POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
11 Mart 2019 Pazartesi - 11:01

CHP'li Sındır: Meydanlara çıkıp hangi yüzle oy istiyorlar!

CHP İzmir Milletvekili Sındır, "Geniş tanımlı işsiz sayısı ise 623 bin kişilik artışla 6 milyon 117 bin kişiye ulaştı. Üniversite mezunu işsiz sayısı ise 1 milyon 32 bin. Aslında hepimiz gayet iyi biliyoruz ki kayıt dışı işsizlik ile bu rakamlar neredeyse ikiye katlanır. Bu ülkeyi bu hale kim getirdi? Meydanlara çıkıp hangi yüzle nasıl oy istiyorlar?” dedi.

CHP li Sındır: Meydanlara çıkıp hangi yüzle oy istiyorlar!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa İduğ Işıkkent seçim ofisi açılışında vatandaşlara seslendi.

Sındır, “Millet gerilimden bıktı. Anadolu'nun bizlere öğrettiği bin yıllık kardeşlik ve Cumhuriyetimizin kazandırdığı yüz yıllık pratik ile AKP’nin 17 yılda yarattığı tahribatı ortadan kaldıracağız. Üretecek, kalkınacak ve hakça bölüşeceğiz” dedi.

“2009’DAN BU TARAFA İŞSİZLİK EN HIZLI ARTIŞI YAKALADI”
Babaocağı Bornova’da hemşerilerine seslenen Sındır, “İzmir’de ve Bornova’da seçimleri kazanmakla kalmayacak oyumuzu arttırarak kentimizdeki iktidarı güçlendireceğiz. Bizler ideolojimizi, ilkelerimizi, değerlerimizi yaşatmak, Cumhuriyetimize sahip çıkmak zorundayız. Biz ne istiyoruz; ülkemizde onurlu bir yurttaş, alın terimizle üreterek büyüdüğümüz, refah dolu, hakça bölüşebildiğimiz bir yaşam, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstün olduğu bir düzen istiyoruz. Ekonomide üretim çakıldı, 2009’dan bu tarafa işsizlik en hızlı artışı yakaladı. TÜİK’in Kasım ayı rakamlarına göre dar tanımlı işsiz sayısı 706 bin kişi artarak 3 milyon 981 bin kişiye ulaştı. Geniş tanımlı işsiz sayısı ise 623 bin kişilik artışla 6 milyon 117 bin kişiye ulaştı. Üniversite mezunu işsiz sayısı ise 1 milyon 32 bin. Aslında hepimiz gayet iyi biliyoruz ki kayıt dışı işsizlik ile bu rakamlar neredeyse ikiye katlanır. Bu ülkeyi bu hale kim getirdi? Meydanlara çıkıp hangi yüzle nasıl oy istiyorlar?” dedi.

“31 MART’TAN SONRA AKP TEPE TAKLAK OLACAK!”
Millet İttifakına ve CHP’ye Türkiye’nin dört bir yanında ilginin her geçen gün arttığını söyleyen Sındır, “Millet AKP’den de onun genel başkanından da bıktı, usandı. Nasıl bıkmasın? 7 gün 24 saat televizyonlardalar gerilim dilini kullanmaktan, nefret söylemlerinden biran olsun geri durmuyorlar. Burası Anadolu, medeniyetlerin beşiği. Anadolu'nun bizlere öğrettiği bin yıllık kardeşlik ve Cumhuriyetimizin kazandırdığı yüz yıllık pratik ile AKP’nin 17 yılda yarattığı tahribatı ortadan kaldıracağız. Üretecek, kalkınacak ve hakça bölüşeceğiz. Kamuoyundan hatta kendilerinden bile sakladıkları anket sonuçlarını biliyoruz, yolun sonuna geldiler. 31 Mart’tan sonra AKP tepe taklak olacak. Zafere Millet İttifakı ulaşacak. Hakça paylaşan, yoksulluğu yenen, üreten ve istihdam yaratan, sosyal adaleti sağlayan kentler yaratmamız için sandığa gidin, eşinizin dostunuzun sandığa gitmesini sağlayın” dedi.

“YAKALADIĞIMIZ HAVA BORNOVA’DA ZAFERİN MÜJDECİSİDİR”
Bornova’da zafere rekor bir oy ile ulaşacaklarını ifade eden İduğ, “Aday adalığı dosyamızı ilk teslim ettiğimizde örgütümüzü çok önemsediğimizi söylemiştim. Bana partimde öğretilen ilk şey buydu. 20 gün sonra bahara erişmek için kapı kapı dolaşacak, seçmenlerimizle buluşacak, seçim yasakları başlayıncaya kadar durmayacağız. Sonra da sandıklara, milletimizin oyuna sahip çıkacağız. Örgütümüzün yakaladığı hava, ivme Bornova’da zaferin müjdecisidir. Bu dönem Bornova’mızda rekor kıracağız. Bugün Bornova’mızda 4. Seçim ofisimizi açtık. Yoksulluğun, açlığın ve işsizliğin olmadığı kentler yaratma arzusuyla yola çıktık. Tüketen ve israf eden değil, her alanda üreten ve insanlarımıza nitelikli istihdam yaratan bir anlayışın temsilcileri olmayı ilke edindik. 31 Mart’ta zafer insanca, hakça yaşamak isteyenlerin olacak” dedi.

 
ÖSYM 25 bin lira maaşla personel alacak
 
İzmir'de silah operasyonu: Evden cephane çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menderes'te Kayalar coşkusu: Vekillerle miting gibi açılış
CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, Milletvekilleri Ednan ...
Bayraklı Adayı Sandal'dan iddialı mesaj: Yüzde 60'ları geçtiğimizi biliyoruz!
Kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa seslenen Sandal “Bizim seçim kaygımız ...
CHP'li Polat Aliağa'daki 'tehdidi' Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, ÇED olumlu kararı iptal edilmesine ...
 
Büyükşehir için başkanlık yarışında tek kadın aday!
İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan 12 kişiden sadece biri ...
CHP'de o ilçede gençlik örgütünün yeni başkanı belli oldu
Can İrat ve yönetiminin görevlerinden istifa etmesinin ardından boşalan ...
Erdoğan: Kendi içinizde bölünmeyin
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nihal Atakaş ...
 
Özhaseki ve Yavaş TV'de tartışacak mı?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Mehmet Özhaseki ile ...
İzmir'de CHP'li başkan adayının eşine saldırı
Menemen Belediye Başkan adayı CHP'li Serdar Aksoy'un eşi Dilek Aksoy ev ...
Soyer açıkladı: 'İlk gün' nereye gidecek? 2 ayrı 100'üncü yıl mesajı!
Habertürk TV'de canlı yayında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri