POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düştü: Nihal Candan'a tahliye kararı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
18 Nisan 2021 Pazar - 23:32

CHP'de ve İzmir'de Uygur yası: Kim/ne mesaj verdi?

Torbalı Belediye Başkanı Uygur'un ölümü CHP'nin yanı sıra ilçeyi, kenti ve kent siyasetini de yasa boğdu. Vefat haberinin ardından çok sayıda siyasetçi yas mesajları paylaştı. 

CHP de ve İzmir de Uygur yası: Kim/ne mesaj verdi?

GERÇEKİZMİR - Bir süredir Ege Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım biriminde tedavi gören Torbalı Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İsmail Uygur yaşamını yitirdi. 

Uygur'un ölümü CHP'nin yanı sıra ilçeyi, kenti ve kent siyasetini de yasa boğdu. Vefat haberinin ardından çok sayıda siyasetçi yas mesajları paylaştı. 

İŞTE O MESAJLAR 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger:
Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

CHP

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 
Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Uygur’a Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük. Başkanımızın ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize baş sağlığı diliyorum. Allah rahmetiyle muamele eylesin.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum başkanımıza Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Torbalı'lı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum... 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: Torbalı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur'u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve  sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız büyük.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'un hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’a Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınları, sevenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: Torbalı Belediye Başkanımız İsmail Uygur’u kaybettiğimizin derin bir üzüntüsünü yaşıyoruz. Vefat eden başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Torbalı Belediye Başkanımız İsmail Uygur'u kaybettik. Ailesinin, sevenlerinin ve büyük CHP ailemizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır:  Yıldızlar yoldaşın olsun... Torbalı Belediye Başkanımız, yol arkadaşımız, parti emekçimiz İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başkanımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Örgütümüzün başı sağ olsun. Unutmayacağız...

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Torbalı Belediye Başkanımız, dostum, yoldaşım İsmail Uygur'u kaybettik. Çok üzgünüm... Gençti, yapacak çok şeyi vardı. Torbalı için hayalleri yarıda kaldı...
Şahsına münhasır bir insandı. Yiğitti! Öfkede fırtına, sevgide denizdi... Yol yürünecek adamdı, vefalıydı. Allah gani gani rahmet eylesin. Işıklar yoldaşın olsun değerli dostum... Seni hiç unutmayacağız.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Torbalı Belediye Başkanımız, değerli abim İsmail Uygur’u maalesef kaybettik. Torbalı ve İzmir seni çok özleyecek. Genç yaşta kaybettiğimiz Başkanımıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve örgütümüze baş sağlığı diliyorum. Işıklar içinde uyusun.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: Torbalı Belediye Başkanımız, sevgili abim Ramazan İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.  Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve örgütümüze başsağlığı ve sabır diliyorum.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Torbalı’ya, hem partide aldığı görevlerle hem de belediye başkanı olarak uzun yıllar hizmet etmiş kıymetli büyüğümüz İsmail abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve örgütümüze baş sağlığı diliyorum. Seni unutmayacağız.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel: Torbalı Belediye Başkanımız, arkadaşım, dostum İsmail Uygur’u genç yaşta yitirdik. Acımız büyük. Ailesine, yakınlarına, Torbalı halkına, CHP ailesine başsağlığı diliyorum.
Mekanı Cennet olsun.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Torbalı Belediye Başkanı, arkadaşım İsmail Uygur’u kaybettiğimiz haberini üzülerek öğrendim. İsmail Uygur’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve Torbalı halkına başsağlığı diliyorum.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay: Torbalı Belediye Başkanımız, değerli yoldaşımız İsmail Uygur'u bir süredir tedavi görmekte olduğu hastanede, bu akşam kaybettiğimizi büyük üzüntüyle öğrendik. İsmail başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve örgütümüze başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik, çok üzgünüm. Acımız çok büyük. Başımız sağolsun. Işıklar içinde uyuAğlayan surat
Seni hiç unutmayacağız... 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Torbalı Belediye Başkanımız, İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç:  Sosyal demokrat belediyeciliğin yüz akı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yiğit neferi, yoldaşım, kıymetli büyüğüm Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. İsmail ağabeyime Allah’tan rahmet, kederli ailesine,  Torbalı halkına, tüm Cumhuriyet sevdalılarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Onu hep gülen yüzü ve temiz kalpliliğiyle hatırlayacağız. Işıklar içinde uyusun...

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: Acımız büyük.. Hastanede tedavi gören Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik. Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Torbalı Belediye Başkanımız İsmail Uygur’u kaybettik. Çok üzgünüm.  Işıklar içinde uyu değerli arkadaşım.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Torbalı Belediye Başkanımız, yol arkadaşım Sayın İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. İsmail Başkana Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve örgütümüze başsağlığı ve sabır diliyorum.  Acımız büyük.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Torbalı Belediye Başkanımız İsmail UYGUR'un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, Torbalı halkına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik.  Acımız büyük. Başımız sağolsun. Işıklar içinde uyu İsmail Başkan...

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Torbalı Belediye Başkanımız, değerli partilimiz İsmail Uygur’u kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum..

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: Değerli büyüğüm, ağabeyim, Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur’u kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyim. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı: Torbalı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur'un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Acımız büyük... Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve Torbalı halkına başsağlığı dilerim.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başkanımıza Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine ve ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ciritoğlu Sengel: Nasıl üzgünüm... İsmail Başkanım, hep abilik yaptın, hiç yalnız bırakmadın. Cennet mekanın olsun, melekler yoldaşın... Hepimizin başı sağolsun.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: Çok üzgünüm değerli büyüğüm ağabeyim Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum başkanımıza Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve bütün Torbalı'ya başsağlığı diliyorum.

AK PARTİ

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım: İzmir Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne başsağlığı dilerim.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ: Vefat haberini almanın üzüntüsünü yaşadığım Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail UYGUR’a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur'un vefat haberini üzülerek öğrendim Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Uygur ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin ve CHP camiasının başı sağ olsun.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: İzmir Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur'un vefat haberini üzülerek aldım. Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Uygur ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin ve CHP camiasının başı sağ olsun, Rabbim sabırlar versin.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar: Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'a Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun...

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle: Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; sevenlerine ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Uygur ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar: İzmir Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur'un vefat haberini üzülerek aldım. Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Uygur ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın: Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Rabbim rahmet eylesin, taksiratını hasenata tebdil etsin. Uygur ailesinin, sevenlerinin ve Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü'nün başı sağ olsun.

İYİ PARTİ 

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray: Ege Ü. Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi süren değerli dostum Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaşamını yitirmiş. Kendisine Allah'tan rahmet...Başta ailesi olmak üzere CHP Torbalı'ya sabır diliyorum.

İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar: Torbalı belediye başkanımız  İsmail Uygur bey tedavi görmekte olduğu Hastanede hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet,yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun.

 
CHP'yi ve İzmir'i sarsan ölüm: Belediye başkanı yaşamını yitirdi
 
Feci kaza: TIR, beton mikserine çarptı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de dehşet: Annesinin eski eşini pompalı tüfekle öldürüldü
Kemalpaşa ilçesinde bir kişi annesinin eski eşini pompalı tüfekle ateş ederek öldürüldü.
İYİ Partili Çıray '128 milyar doları' Meclis’e taşıdı
İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Aytun Çıray, ...
AK Parti Bayraklı'dan Soyer'e 'trafo' çıkışı!
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, mahallelerinde trafo istemeyen ...
 
AK Parti İzmir'de 'A Takımı'na yeni isim!
AK Parti İzmir Seçim İşleri İl Başkan Yardımcılığına Avukat Mehmet Ata ...
Menemen Eski Başkanı Şahin'den zehir zemberek mesajlar: 'Rezillik' dedi, isim verdi: Birinci sorumlu o!
Menemen Belediyesi Eski Başkanı Tahir Şahin, yerel seçimlerde aday gösterilmemesi, ...
Erdoğan: Bakanımız, Yunan bakana haddini bildirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama ...
 
Bir AK Partili belediye hakkında daha o iddia: Bağışlar yardım olarak mı dağıtılıyor?
CHP Kınık İlçe Başkanı Kanat, ‘Biz Bize Yeteriz Kampanyası’ kapsamında ...
AK Partili belediye hakkında şok 'koli' iddiası Meclis'e taşındı: Soylu'a 7 soru!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, 30 Ekim İzmir Depremi’nin ...
AK Partili Sürekli'den 'sosyal kalkan' raporu: Ne kadar yardım yapıldı?
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, salgın sürecinde Sosyal Koruma ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri