullanılan Çankaya'daki iş ...
O kentte yabancı uyrukluların su faturasına 10 kat zam!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte yaşayan yabancı uyruklu kişilerin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Soyer’in İstanbul mesaisi ve İzmir’de 1 Nisan sonrası
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri