POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
20 Ocak 2019 Pazar - 15:29

Dağ'dan Konak'ta 'çözüm' mesajı: İki elin sesi var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, İzmir’in Konak ilçesinde dernek ve sivil toplum örgütleri başkanları ile bir araya geldi. Dernek başkanları aracılığıyla esnafın sorununu dinleyen Dağ, merkezi yönetim ile yerel yönetimin uyumuna dikkat çekerek "Bir elin nesi var, iki elin sesi var'. İzmir'in kronikleşmiş temel sorunlarını, otopark sorununu, trafik sorununu 'iki elin sesi var' ile beraber çözeceğimize gönülden inanıyorum" dedi.

Dağ dan Konak ta  çözüm  mesajı: İki elin sesi var!

?AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir’in Konak ilçesinde bulunan dernek ve sivil toplum örgütlerinin başkanları ile kahvaltı yaptı. Konak Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya Hamza Dağ’ın yanı sıra, Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Baştaş, Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu ve çok sayıda AK Partili katıldı. Her dernek grubunun İzmir’e yönelik sorunlarını dile getirdiği görüşmede, çözüm önerileri ve İzmir’i kalkındırma projeleri paylaşıldı. Şoförler Odası'nın kavşak projeleri ile trafiğin rahatlatılması gerektiğine dikkat çektiği görüşmede, Kemeraltı Esnaf Derneği ise Kemeraltı’ndaki otopark sorununa ve tarihi çarşının, AVM’ler karşısında çaresizliğine değindi. Hamza Dağ dinlediği sorunları tek tek not alırken, çözüm önerileri getirdi.



Dağ, siyasette toplumun her kesimini dinleyerek beslendiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bugün bu görüşmede Konak’ın problemlerinin, aslında İzmir’in problemleri olduğunu gördük. Kemeraltı konusu, Fuar, Agora, Basmane, Kapılar, otopark sorunları gibi İzmir’in çok temel meselelerini STK temsilcileriyle değerlendirmiş olduk. Bunları yola koymak, bu konuda İzmir’in önünü açmak, Kemeraltı’nın hem İzmirli hemşehrilerimizin ziyaret ettiği bir yer haline gelmesi, hem de Kemeraltı’nı turizmin merkezi haline gelmesi, fuarın yeniden hareketli günlerine dönmesi, fuar alanının insanların menfaatine yönelik değerlendirilmesi hususları inşallah merkezi yönetimle beraber yerel yönetimin aynı noktada buluşmasıyla olacak bir şeydir. Ben İzmirli hemşehrilerimize şunu söylüyorum; 'Bir elin nesi var iki elin sesi var'. İki elin sesiyle beraber biz İzmir’in kronikleşmiş temel sorunlarını, otopark sorununu, trafik sorununu, tramvaydan kaynaklı ve kavşakların yapılmamasından kaynaklı trafik sorununu iki elin sesi var ile beraber çözeceğimize gönülden inanıyorum."

'CHP'DE KENDİ PARTİLİ ARKADAŞININ ALTINI OYMAK VAR'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yenilenen AK Parti Konak ilçe binasını ziyaret etti. Dağ, AK Parti Gençlik Kolları'ndan oluşan coşkulu kalabalığın 'Yürüyoruz korkmadan, önümüzde Hamza Dağ' sloganlarıyla ve meşalelerle karşıladı. Dağ, CHP'nin İzmir'de belediye başkan adaylarını açıklamadığını hatırlatarak, "Rakibimiz siyasi parti, herhalde İzmir'i çantada keklik görüyor. Her halükarda biz nasıl hareket edersek edelim, İzmir'de netice alacağını umarak böyle bir mantığın içindeler. Daha Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamış değil. Geç açıklanabilir, bir strateji olabilir ama burada bir strateji yok. Burada tam söylendiği gibi bir kavga var, bir korku var, kendi partili arkadaşının altını oymak var" dedi.

Dağ, İzmir'de 24 Haziran seçim sonuçlarını hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmir'de şu anda 24 Haziran seçim sonuçlarına göre geriden geliyor olabiliriz ama Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte bu 24 Haziran seçim sonuçlarına güvenen Millet İttifakı'nın gerisinden gelsek de 31 Mart akşamı onların önüne geçerek, bitişi biz sağlayacağız. Bunu hisseden bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Sahada almış olduğu geri dönüşümleri gören bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Sözle herkes bir şey söyler ama önemli olan eyleme bakmaktır. Ben diyorum ki Allah hiç kimseyi CHP'de aktif siyasetçi yapmasın. Rabbime şükrediyorum ki AK Parti'de aktif bir siyasetçi olmuşum. Şu anda adaylarımız, hepimiz, vaktimizin tamamını İzmirli hemşehrilerimizin bizden beklediği taleplerini gerçekleştirmek için harcıyoruz. Eğer CHP'de aktif siyaset yapmış olsaydık, vaktimizin tamamını parti içi çekişmelere harcardık. Bunlarla mı uğraşacağız ? Vatandaşın derdiyle mi uğraşacağız? 22 ilçe, 1 Büyükşehir Belediye başkanlıkları var, sahada ne bir belediye başkanını ne de bir milletvekilini görebilirsiniz. Bu şehirde yaşayan 4 milyon 250 bin insanın sorumluluğu her birimizin üzerinde. Partiyle alakalı mevzuları takipçilerinizle sosyal medyada paylaşıyorsunuz ancak bu oya dönüşmez. Sosyal medyada değer veren kişilerin zaten bir kısmı partilidir, onların dışında olan kişileri bizim 2- 3 kere mutlaka ziyaret etmemiz gerekir." (DHA)

 
İlçe emniyet müdürü gözaltında
 
Milli boksör kazada yaşamını yitirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kaya'dan 'Kocaoğlu' çıkışı: Çark etmek CHP'de moda olmuş!
AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, katıldığı ...
CHP'li Beko: Kaza değil cinayet!
5 Suriyeli işçinin Ankara’da yanarak hayatını kaybettiği vahim olayı Türkiye ...
Kalın: barbarlığın modern yüzü!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Libya açıklarında göçmen botunun batması ...
 
AK Partili Dağ: İzmir sadece emeklilikte yaşanması gereken bir yer olmamalı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: "Türkiye'deki diğer illeri ziyarete ...
CHP’nin 'seçmen taşıma' iddiasına AK Partili Şengül’den sert tepki!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı ilçelere seçmen taşındığı ...
Erdoğan: Büyük bir gayretle zafere koşacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve ...
 
Trump'tan "Suriye'den çekilme" açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'de çok az sayıda DAEŞ mensubu kaldığını ...
Kocaoğlu'ndan Genel Merkez'e mektup...Yücel'den çarpıcı 'Kocaoğlu' çıkışı... Soyer'den 'teşekkür' mesajı!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, sürpriz şekilde aday adaylığını ...
AK Partili Dağ'dan ilginç çıkış: Allah kimseyi CHP'de...
Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının henüz açıklanmamasına ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri