POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
18 Kasım 2020 Çarşamba - 13:48

CHP'li Yücel: Mafya ve çete düzenine son vereceğiz!

CHP İl Başkanı Yücel, "Buna cüret edenlerin yeri siyaset çöplüğüdür. Kendinde bu haddi görenler bilsin ki, sizin ağababalarınızdan korkmadık, sizlerden de korkmayız. Halkımızla birlikte bu mafya ve çete düzenine son vereceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP li Yücel: Mafya ve çete düzenine son vereceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tehdit edilmesine sert tepki gösteren, İzmir İl Başkanı Deniz Yücel basın açıklaması yaptı.

Yücel yaptığı açıklamada, “İnanılır gibi değil ama ülkedeki mevcut yönetim ve onun yancısı, seçimlerde propaganda için ortaklık kurdukları terör örgütü liderinin ardından, şimdide adını dahi anmaktan zül duyacağımız suç örgütlerini öne sürerek CHP’yi ve Sayın genel başkanımızı sindirebileceklerini düşünmüşler. Buna cüret edenlerin yeri siyaset çöplüğüdür. Kendinde bu haddi görenler bilsin ki, sizin ağababalarınızdan korkmadık, sizlerden de korkmayız” ifadelerine yer verdi.  

BU DÜZENİN SORUMLUSU CUMHUR İTTİFAKI İKTİDARIDIR
Yücel, Ülkenin ana muhalefet liderine karşı yapılan hakaret ve tehditlerin, ülkenin içinde bulunduğu halin açık bir göstergesi olduğunu ifade ederek, şu açıklamalarda bulundu:
Yaşanan bu olayda asıl sorumlu, Genel başkanımıza karşı hakaret ve tehdit dili ile konuşma imkanı veren düzenin kurucularıdır. Kendileri dışında herkese yapılan tehdidi ve hakareti normal gören, hukuku hiçe sayan, adamına göre yasaları uygulayan ve mafyayı özel afla çıkaran bu düzenin sorumlusu Cumhur ittifakı liderleri  ve iktidarıdır. Böylesine gözü dönmüş, sırtını kendini affeden siyasetçilere dayamış olan kişilerin tehditleri, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ne korkutur ne de yolundan döndürür. Liderimiz ne Pkk’nın suikast girişiminden ne de kendisine sosyal medya üzerinden kurşunlar göstererek yapılan tehditlerden ne de düzenin beslediği karanlık güçlerden korkmadı, korkmaz da. Aksine,  bu iktidarın başlattığı ve cumhur ittifakıyla birlikte daha da çok beslediği bu bozuk düzen ve bu düzenin illegal savunucularının üzerine hukukla, adaletle, barışla, demokrasiyle korkusuzca gitmeye devam edecektir. Bu ülkeyi, ne saraylarında iktidar sarhoşluğuna kapılanlara ne de tek vasfı siyasi hayatlarını sürdürmek için saraya yancı olanlara bırakmayacağız. Bu halkı daha fazla ezmelerine, kendilerinin söyleyecek sözü kalmayınca mafya düzeninin uşaklarını piyasaya sürmelerine göz yummayacağız. Halkımızla birlikte bu mafya ve çete düzenine son vereceğiz.
 
SALDIRILAR DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİYOR
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, yapılan saldırıların CHP’nin iktidara ne kadar yakın olduğunun ve doğru yolda olduğunun bir göstergesi olduğunu ifade ederken “Şimdi bu tehditler karşısında sus pus olan cumhur ittifakının liderlerinin ve iktidarın temsilcilerinin bu suskunluğunun sebebini hem bizler hem halkımız merak ediyor. Elbette devleti kuran partimiz ve Türk halkı bu tehditlere gereken cevabı vermekten geri durmayacaktır. Ama görevi adaleti sağlamak, suç örgütleriyle mücadele etmek ve yasaları işletmek olan iktidarın temsilcileri ve onun içişleri bakanı, olur olmaz her konuda televizyonlarda boy gösterirken, toplumda adeta infial yaratan bu saldırı karşısında üç maymunu oynaması daha ne kadar sürecek merak ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanının 18 yıllık iktidarlarının sonunda hukuk reformundan söz ettiği, demokrasi vaat ettiği bu günlerde yaşanan saldırı karşısında, hukuku işletecekler mi? Yoksa o hukuk ve demokrasi yine kendileri ve çevreleri için mi geçerli olacak? Daha önceden söylediğimiz gibi; CHP halkla birlikte iktidara yürüdükçe, kendi bozuk düzenlerinin sonunun geldiğini göre tüm odaklar, ellerindeki tüm güçlerle partimize ve genel başkanımıza saldırmaya devam edecekler. Bir kez daha söylüyoruz ki, bu saldırılar bizim yolumuzun ne kadar doğru olduğunu, halkımızla birlikte kuracağımız iktidarın ne kadar yakın olduğunu gösteriyor. Bu mücadelemiz, toplumsal barışı kurarak, halkımızı refaha kavuşturarak, adaletten ayrılmayarak, terör ve suç örgütleri ile mücadeleden ödün vermeden sürecektir” dedi.
 

 
Toplu ulaşımda gün boyu dezenfeksiyon
 
Altınordu'nun zirve yürüyüşü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ’dan CHP'ye 'kirli siyaset' çıkışı!
İzmir Milletvekili Dağ, deprem üzerinden açıklama yaparken CHP’lilerin ...
Kılıçdaroğlu'dan Çakıcı hakkında suç duyurusu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tehdit ve hakaret içerikli mektup ...
Akşener: 21 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ilan edin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Pandemi kontrolden çıkmış görünüyor. ...
 
AK Parti’de kongresi ertelenen o ilçede sandık zamanı!
AK Parti İzmir’de olağan kongre takvimi sürecinde kongresi yapılamayan ...
Başkan Soyer’den 'Lider’e videolu destek!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ...
CHP'li Sındır: 'Acı reçete'yi açıklayın!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü ...
 
Kılıçdaroğlu'na tehdide tepki seli!
Suç örgütü liderliği suçlamasıyla 16 yıl hapis yattıktan sonra infaz düzenlemesi ...
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk virüse yakalandı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, corona virüs ...
Sürekli'den Yücel'e o yasağa tepki çıkışı: İşgüzarlık!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel’in deprem sonrası İzmir Valiliği tarafından ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri