POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
'Koca' dehşet: Sokak ortasında öldürdü!
'Koca' dehşet: Sokak ortasında öldürdü!
12 bin şarkı incelendi: Sözler artık daha öfkeli!
12 bin şarkı incelendi: Sözler artık daha öfkeli!
İsrail Gazze'de yine sivilleri vurdu!
İsrail Gazze'de yine sivilleri vurdu!
29 Haziran 2022 Çarşamba - 13:40

CHP o ilçede sahaya indi, Yücel oranı verdi: Cumhur İttifakı yüzde 12 geriledi!

CHP İl Yönetim Kurulu saha çalışmaları kapsamında bu kez Tire'de sahaya indi. CHP İl Başkanı Yücel, "Tire’de yaptırdığımız son anket sonuçlarına göre, 2019 yerel seçimleri göz önüne alındığında, Millet İttifakı olarak biz oylarımızı yüzde 7 artırırken, Cumhur ittifakının oyları yüzde 12 gerilemiş durumda. İster anketleri temel alsınlar, isterlerse Tirelilerin isyanını. Sonuç değişmiyor, sandık geliyor AKP gidiyor” dedi.

CHP o ilçede sahaya indi, Yücel oranı verdi: Cumhur İttifakı yüzde 12 geriledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu 30 ilçeyi kapsayan saha çalışmaları kapsamında bu kez Tire’de sahaya indi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığındaki heyet, ilçede pazarcı ve sanayi esnafı ile STK ve Odaları ziyaret etti.  

Tire’deki saha çalışması öncesi CHP Tire İlçe Başkanlığında ilçe örgütüyle bir araya gelen CHP İl Başkanı Yücel ve yönetimi, daha sonra Tire Belediyesi'ne geçerek belediye başkanı Salih Atakan Durak’ı ziyaret etti.



STK ve Oda ziyaretlerinde de bulunan CHP İl Başkanı Yücel, Tire Ziraat Odası, Tire Ticaret Odası ve Disk Emekli-Sen şubesine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından, ilçede kurulan Salı pazarında pazarcı esnafı, üreticiler ve vatandaşlarla buluştu.  

"ÜLKENİN EN BÜYÜK PROBLEMİ AKP İKTİDARI"
Tire’de gerçekleştirilen saha çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir İl Başkanı, “Ülkede AKP iktidarının sebep olduğu tüm sıkıntılar Tire’de de derinden yaşanıyor. Konuştuğumuz her vatandaşımız seçimi, iktidar değişimini ve millet iktidarını bekliyor. Bu beklenti Tire’de de anketlere yansımış durumda” diyerek, şunları söyledi:
Bugün Tire’de il yönetim kurulu üyelerimiz ile Pazar ve sanayi esnaflarımızı, STK ve odaları ile vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz ziyaretler ve çalışmalar gerçekleştirdik. Türkiye’nin en büyük pazarlarından Salı pazarında temaslarda bulunduk. Biz CHP olarak hep sahada, çarşı da, pazar da İzmirlilerin yanındayız. Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları zaten biliyoruz ama  bu sıkıntıları yerinde görmek ve dinlemek için saha çalışmalarını çok önemsiyoruz. Tire’de kime dokunsak, kimin halini sorsak aldığımız cevaplar hep benzerdi. Vatandaş öylesine dertli ki, artık kendi derdinden geçmiş memleketin haline üzülür haldeler. Geçim sıkıntısı, alım gücünün düşmesi, akaryakıta ve gıda ürünlerine her gün gelen fahiş zamlar, girdi fiyatlarının karşılanamaz hale gelmesi ve işsizlik en çok gelen şikayetler. Bu sıkıntılardan dert yanan vatandaşlarımız, bu sıkıntıların kaynağının da farkında. Vatandaş bu ülkenin en büyük probleminin AKP iktidarı olduğunu söylüyor. Onun içinde, en büyük şikayet, ülkeyi saltanat ve makam uğruna bu hale getiren AKP iktidarından. Tireliler tüm dertlerinden kurtulmak için önce saray iktidarından kurtulması gerektiğinin farkında. AKP’liler tarafından çizilen pembe tablo, atılan nutuklar ve yapılmaya çalışılan algı operasyonları Tireli vatandaşlarımızın umurunda değil. Tireliler kendi yaşadıkları sıkıntıyı, dertleri görmezden gelen AKP ile yaşadıkları her sıkıntıda yanlarında olan, ilçe ve büyükşehir belediyeleri ile çözümler üreten Millet ittifakı arasındaki farkı görüyor. Bu farkı sandığa yansıtacağı günü de sabırsızlıkla bekliyor.



"CUMHUR İTTİFAKI 12 PUAN GERİLEDİ... SANDIK GELİYOR, AKP GİDİYOR!"
İzmir’de yaptırdıkları anketlerle ilgili olarak daha önce yaptığı, AKP’nin yüzde 20, MHP’nin yüzde 2 oranlarına gerilediği açıklamasıyla ilgili, Cumhur İttifakı cephesinden gelen tepkilere de değinen Yücel, “Bu arkadaşlar İzmir’de dibi görmek üzere olduklarını sanki ilk kez benden duyuyormuş gibi davranmasınlar. Biliyoruz ki, kendi, yaptırdıkları anketlerde de benzer sonuçları gördüler. Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik buhranını bu ülkeye bile isteye yaşatacaksınız, bir yıl içinde akaryakıta yüzde 250’lere,ekmeğe yüzde 150’ye, 2018’den bugüne elektriğe yüzde 400’lere varan zamları yapacaksınız, sonrada anketlerde yüksek çıkmayı bekleyeceksiniz.  Memlekette ev ve dükkan kiralarında yüzde 200’leri aşan artışlara seyirci kaldıkları, açıklanan yoksulluk sınırı asgari ücretin neredeyse 4 katı olduğu için mi? Çok övündükleri hastanelerden insanlarımız aylar sonrasına bile randevu alamadıkları, çiftçiye elindeki toprağı ektirmedikleri, ithal edilen ürünler yüzünden bizim üreticimizi iflas ettirdikleri için mi? Çiftçi kadınların haykırışına karşı, tarım bakanı utanması gereken komik destek rakamlarıyla cevap vermeye çalıştığı için mi Anketlerde yüksek çıkmayı bekliyorlardı? Bu iş gerçekleri saptırmaya, ülkenin içler acısı halini, vatandaşın her geçen gün artan yoksulluğunu CHP’li belediyelere saldırarak örtmeye çalışmaya benzemez. Gerçeklerle yüzleşmek istiyorlarsa anketlere ihtiyaçları yok. Yandaşlarıyla yaşadıkları saltanatın, saray kafasıyla kurdukları yalan dünyanın içinden kafalarını kaldırıp, vatandaşın haline baksınlar. O zaman kendi sonlarını görecekler. Yok, illaki anket duymak isterlerse kendilerine Tire ile ilgili bazı verileri duyuralım. Tire’de yaptırdığımız son anket sonuçlarına göre, 2019 yerel seçimleri göz önüne alındığında, Millet İttifakı olarak biz oylarımızı yüzde 7 artırırken, Cumhur ittifakının oyları yüzde 12 gerilemiş durumda. İster anketleri temel alsınlar, isterlerse Tirelilerin isyanını. Sonuç değişmiyor, sandık geliyor AKP gidiyor” dedi.

 
İnce'den İzmir'de 'operasyon' çıkışı, yeni ittifak sinyali!
 
İzmir'de korkunç kaza, korkunç son!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnce'den İzmir'de 'operasyon' çıkışı, yeni ittifak sinyali!
Partisinde yaşanan istifa depremi sonrası kritik bir mesai için İzmir'e ...
"Finlandiya'da 12, İsveç'te 21 teröristin dosyaları bekliyor"
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Finlandiya'da 6 PKK'lı, 6 FETÖ'cü ile İsveç'te ...
Seyyar satıcılardan Kılıçdaroğlu'na İzmir raporu!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Meclis’te ağırladığı İzmir Seyyar ...
 
AK Parti'den NATO açıklaması: Güçlü bir kazanım!
NATO, Türkiye, İsveç ve Finlandiya liderlerinin İspanya'nın başkenti Madrid'deki ...
Sertel'den TOKİ tepkisi: Bariz kusurlar var!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi ...
Erdoğan-Biden görüşmesi saati belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden arasındaki görüşmenin bugün ...
 
Ek gösterge ve öğrenci affı düzenlemesini TBMM'de!
AK Parti Milletvekillerinin imzasını taşıyan, ek gösterge ile öğrenci ...
"Biden-Erdoğan görüşmesi çok anlamlı olacak"
ABD Büyükelçisi Flake, Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyeliklerine ...
Türkiye-İsveç-Finlandiya ortak bildirisi imzalandı
Türkiye, İsveç ve Finlandiya ortak bildirisi üç bakan tarafından imzalandı. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri