POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
9 Ekim 2019 Çarşamba - 20:09

CHP'de 'sertifika' buluşması: Yücel ve Soyer ne mesaj verdi?

CHP İzmir İl Başkanlığı sandık görevlileri için teşekkür sertifikası töreni düzenledi. Programda konuşan İl Başkanı Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer önemli mesajlar verdi.

CHP de  sertifika  buluşması: Yücel ve Soyer ne mesaj verdi?

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimlerinde görev yapan sandık görevlileri, parti koordinatörleri ve parti eğitmenlerini teşekkür sertifikası sunarak onurlandırdı. 



İzmir Sanat'ta düzenlenen sertifika törenine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları, parti koordinatörleri, parti eğitmenleri ve  ilçelerden sandık görevlileri temsilcileri katıldı.

SANDIK GÖREVLİLERİMİZ OLMASAYDI…
Programın açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, “CHP’nin örgüt emekçilerinden olan sandık görevlileri, seçimi kazandığımız ya da kaybettiğimiz her ilçede partimize verilen oyları çaldırmamışlardır. Sandık görevlilerimiz olmasaydı belki İzmir’de bu kadar başarılı olamayacaktık. ‘Ne yapar yaparlar seçimi bize kazandırmazlar’ diye bir umutsuzluk vardı. Ancak 31 Mart ve ardından 23 Haziran İstanbul seçimleriyle bu kötümserlik yıkıldı. Karamsarlık yerini kararlılığa bıraktı. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde İzmir’de Tunç Soyer, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş ve Türkiye’deki birçok ile ve ilçe belediye başkanlarımızla başarıyı yakaladık” diye konuştu.

SEN-BEN KAVGASI MI YAPACAĞIZ YOKSA CHP İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAK MIYIZ?
Yücel şöyle devam etti: Bundan sonra sen ben kavgası mı yapacağız yoksa CHP iktidarı için çalışacak mıyız? Çocukların yataklarına aç girmediği, huzurlu bir Türkiye kurmak için CHP’yi iktidara taşımak gibi bir sorumluluğumuz var. Kendi çıkarları için bu birlikteliği bozmak isteyenler çıkabilir. Onlara izin vermeyeceğiz. CHP’nin iktidar mücadelesi ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu günden beri CHP’nin tarihi misyonu kişilerin beklentilerinden çok daha önemlidir. Aksi halde AK Parti iktidarı devam eder. Bir çare var o da CHP iktidarıdır. Bir umut var o da CHP iktidarıdır. AKP iktidarı o kadar çaresiz ki insanların açız dediği, emeklinin pazara çıkamadığı, işsizliğin yüzde 25’lerde gezindiği bir ortamda enflasyonun tek haneli rakamlara girdiğini söylüyorlar. Elektriğe, otoyol ücretlerine zam geldi. İzmir İstanbul otoyolu 307 TL oldu. Gidiş geliş 614 TL. Gel de bu yolu kullan. Artık vatandaşla dalga geçmeye başladılar. Biz bu rakamları söylerken bile utanıyoruz ama AKP’li yöneticiler yüzümüze baka baka Türkiye’nin güçlü ekonomisinden söz ediyorlar. Böyle bir ortamda biz CHP’lilere düşen en önemli görev hangi görevi yapıyorsak onu layıkıyla hakkını vererek yapmaktır. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Sandık görevlilerimiz görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler ve seçimin kazanılmasında en önemli rolü oynadılar. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Diğer yandan 31 Mart yerel seçimlerinde parti okulu koordinatörümüz Abdullah Aydemir gözetiminde görev yapan eğitmenlere de teşekkür ediyorum.”

KINIK’A BAŞ SAĞLIĞI MESAJI
Yücel ayrıca, “Bugün burada olması gereken Kınık İlçe Örgütümüzden Şükrü Pınar ve Hasan Duman hayatını kaybetti. Kınık İlçe Örgütümüz aramızda değil, baş sağlığı diliyorum. Sandık görevlilerimiz teşekkür belgelerini alacaklar. Parti eğitmenlerimize de teşekkür ediyorum. Sandık görevlilerimizden en sade üyemize kadar sahada çalışacak olan tüm örgüt yöneticilerine ve hepimize çok büyük katkı sağladılar” dedi.  

SOYER: HER BİRİNİZ AYRI AYRI KAHRAMANSINIZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ise şunları söyledi: Şu an 6-7 ay öncesinde seçim kampanyasını yürüttüğümüz heyecanlı günlere geri gittim. O heyecanı tekrar yaşıyorum. Sizler aslında her biriniz ayrı ayrı kahramansınız. O sandıklara nasıl sahip çıktığınızı çok iyi biliyoruz. Çok iyi gözledik. Bu aslında bir günlük mesele değildi. Akıl ve vicdanınızı bir araya getirip büyük sorumluluk üstlenip o sandıklara bebeğiniz gibi bakıp saatlerce canla başla mücadele ettiniz. Her birinizin önünde saygıyla eğiliyorum. İyi ki varsınız...

GEMİNİN KAPTANINA VE ÖRGÜTE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
31 Mart’tan itibaren Türkiye’nin değişmeye başladığını belirten Soyer, “Muazzam bir dip dalga siyasetin tepelerini dizayn etmeye başladı. Siyasetin aktörleri, dili, kültürü değişmeye başladı. Bu değişimin öncülüğünü yine İzmir yapıyor. Sizlerin bu kahramanlığı, bu yüce gönüllülüğü sadece İzmir için değil tüm Türkiye için umuttur. Umut olmaya devam edeceksiniz. Bundan hiç kuşku yok. Ben de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlerin verdiği destekle sizin terinizi zerre kadar yere düşürmemek için İzmir olarak öncülüğü üstlenmek için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim. Gönlümüzün en zengin hazineleri size feda olsun. İyi ki varsınız! Bugün bu salona sığmadık. İyi ki salonlara sığmıyoruz. İnşallah daha büyük salonlara da sığmayalım. Bugün burada, bu geminin kaptanına, CHP İzmir İl Örgütüne şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varız” açıklamasında bulundu.

 
Külliye'de 'harekat koordinasyon' zirvesi!
 
7,5 büyüklüğünde deprem senaryolu ulusal tatbikat
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmir 10 Ekim 2019 Perşembe 16:30

Geminin kaptanı halktır.hepsi bu

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Külliye'de 'harekat koordinasyon' zirvesi!
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında "Barış Pınarı ...
AK Parti'de koordinatörler belli oldu: İzmir'de kimler görev yapacak?
AK Parti’de olağan kongre takvimi açıklanırken, illerde koordinatörlük ...
Çavuşoğlu'dan 'Barış Pınarı Harekatı' açıklaması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Harekatımız uluslararası hukuk, BM Şartı ...
 
Erdoğan duyurdu: Barış Pınarı Harekatı başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TSK, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör ...
Ve AK Parti'de kongre süreci resmen yola çıktı: 1 yıl sürecek!
AK Parti’de olağan kongre takvimi belli oldu, teşkilatlara gönderildi. ...
CHP'li Beko'dan 10 Ekim katliamı mesajı
Ankara Gar katliamının gerçekleştiği 10 Ekim 2015’in tarihe kara bir leke ...
 
İzmir'de CHP-İYİ Parti zirvesi: İki başkandan kritik mesajlar!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel ve İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar son dönemde ...
Erdoğan'dan Putin ile kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla görüştüğü Rusya lideri Putin'e Fırat'ın ...
Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı ile görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı O'Brien ile telefonda görüştü.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri