POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
11 Şubat 2019 Pazartesi - 16:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de o tarihte miting yapacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 17 Mart’ta İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenleyeceği öğrenildi. Öte yandan Ankara'da açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İzmir, körfez pislikten kokudan geçilmiyor" dedi ve İzmirlilerden oy istedi. Erdoğan, "Nihat kardeşimle İzmir'i pırıl pırıl yapacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir de o tarihte miting yapacak!

5 Ocak’ta İzmir’e gelerek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, aday açıklamasının ardından kente ikinci ziyaretini 17 Mart’ta yapması bekleniyor. Hazırlanan taslak programa göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan 17 Mart Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek mitinge katılacak. Programda bir değişiklik yapılmaması halinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan burada seçmenlere seslenecek. Seçimlere kısa bir süre kala İzmir’e geleceği belirtilen Erdoğan’ın, burada önemli mesajlar vermesi bekleniyor. (DHA)

ANKARA'DA FLAŞ İZMİR ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan'daki toplu açılış törenlerinin de konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Sincan'a yatırım müjdelerimiz var. Biri Belören Millet Bahçesidir. Belören Millet Bahçesi Sincan'lı kardeşlerimizi sporla sanatla buluşturacak bir projedir. Temelli Göleti Millet Bahçesi'nde golf, kürekçilik, el sanatları gibi bir çok hizmet yer alacak. Sincan Belediyemiz Zir Vadisi bölgesini arkeolojik önemine uygun bir şekilde düzenliyor. Bu yeri atasporlarımızın merkezi haline dönüştüreceğiz. Bir diğer projemiz 2 kilometrelik tramvay hattıdır. Bu hatla toplu taşıma sistemleri arasındaki geçişler kolaylaşacak trafik yoğunluğu da azalacak. Diğer önemli proje rekreasyon ve poligon alanlarıdır. 

Belediyecilik AK Parti'nin işidir. belediyecilik şehre aşkla bağlı olmayı laf değil eser üretmeyi gerektirir. Biz milletimizin karşısına eserlerimizle çıkıyoruz. İzmir, körfez pislikten, kokudan geçilmiyor. Aynen benim aldığım İstanbul'un Haliç'i gibi. İnşallah İzmirli kardeşlerimiz Cumhur İttifakı'na verecekler ve Nihat kardeşimle İzmir'i pırıl pırıl yapacağız.

İstikrar ve güven ortamını muhafaza etmemiz gerekiyor. Biz bu seviyeye yaklaştıkça birileri paçamıza yapışıyor. Son 6 yılda maruz kaldığımız saldırılara baktığımızda doğru yolda ilerlediğimizi görüyoruz. Herkes saldırya uğradığında köşesine çekilir biz ise silkelenir kendimize gelir moral toplarız. Onlar yüklendikçe Türkiye'nin hedeflerine ulaşma azmi bileniyor. Eskiden ekonomisi manüplasyonlarla sarsılan bir Türkiye vardı.

"FİYATLAR DAHA DA İNECEK" 

Fırsatçılar her yerde ve her dönemde de bu dönemde de işe koyuldular. Teslim alınmaya çalışılan Türkiye'nün mücadelesine destek yerine kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız. Fırsatçı yüksek döviz kurundan fiyat belirleyip aynı etikette ısrar edendir. Elinde malı olduğu halde fiyatların yükselmesi için piyasaya sürmeyendir. Domates, biber, patates, marul... Bugünden itibaren Ankara, İstanbul başladık. Fiyatlar yarıya indi daha da inecek. Pirinç, bulgur mercimek... Hepsi. Fırsatçı elinde imkan olduğu halde onu kullanmayıp bir başka köşede pusuda bekleyendir. Sebze meyve olayı budur, Bay Kemal bunlarla uğraşıyor. Seni SSK Genel Müdürü olduğun zamandan tanıyoruz. Siz ölüleri bile rehin aldınız. 

"ÜLKEYE SALDIRANLARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYORLAR"

Ekonomideki dalgalanmanın boyutuyla ilgisiz şekilde fiyatı katlayanlar da bunun istismarını yapanlar da bu ülkeye saldıranların değirmenine su taşıyor. 3 kuruş fazla kazanmak veya 3 oy fazla almak için bu aziz milletin sırtına hançer saplamaktan çekinmeyenlere dersini kim verecek? 31 Mart akşamı bunlara Osmanlı tokadına var mıyız? Biz 17 yıldır bunlara rağmen ülkemizi büyütmüşsek önümüzdeki dönemde 2023 hedeflerine aynı şekilde ulaşacağız."

UCUZA TEMİZLİK MALZEMESİ DE SATILACAK

Erdoğan, öncesinde ise Keçiören'de toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar ise şöyle:

Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, salatalık... Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi, buna karşı nasıl Gabar'da, Tendürek'te inlerine girdiysek gıda terörünü estirenlere karşı tanzim satışlarla bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Sebze ile sınırlı kalmayacak, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz. 

"DEFALARCA DENEYİP BAŞARAMAYAN İSMİ SAHNEYE SÜRDÜLER"

Geçmişte defalarca deneyip başaramayan şahsı CHP yeniden sahneye sürdü. Özhaseki, kendini Kayseri'de ispat etmiş bir isim, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak kendini ispat etmiş bir isim. CHP kiminle el ele? Kandil'in desteklediği HDP, İYİ Parti, Saadet ve FETÖ. Bunlarla el ele yürüyor. Bunların zillet ittifakı, illet ittifakı var. Biz azami müştereklerimizin olduğu Cumhur İttifakı ile bu yolda yürüyoruz. Pazara kadar değil inşallah mezara kadar yürüyeceğiz. Bu mesele sıradan bir mesele değil. Vatanseverlik, rastgele bir olay değil. 

"EN BÜYÜK TEFECİ IMF İLE İLK CHP ANLAŞTI"

Tek parti CHP'nin bu ülkeye maliyeti öylesine büyüktür ki, hala o dönemin yanlışlarının faturalarını ödemeye devam ediyoruz. Dün CHP'nin başındaki zat çıkmış bir sürü zırvayla milletin kafasını karıştırmaya çalışıyor. Asıl büyük ittifak içinde olduğu terör örgütünü gizliyor. Asıl büyük ittifakı bölücü örgütün güdümündeki partiyle yaptılar. Kandil'deki terör baronlarının yaptıkları açıklamalardan biliyoruz. Partisinin çözmesi gereken en büyük sorun kendisi olmuş haberi yok. Türkiye'nin tefecilere teslim edildiğinden söz ediyor. En büyük tefeci IMF ile ilk anlaşmayı CHP yapmıştır. IMF kapılarında senelerce CHP süründürmüştür. Türkiye'yi IMF cenderesinden biz kurtardık. İlk yapacakları iş Türkiye'yi yeniden IMF'ye teslim etmek olacak.

"İŞ BANKASI'NDAKİ CHP HİSSELERİ ER YA DA GEÇ HAZİNE'YE GEÇECEK"

İş Bankası'nın yüzde 28,5 gibi CHP ortağıdır. Biz oradan para almıyoruz ki diyor. O üyelerin ne yapıyor belli değil. Onu da Gazi'ye uygun olarak atacağız adımları, bu hisseyi er ya da geç Hazine'ye devredeceğiz. 

"ARİFİYE'DEKİ PALET FABRİKASINI YABANCILARA SATMADIK"

Arifiye'deki palet fabrikasını yabancılara satmamızdan bahsediyor. Böyle bir satış söz konusu değil. Katar ve Türk ortaklığı 50/50 olmak üzere buranın işletmesini 25 yıllığına devrettik. (NTV)

 
CHP İl Başkanı Yücel'den AK Parti'ye 'tanzim satış' kontrası!
 
Milli Takım'da Lucescu dönemi sona erdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Yücel'den AK Parti'ye 'tanzim satış' kontrası!
Tanzim satış uygulaması Ankara ve İstanbul gibi ilçelerde uygulamaya konulurken, ...
Soyer İYİ Parti'ye gidiyor: Duyuru davetinde dikkat çeken detay!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Adayı Soyer, çarşamba günü saat 13:00'de İYİ ...
AK Partili Çankırı’dan gençlere siyaset öğüdü
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Konak’ta gençlerle ...
 
CHP İzmir Milletvekili'nden flaş aday çıkışı: Oturduğum ilçede içim acıyor!
CHP İzmir Milletvekili Bayır, CHP’nin İzmir’deki aday tablosu, İYİ Parti’yle ...
Zeybekci'den Soyer'e: İzmir'i kim uyuttu?
Zeybekci, CHP adayı Tunç Soyer’in “İzmir uyuyan bir güzel. Öperek uyandıracağız, ...
Bakan duyurdu: Bomba yüklü araç yakalandı
İçişleri Bakanı Soylu, "1 hafta önce Türkiye'ye tuzak kurmaya çalışan, ...
 
CHP'li Serter'den İzmir manifestosu
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 maddesini İzmir’e uyarlayan Serter, İzmir’i ...
İzmir'de 'Yıldırım' zirve: Başkanlar ve adaylar görüşme odasında!
İzmir’e gelen Yıldırım, konakladığı otelde gün boyu partinin ilçe başkanı ...
CHP Bornova Adayı İduğ'a BAL-GÖÇ'ten tam destek
İduğ, İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (BAL-GÖÇ) ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri