POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Karamollaoğlu'ndan flaş genel başkanlık açıklaması!
Karamollaoğlu'ndan flaş genel başkanlık açıklaması!
Fenerbahçe Beko kaybetti: Maç sonu arbede!
Fenerbahçe Beko kaybetti: Maç sonu arbede!
Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'dan 5 gollü maç!
Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'dan 5 gollü maç!
Erzan hakkında iki yeni iddianame: Pazarcı çift detayı!
Erzan hakkında iki yeni iddianame: Pazarcı çift detayı!
11 Haziran 2023 Pazar - 09:33

Çamdibi Havuzu'nda sezon açıldı!

Bornova Belediyesi tarafından Çamdibi semtinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun sezon açılışı yapıldı. Geçtiğimiz yıl tamamlanarak yüzme kurslarına ev sahipliği yapmaya başlayan havuzun yeni sezon açılışınının ilk kulacını ise Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un çaldığı düdükle Bornova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yüzme Takmı’nın gençleri attı.

Çamdibi Havuzu nda sezon açıldı!

Bornova Belediyesi tarafından Çamdibi semtinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun sezon açılışı yapıldı. Geçtiğimiz yıl tamamlanarak yüzme kurslarına ev sahipliği yapmaya başlayan havuzun yeni sezon açılışınının ilk kulacını ise Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un çaldığı düdükle Bornova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yüzme Takmı’nın gençleri attı.

Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun sezon açılışına Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, geçmiş dönem milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atilla Sertel ve eski dönemlerden İlhan Kaya ile Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen açılış töreninde Bornova Belediyesi Halk Dansları Ekibi Balkan danslarından örnekler sunarken, Bornova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yüzme Takmı’nın gösteri yarışı da ilgiyle izlendi.  Genç yüzücülere Başkan İduğ, madalya takarak teşekkür etti.

Olimpiyat şampiyonları yetişecek

Çamdibi semtinde havuzun önemli bir talep olduğunu hatırlatan Başkan İduğ, “Çamdibi’nde spor alanında başarıya ulaşabilecek inanılmaz yetenekli çocuklar var.  Bizde bunu görerek yola çıktık. Olimpiyatlara şampiyonlar yetiştirmek ve  yüzme bilmeyen Bornovalılara’da yüzme öğretebilmek için bu havuzu açtık. Çamdibi semtimize bu havuz çok yakıştı”dedi.

Bornovalılar için hizmete devam

İlk Belediye Başkanı olduğu zamanlarda Bornova’ya hizmet için  yapılması gereken çalışmaları belirlediklerini anlatan Başkan Mustafa İduğ, “ Asfalt üretim tesisi kurarak Bornova’nın yollarını yenilemeye başladık. Çocuk oyun aktivite merkezleri, taziye evleri ve pazaryerleri ile Çamdibi’ne havuz yaptık. Kız öğrenciler için projelendirdiğimiz yurt binalarının yapımında sona yaklaştık. Yani bizim önceliklerimiz spor,eğitim, kadınlar ve çocuklar oldu. Yaptığımız tüm hizmetleri de Bornovalılar için yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Açılışa katılan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile geçmiş dönem milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atilla Sertel ve İlhan Kaya’da Başkan İduğ’a yaptığı başarılı çalışmalar için tebrik etti.

4.100 metrekarelik alanda

Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Çamdibi Gaziosmanpaşa Mahallesi 5499/1 Sokak’ta bodrum, zemin ve birinci kat olmak üzere toplam 3 kat olarak inşa edildi. Tesis, 2.300 metre kapalı, 1.800 metre açık alan olmak üzere toplam 4.100 metrekarelik alanda bölge halkının kullanımına sunuldu. 850 metrekare alana sahip bodrum katında teknik servis mekanları ve mekanik odalar bulunuyor. 1.150 metrekare alana sahip zemin katında danışma, fuaye, idari ofisler, yarı olimpik havuz, soyunma odaları, antrenör odası, ilkyardım odası, kadın, erkek ve engelli tuvaletleri, 520 metrekarelik birinci katta ise fitness salonu, kafeterya, izleyici terası, 100 kişilik seyirci alanı ve yine tuvaletler yer alıyor.

 
İstanbul'da Johnny Depp rüzgarı!
 
KAM sahaya indi, eğitimler başladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnciraltı'nda 'gönüllü' temizlik mesaisi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çevre bilincini artırmak ...
Büyükşehir'den 'hatalı yapı' açıklaması ve 'yıkım' kararı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Örnekköy’de çalışmalarını organize ...
Bergama uçurtmalarla UNESCO kutlaması
Tarihi şehir Bergama'nın UNESCO Dünya Miras Listesi'ne girişinin 9. yıl ...
 
Soyer: Hayatta en çok ressamları kıskandım
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Metro Sergi alanında ...
İzmir'in dört bir yanı 'Şiir Hatları' ile örülecek
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir kültür kenti ...
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu yaz kursu kayıtları başladı!
Kültür ve sanat etkinliklerine yıl boyunca ara vermeden devam eden Karşıyaka ...
 
Narlıdere'de 'umuda merhaba' konseri
Narlıdere Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Gerçekay Oral’ın şefliğinde ...
Kemeraltı için dev adım: Gayrimenkul yatırım fonu kuruldu
Kemeraltı'nı geleceğe taşımak için “İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul ...
Aliağa ikinci el ve antika pazarı açılıyor
Aliağa 2.El Eşya ve Antika Pazarı 15 Haziran 2023 Perşembe günü açılıyor.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri