POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
2 Aralık 2022 Cuma - 10:34

CHP'li Yücel'den iktidara enflasyon çıkışı, halka 2023 daveti!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel saha çalışmaları kapsamında Karabağlar’ da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Yücel, Sivas ili Federasyonları ve hemşehri derneklerinin organize ettiği toplantının da konuğu oldu.

CHP li Yücel den iktidara enflasyon çıkışı, halka 2023 daveti!

Cumhuriyet Halk Partisi anı(CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel saha çalışmaları kapsamında Karabağlar’ da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Yücel, Sivas ili Federasyonları ve hemşehri derneklerinin organize ettiği toplantının da konuğu oldu.



CHP İzmir'in 30 ilçede yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında, Karabağlar ’da bir kez daha sahaya inen İl Başkanı Yücel, “Esnafa ve vatandaşa iki yıldır kriz bitecek, enflasyon inecek diye söz veren saray iktidarı mensupları, tutmadıkları sözlerin sebep olduğu yıkımı görmek istiyorsa ve yüzleri tutuyorsa, ülkenin durumunu yandaşlarından değil, Karabağlar ‘da esnaftan ve vatandaştan dinlesin” sözleriyle iktidara yüklendi.



GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ
Karabağlar mesaisine, İzmir Sivaslılar Federasyonu, Yiğidolar Federasyonu ve İzmir’de faaliyet gösteren Sivas ili hemşehri derneklerinin ortaklaşa düzenlediği kahvaltıya katılarak başlayan CHP İl Başkanı Yücel, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ayrışmaya değil birliğe ve kaynaşmaya ihtiyacı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: İzmir, küçük bir Anadolu gibi. Ülkemizin dört bir yanından gelip, kendilerine yuva olarak İzmir’i seçen vatandaşlarımız, İzmir’in en büyük zenginliği ve birliğimizin teminatıdır. İzmir, hoşgörünün, huzurun ve demokrasinin başkentiyse, bu özelliğini sizlerin de yaşattığı kültür zenginliğine borçludur. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, millet iktidarıyla birlikte, bu ülkede yeniden huzur, güven ve adaletin hüküm süreceği bir dönemi inşa edeceğiz. Halkımızın ve ülkemizin bu güzel günlerinin önündeki tek engel, saray iktidarı ve tek adam zihniyetidir. Yaklaşan seçimlerde, halkımızın desteğiyle bu zihniyete son verecek ve hep birlikte güzel günler göreceğiz. Bu yolda siz Sivaslı hemşehrilerimizin desteği bizim için çok önemli. Bu desteği almak ve layık olmak için çalışmaya ve sizlerle birlikte olmaya aralıksız devam edeceğiz. Bugün düzenlediğiniz organizasyonda sizlerle bir arada bulunmaktan son derece mutluyum. Davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Ben de sizleri, 2023 yılında milletin sözünün geçtiği, insana değer verilen, eşit ve hakça bir düzenle yönetilen Türkiye için, birlikte mücadele etmeye davet ediyorum. Birlikte başaracağız, birlikte değiştireceğiz ve birlikte yöneteceğiz.

2 YILDIR ENFLASYON İNECEK SÖZÜ VERENLERİN YÜZÜ TUTUYORSA…
Karabağlar çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren CHP İl Başkanı, Karabağlar Sanayi Sitesinde, esnafın derdini dinledi. Yücel, ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Türkiye’de yıllardır yaşanan krizlerin ve 2 yıldır yaşanan büyük ekonomik buhranın en ağır sonuçlarını esnafımız yaşıyor. Esnaf kar etmekten, yatırım yatmaktan vazgeçmiş, kredi borcunu, elektrik faturasını ve kirasını ödediği günü kar sayıyor. Sanayi esnafının kullandığı ham madde ve parçaların yüzde 80’i ithal. Yani dövize endeksli ürünler. Türkiye’de “faiz sebep, enflasyon sonuç” diyerek kurda rekor yükselişlere sebep olanlar, kapanan kepenklerin, esnafın yaşadığı büyük sıkıntıların tek sorumlusudur. Esnafa ve vatandaşa iki yıldır kriz bitecek, enflasyon inecek diye söz veren saray iktidarı mensupları, tutmadıkları sözlerin sebep olduğu yıkımı görmek istiyorsa ve tabi yüzleri tutuyorsa, ülkenin durumunu yandaşlarından değil, Karabağlar’ da esnaftan dinlesin. Türkiye’de yaşanan sorunların hepsinin çözümü var ama bugünün iktidarının çözmek gibi bir derdi yok. Biz, esnafımızın dertlerini millet iktidarında nasıl çözeceğimizi anlatmaya, yaşanan bu kara günlere son vereceğimiz zaman gelinceye kadar da yerel yönetimlerimizle esnafımızı desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

 
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon!
 
Büyükşehir'den çiftçiye yerli kuru fasulyeyle 1,5 milyon liralık destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP o başkan savunmayı verdi, kriz birlik-beraberlik fotoğrafıyla bitti!
CHP’de İl Başkanı Yücel döneminde bir ilk yaşanmış ve Bayraklı İlçe Başkanı ...
Altılı masada 'bakanlık' kararı: Paylaşım oya göre!
Altılı Masa, aday belirleme ve seçim beyannamesi sürecine geçiyor. Altı ...
Kaftancıoğlu’ndan İmamoğlu açıklaması: O iddialara yanıt!
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ...
 
İsveçli gazeteciye tepki: Röportajı yarıda kesti
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsveç televizyonuna verdiği röportajda, ...
MGK'da terörle mücadele vurgusu
Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ...
CHP İzmir'de gündem genelge: İl Yönetimi'nden tam kadro çarpıcı mesajlar!
CHP’de gönderilen adaylık genelgesi sonrası İzmir Örgütü’nde kulisler ...
 
CHP İzmir’de büyük ‘seçim’ mesaisi: 10 bin sandık ve 1150 okulda görevlendirme tamam!
CHP İzmir’de örgütlerden sorumlu il başkan yardımcıları ile seçim güvenliği ...
AK Partili Hızal'dan Soyer'e 'İzmir düşman toprağı değil' yanıtı!
Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, ‘İzmir düşman toprağı değil’ diye seslenen ...
Erdoğan: En güçlü enstrüman eğitimdir
Ülke kalkınması için en güçlü enstrümanın eğitim olduğuna dikkat çeken ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri