POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Filistin'in BM'ye tam üyeliğine veto
Filistin'in BM'ye tam üyeliğine veto
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme!
Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme!
İsrail'den İran'a misilleme saldırısı!
İsrail'den İran'a misilleme saldırısı!
26 Mayıs 2023 Cuma - 16:15

CHP'li Nalbantoğlu'ndan sandık çağrısı!

28 Mayıs seçiminin önemine vurgu yapan Nalbantoğlu; “Sandığa mutlaka gitmeliyiz. Gitmekle kalmayıp oy kullandığımız sandığa sahip çıkmalıyız. İrade göstermeli, irademizin suiistimal edilmesine, yok sayılmasına engel olmak için de nöbet tutmalıyız. Bir mıh, bir nal kurtarır. Tek bir oyun önemi büyük. Aksini düşünmek ve sandığa gitmemek yarın vicdanımızı için için kemirecektir" diye konuştu.

CHP li Nalbantoğlu ndan sandık çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu; seçmeni sandığa çağırdı. 28 Mayıs seçiminin önemine vurgu yapan Nalbantoğlu; “Sandığa mutlaka gitmeliyiz. Gitmekle kalmayıp oy kullandığımız sandığa sahip çıkmalıyız. İrade göstermeli, irademizin suiistimal edilmesine, yok sayılmasına engel olmak için de nöbet tutmalıyız. Bir mıh, bir nal kurtarır. Tek bir oyun önemi büyük. Aksini düşünmek ve sandığa gitmemek yarın vicdanımızı için için kemirecektir" diye konuştu.

Akıntıya karşı kürek çekiyoruz, el birliği gerek…

Ülkenin gidişatından hoşnut olmayan her yurttaşın sözünü söylemesi gereken bir zamanın yaşandığını belirten CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu; sözlerini şöyle sürdürdü; “ Felaket senaryolarına karşı, şiddetli ve tehlikeli bir akıntıya karşı kürek çekiyoruz. El birliği içinde küreklere asılmamız gerekiyor.  21 yıllık bu döngü, bu kısır ve acımasız baskı düzeni sona ermeli. Daha, unutturulmaya çalışılan ekonomik krizin sonuçlarını yaşayacağız. Hem de iliklerimize kadar. Kabusu önceden görebilmek var, bir de göre göre yaşamak var.  Bu nedenle, tercihimizi mutlaka yapmalıyız. Esnaf sanatkâr dünyasının bir sözü var; ‘ İkindiden sonra dükkân açılmaz.” derler… İş işten geçtikten sonra kıymeti yok. 28 Mayıs tam zamanı!  Cumhurbaşkanımızı; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temsilcisini seçeceğiz. Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçecek ve başımızı yastığa güvenle koyacağız. Başka kurtuluş, çare yok! ”

İzmir, yüzde 70’i aşmalı…

İzmir’in tarihinin her döneminde öncü ve sürükleyici olduğunu vurgulayan Nalbantoğlu; “ Sonucu yine İzmir belirleyecek. Çünkü İzmir’den çıkan rekor oy; her zaman Türkiye’nin  göstergesi oldu. 14 Mayıs’ta 8.3 milyon yurttaşımız sandığa gitmedi. İzmir’de bu rakam 335 bin… İzmir’de oyumuzu yüzde 70’in üzerine çıkarmalıyız. Çıkarmalıyız ki; ülke genelinde ipi göğüsleyebilelim. Çağrımız; sandığa gitmemiş, gitmiş ama kerhen oy kullanmış, gitmiş ama sonra kafası karışmış herkesedir. Pek çok yurttaşımızın özellikle mülteciler ve ekonomi noktasında tedirgin olduğunu biliyoruz. Terör ile ilgili kavram kargaşası yaratarak akıllarla oynamaya çalışanları biliyoruz. Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu konulardaki vaatleri çok net. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun her sözü çok net! Dolambaçsız, içten ve kararlı. Çok büyük tarihi misyonu var. Bu misyonu, kendisine teslim edecek olan halktır. Sandığa yansıtılacak iradedir.”

CHP’li Rıfat Nalbantoğlu; yurttaşların sandığa sadece bir isim için değil, kendileri için geleceğini hatırlatarak; “ Her şey bir günde değişebilir ve belki o gün bugündür. Özellikle gençlerimizin, annelerimizin, tüm kadınlarımızın bu değişimde payı olmalı. Sandığa komşularımızla gelelim. Sandığa kankalarımızla gelelim.  28 Mayıs’taki ikinci turda  mutlaka gerçek vatanseverler, gerçek milliyetçiler, gerçek demokrasi diyecekler tur bindirecek.”  ifadelerini kullandı.  

 
Muharrem İnce'den 'Pazartesi' paylaşımı!
 
New York'ta raylara itilen Türk ağır yaralandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den 'Pazartesi' paylaşımı!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medyadan yaptığı ...
Oğan ve Yavaş arasında 'makam' polemiği
ABB Başkanı Yavaş ile Sinan Oğan arasında, 'makam' polemiği yaşandı. Yavaş'ın, ...
Erdoğan'dan rehavet uyarısı: Sandığın telafisi yok
28 Mayıs seçimlerine son 2 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ...
 
CHP'den o ilçeye 7 başkanla çıkarma!
CHP İzmir, sandık yolunda partinin AK Parti'nin gerisinde kaldığı ve köylerinde ...
"Sandıklar kapandıktan sonra 1,5 saatte sonuçları alacağız"
28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için partilerin hazırlıkları ...
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok sert 'kaset' tepkisi!
CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın ...
 
AK Partili Dağ'dan muhalefete 'terör' çıkışı: Bunlar daha iyi günleriniz!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "PKK terör örgütü birilerinin ...
Gündem Balçova Arsa Mağdurları... AK Partili Kaya: Biz hayal satmayız!
Balçova Arsa Mağdurlarının sorunlarının şeffafça ve ortak akıl ile çözüleceğini ...
CHP Selçuk tam kadro sandık başında!
2.Tur için tüm hazırlıklarını tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri