POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Otomobil otobüs durağına daldı: 3 can kaybı!
Otomobil otobüs durağına daldı: 3 can kaybı!
Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı!
Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı!
Benzin ve motorine bir zam daha geliyor!
Benzin ve motorine bir zam daha geliyor!
İsrail ile Hamas arasında esir takası olacak mı?
İsrail ile Hamas arasında esir takası olacak mı?
27 Mayıs 2022 Cuma - 14:19

CHP'li Yücel'den AK Parti'ye 'kötü koku' yanıtı: Hala maskeyle gezmelerinin nedeni...

CHP İl Örgütü'nün Ödemiş ve Kiraz'da 2 gün sürecek saha mesaisi başladı. CHP İl Başkanı Yücel saha çalışmaları sırasında AK Parti cephesinden Büyükşehir'e gelen kötü koku eksenli eleştirileri de sert yanıt verdi.

CHP li Yücel den AK Parti ye  kötü koku  yanıtı: Hala maskeyle gezmelerinin nedeni...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü sahaya indi. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetiminin Kiraz ve Ödemiş'te iki gün sürecek mesaisine CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter de katıldı.


CHP İzmir Örgütü il yönetim kurulu toplantısını da mesainin başladığı Ödemiş'te gerçekleştirirken, CHP İl Başkanı Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli tarafından kentteki koku nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yapılan eleştirilere de cevap verdi.  

CHP İl Başkanı Yücel, "AKP’liler Saray’dan başlayarak il başkanları ve milletvekillerine kadar halkın gerçeğine sırtını dönmüş durumda. Ödemiş’te de, tüm ülkede de halkın gündemi yoksulluk, işsizlik, iktidarın beceriksizliği ve artık baş edilemeyen zamlar. Artık kabak tadı veren ve cevabı da, çözümü de defalarca anlatılmış konularda eşelenmeyi bıraksınlar. Halk sandığı istiyor sandığı getirsinler” diye konuştu.



PAZAR BOMBOŞ ÖDEMİŞLİ İKTİDARA ÖFKELİ
CHP İl Başkanı Yücel şöyle konuştu: Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi olarak iki günlük bir kampla Ödemiş ve Kiraz ilçelerimizde esnaf ve vatandaşlarımızla buluşacağımız ve ilçe örgütlerimizle toplantılar yapacağımız bir çalışmaya Ödemiş’ten başladık. Çalışmalarımıza İzmir milletvekilimiz Bedri Serter de katılarak bizlere destek veriyor. İlçe merkezinde gündüz çalışmalarımızı sürdürürken, akşam da köy ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bademli, Ovakent, Kaymakçı ve Konaklı köylerinde köylülerimizle de bir araya geldik. Gittiğimiz her ilçede ilk yaptığımız şey sokağa çıkarak, çarşı pazarda insanlarımızı dinlemek. Ödemiş’te de ilk yaptığımız şey ilçenin ünlü pazarı Perşembe pazarına girmek oldu. Pazara girdiğimizde şaşkınlığımızı gizleyemedik. Perşembe pazarının o kalabalık, tıklım tıklım olduğu günlerden eser kalmamış Doğrusu çok üzüldük. AKP İktidarının ülkeye yaşattığı yoksulluk ve krizler malum ama yine de bu acı manzarayı her gördüğümüzde üzülüyoruz.  Esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik. Üretimden Pazar tezgahına gelene kadar vatandaşın üstüne AKP iktidarı tarafından yük üstüne yük bindiriliyor. Fidesinin alımından, toprağın ekilmesine sürülmesine, gübresine, işçilik masrafları ve mazottaki akıl almaz artışlara kadar çiftçi ve esnaf adeta eziliyor. Birçok çiftçi artık toprağı ekmekten vazgeçmiş, ekenler de böyle giderse ekmemeyi düşünüyor. Esnaf, bütün bu sorunların kaynağının AKP iktidarı ve saltanat içinde yaşayan saray yönetimi olduğunu biliyor ve gerçekten çok öfkeli. Diğer taraftan maliyetler artınca pazara gelen insanlarda elleri boş dönüyor. Türkiye’de nüfusun büyük bir çoğunluğu artık ay sonuna kadar aç kalmamak, hayati ihtiyaçlarını azami miktarda da olsa karşılayabilmek için hayatta kalma mücadelesi veriyor. Bu krizde, hem esnafı hem de üreticiyi vuruyor. Ödemişliler kurdukları pazarların, caddelerinin dükkanlarının eski kalabalık günlerini özlüyor. Ama AKP iktidarıyla o günlerin gelmeyeceğini de biliyorlar. Tüm vatandaşlarımız ve esnafımız sandığın geleceği, Saray ve saltanat iktidarından kurtulacağı günü bekliyor. İlk seçimde ülkeyi uçuruma sürükleyen, vatandaşı hiçe sayan AKP zihniyetinden bu ülkeyi kurtaracağımıza söz verdik. O güne kadar da AKP’nin yalnız bıraktığı tüm esnafımızın, çiftçimizi ve köylümüzün yanında olmaya, yerel yönetimlerimizle elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.



 

"AKP’LİLER KENDİLERİNİ DAHA FAZLA KOMİK DURUMA DÜŞÜRMESİN"
İzmir’de de halkın gündeminden ve ülkenin gerçeklerinden uzak kalarak kendi sonlarını hızlandırdıklarını ifade eden CHP İl Başkanı Yücel, “Ülkeyi ekonomik krize, halkı açlık ve yoksulluğa mahkûm eden AKP’nin yereldeki mensupları topluma söyleyecek bir sözleri kalmayınca, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerle uğraşmayı kendilerine görev edindiler. Artık iktidar adına ne bir vaatte bulunabiliyorlar, ne geleceğe ilişkin bir umut aşılabiliyorlar. Vatandaş her gün yeni zamların altında ezilirken, sokak sokak gezip koku avına çıkan arkadaşlara bir tavsiyem var. Ülkedeki tüm kötü kokuların kaynağını arıyorlarsa beşli çetelere verilen ihalelere, dövizdeki dalgalanma üzerinden kimlerin vurgun yaptığına, aile vakıfları aracılığıyla Amerika’ya kaçırılan milyar dolarlara baksınlar. Kendi siyasi çöplüklerinin kokusunu algılayamayan o hassas burunlarını boş yere atık su kanallarına uzatmasınlar. Hala maskeyle gezmelerinin nedeni ise koku değil, olsa olsa halkın içine çıkacak yüzlerinin kalmamasıdır. TÜİK’in bile her yıl arıtma sayısı ve kapasitesiyle Türkiye’nin lideri ilan ettiği kent İzmir’dir. Bu büyükşehir belediyemizin çevreye ve doğaya bakışının en önemli kanıtıdır. TÜBİTAK’ın körfezdeki izleme çalışmalarında aldığı numune sonuçlarına göre Urla, Güzelbahçe, Sahilevleri, Mavişehir kıyıları yüzülebilir standartlarda. Yani kısacası Tunç Soyer’e ya da belediyelerimize yalan yanlış bilgilerle saldırmadan önce, devletin yetkili kurumlarından bilgi alırlarsa kendilerini daha fazla komik duruma düşürmezler. Arada bir, akaryakıt zamları, eriyip giden asgari ücret, insanlar açlıkla mücadele ederken şatafat ve israf içinde yaşayan saray ahalisinin durumu hakkında da vatandaşı aydınlatacak bir şeyler söyleyebilirlerse, İzmirliler ilgiyle dinleyeceklerdir” diye konuştu.

SERTER: SANAYİDE ÇEKİÇ SESİ YOK. DERTLERİ, MİLLET İKTİDARI ÇÖZECEK
Ödemiş ilçe çalışması için ilçe örgütü, kadın ve gençlik kolları ile belediye meclis üyelerinden oluşan 10 ayrı grup oluşturulurken, çalışmalara katılan CHP İzmir Milletvekili Serter de Ödemiş Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

CHP İzmir Milletvekili Serter, sanayi esnafının çok zor durumda olduğunu, fiyat istikrarsızlığı ve her gün artan maliyetler sebebiyle esnafın kepenk kapatma noktasına geldiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: 
Ödemiş Sanayi sitesini İlçe örgütümüzle ziyaret ettim. Ödemiş Sanayi sitesinde çekiç sesi duyulmuyor, İnsanlar kan ağlıyor. Gecenin geç saatlerine kadar Ödemiş’imizin köylerini İl Başkanımız Deniz Yücel ve İlçe örgütümüzle ziyaret ettik. Kaymakçı beldesinde, belde halkıyla bir araya geldikten sonra Bademli, Ovakent ve Konaklı köylerinde yurttaşlarımızla bir araya geldik, sorunlarını dinledik. Köyler, ilçeler, şehirler farklı olsa da dertler ve şikayetler hep aynı. Halkın AKP iktidarından çözüm adına hiçbir beklentisi kalmamış durumda. Bizim de halkımızın da beklentisi, tüm bu sorunların çözümü için bir an önce sandığın getirilmesi. Milletin derdini çözecek, yükünü hafifletecek olan iktidar Millet iktidarıdır.

CHP İzmir İl Yönetimi ayrıca ilçe merkezinde gerçekleştirdiği çalışmalar sonrasında, il yönetim kurulu toplantısını da Ödemiş’te gerçekleştirdi.

 
Hakan Ural: Z kuşağı oy kullanmamalı!
 
İzmir'in barajlarında son durum!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den Van'da 248 başkanla 'seçim' kampı!
CHP’nin üç gün sürecek ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’ Van’da başladı. ...
AK Parti İzmir'den 27 Mayıs darbesi açıklaması
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıldönümünde ...
Çavuşoğlu'ndan NATO'ya terörle mücadele mesajı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hazırlanan yeni stratejik konsepte ...
 
"Atatürk Havalimanı'nda bir pist açık tutulacak"
Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde pazar günü gerçekleşecek fidan dikimi ...
Kaya'dan çarpıcı '15 Temmuz' mesajları!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İYİ Parti İstanbul Milletvekili ...
"Çevreye olan bakış açısını değiştirmeliyiz"
İzmir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Mahir Polat, “Çevre Kanunu ...
 
CHP'li Beko'dan 'hıfzıssıhha' soruları!
CHP İzmir Milletvekili Beko, pandeminin ardından araştırmalar yapmak ve ...
AK Parti Çeşme'de yerel idareye yol tepkisi
Turizm merkezi Çeşme’deki yollara dikkat çeken AK Parti Çeşme İlçe Başkanı ...
AK Partili Baran'dan Tugay'a stat çıkışı!
AK Parti İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Soyer’in İstanbul mesaisi ve İzmir’de 1 Nisan sonrası
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri