POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tasarlayıp öldürmeye 'iyi hal': Acılı aileden isyan!
Tasarlayıp öldürmeye 'iyi hal': Acılı aileden isyan!
DEM Parti yöneticileri için müfettiş!
DEM Parti yöneticileri için müfettiş!
Özel 31 Mart'ta kilidi açan 3 anahtarı sıraladı!
Özel 31 Mart'ta kilidi açan 3 anahtarı sıraladı!
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
23 Ekim 2018 Salı - 12:54

CHP'li Akyıldız Çeşme için 'ben de varım' dedi!

Nüket Akyıldız; doğup büyüdüğü Çeşme için "ben de varım" dedi. Çeşme Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Akyıldız; İzmir'in her köşesinde, her karışında Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını taşıdığını belirterek; 2019'la birlikte var gücü ile Çeşme'ye hizmet için çalışmaya aday olduğunu söyledi.  

CHP li Akyıldız Çeşme için  ben de varım  dedi!

CHP İzmir siyasetinin deneyimli kadın önderlerinden Nüket Akyıldız; doğup büyüdüğü Çeşme için "ben de varım" dedi.

Çeşme Belediye Başkan Adaylığı Adaylığı başvurusunu geçtiğimiz günlerde sade bir şekilde gerçekleştiren Akyıldız; İzmir'in her köşesinde, her karışında Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını taşıdığını belirterek; 2019'la birlikte var gücü ile Çeşme'ye hizmet için çalışmaya aday olduğunu söyledi.  

Yola çıkışı ve hedefleri ile ilgili bir basın açıklaması yapan Akyıldız; " Yeryüzündeki her şeye olduğu gibi, siyasete ve yönetim kademelerine de kadın eliyle can gelecektir. Yıllardır partimin genelde ve yerelde iktidarı için, halkın hakettiği hizmet ve anlayışla buluşması için gecemi gündüzüme nasıl kattıysam; Çeşme için de katacağım." diyerek şunları söyledi;

Uçan kuşundan, tüten ocağına...
"Nüket Akyıldız olarak; örgütümün neredeyse tüm kademelerinde uzun yıllardır görev yapıyorum. Son olarak Konak Belediyesi Belediye Meclis Üyeliği görevimi; alnımın akıyla buraya kadar getirdim.  Partim ve idealleri söz konusu olduğunda; görev beklemedim; hep çalıştım. Bir görev aldıysam da o göreve hep önerildim, teşvik gördüm ki; onur duyuyorum. Şimdi birikimimi memleketim Çeşme için hayata geçirmek için yola çıktım. Elimden tutan, bana itici güç olan hemşerilerim ve örgüt arkadaşlarımın şahsıma gösterdikleri güven; yine minnetle taşıyacağım bir onurdur. Uçan kuşundan; tüten ocağına; yollarından, sahillerine; esnafından, turizmcisine; sokak lambalarından tarlalarına kadar her alanına; tarihsel gelişimine tanıklık ettiğim Çeşme için çalışmak istiyorum. Sorunları biliyorum, yatırımların aşamalarını, ihtiyaçları, engelleri, çözümleri biliyorum. Partimizin yüz akı bir ilçedir Çeşme. İzmir'in lokomotifi olacak değerleri içinde barındırıyor. Benim işim; geçmişiyle geleceğini kurgulamak, sesine ses vermek, gelişmesine katkı koymak olacaktır."

Yerel idarede, aracıya ihtiyacınız yoktur...
Yerel yönetimlerin, halkın ihtiyaçlarına doğrudan karşılık veren, onlarla bütünleşirken engeli olmayan noktalar olduğuna dikkat çeken Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Nüket Akyıldız; " Bir Belediye Başkanı iseniz; aracıya ihtiyacınız yoktur. Halkın da aracıya ihtiyacı yoktur. Artık bir ailesinizdir. İçinizde tartışır, karar verir, birlikte uygularsınız. Sorunları birlikte yaşar, birlikte çözersiniz. Kentin kalkınması ve yaşayanlarının mutluluğu için yine onlarla birlikte yol alırsınız. Bu nedenle, bu yetkiyi çok önemsiyorum. Amacım; Çeşme'de, buranın havasını soluyan, suyunu içen, ekmeğini oradan çıkaranlarla birlikte örnek bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek. Çeşme'nin sorunlarını, uzmanlarla ve hukuka uygun ele alıp halkın da onayına sunarak aşmak;  gücünden her kesimin hakkıyla yararlanmasının önünü açmak mümkün" diye konuştu.

Yatırımlardan, yeni projelere... 
Çeşmede doğup büyüyen ve iş hayatını da orada sürdüren CHP'li Nüket Yıldız; ilçenin turizm değerleri ile geldiği noktaya da değinerek sözlerine şöyle devam etti; " Çeşme, Cumhuriyet değerlerini  tavizsiz taşıyan bir kent olmakla birlikte; turizm sektöründe İzmir'in hatta ülkenin lokomotifi olmayı başaran, yarattığı katma değerlerle öne çıkan bir ilçe.  Böylesi hızlı gelişen bir ilçenin her şeyden önce yatırım planlarını doğru yapmaya ihtiyacı vardır. Çünkü, bir kenti yıllar sonra yıkıp yeniden yapamazsınız. Heba etttiğinizden yarın size fayda gelmez. Öngörülü adımlar atmak gerekiyor. Alt yapı sorunlarını çözerken, gelecek planlarını da doğru ele almalısınız. Başka türlü iz bırakmanız da, baraşılı olmanız da mümkün değil. Yap-boz'larla, böl-parçala-sat'larla bir yere varılmayacağını hepimiz biliyoruz. Aklı selim ve sürdürülebilir işler yapmamız gerekli. Çeşme'yi ve ihtiyaçlarını bilen, önünü açacak projeleri olan büyük bir ekibiz.  Mutfak çalışmalarımızı yapıyoruz. Ben zaten alandan, sokaktan bir an dahi ayrılan bir siyasetçi olmadım. Alandayım ve çalışıyorum. " 

Her alanda biriktirmek... 
Siyasetin; boşluk ve zaafiyet kaldırmadığını yıllardır deneyimlediğini söyleyen CHP Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Nüket Akyıldız; 2000 yılından bu yana CHP çatısı altında siyaset yaparken; İl Başkan Yardımcılığı'ndan, Kadın Kolları'na, Belediyecilikte ise encümen üyeliğinden İmar, Sağlık gibi komisyonlara kadar pek çok alanda çalıştığını hatırlattığı açıklamasına şu sözlerle devam etti; " Bizler, adalet ve hukuktan yanalığımızdan, eşit hak ve paylaşım mücadelemizden, hizmetin halk için halk yararına bir üretim olduğuna olan inancımızdan hiç taviz vermedik. Aldığım her görevde; bunların arkasında durdum. Yerel idarelerde hizmet etme koşullarını da deneyimledim; bir partili olarak evlere, mutfaklara kadar girerek ülkemizin içinden geçtiği zor dönemin yansımalarını da gördüm. Büyük ve tarihi sorumluluklarımız olduğunu düşünüyorum. Ben bu sorumluluğu yerine getirmeye adayım ve birikimimi Çeşme'ye aktarmak istiyorum Genel Merkez'imiz teveccüh gösterirse;  sonuna kadar ve zaafiyetsiz bir hizmet seferberliğinin öncüsü olacağım. "  

 
Torbalı'da üçü bir arada açılış!
 
YÖREX'te eşsiz lezzetlerle KÖY-KOOP da var!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nur ÇETİNER 24 Ekim 2018 Çarşamba 18:29

Hayırlı olsun Yolunuz açık olsun Nüket Akyıldız başkanım başarılarınız daim olsun

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli'den gündeme damga vuracak 'ittifak' mesajı!
MHP lideri Bahçeli, "Parti olarak 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine ...
Akşener'den resepsiyon çıkışı: İstanbul'da yapılamaz!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında ...
Çavuşoğlu'ndan kritik 'Kaşıkçı' açıklamaları
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu "Suudi Arabistan'ın geç de olsa Kaşıkçı'nın ...
 
CHP'li Gürbüz Foça için hedeflerini ve yol haritasını anlattı: Her seçmenden oy alırım!
CHP Foça Belediye Başkanlığı Aday Adayı Fatih Gürbüz, adaylığı, projeleri ...
Muharrem İnce: İstanbul için 'varım' ama...
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, yerel seçimlerde İstanbul ...
Kalın: Ortada yanlış anlaşılma ya da çarpıtma var
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Erdoğan ve Bahçeli'nin açıklamaları üzerinden ...
 
Akar'dan Kıbrıs mesajı: İzin vermeyiz!
Milli Savunma Bakanı Akar, "Kıbrıs'ta, Ege'de ve Doğu Akdeniz'de, Türkiye'ye ...
Kılıçdaroğlu İzmir'de fener alayına katılacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Bayramı’nın 95’inci yıl ...
AK Parti'den Bahçeli'nin sözlerine yanıt
MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt veren AK Parti Sözcüsü Ömer ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri