POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
19 Haziran 2018 Salı - 14:33

Dervişoğlu'ndan vatandaşa reçete: İYİ Parti iyi gelecek!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Adayı Dervişoğlu, farklı bir seçim çalışmasına imza attı. Dervişoğlu, kendisinin ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in fotoğraflarının yer aldığı ilaç kutuları hazırlattı. Kutuların üzerinde, “İYİ Gelecek” yazıldı.

Dervişoğlu ndan vatandaşa reçete: İYİ Parti iyi gelecek!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, farklı seçim çalışmalarıyla dikkat çekiyor, Dervişoğlu, kendisinin ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in fotoğraflarının yer aldığı ilaç kutuları hazırlattı. Kutuların üzerinde, “İYİ Gelecek” yazıldı. İlaç kutusunun içindeki prospektüste ise, “Her derde deva iyi gelecek. Hiçbir yan etkisi olmayan, her derde deva, hayırlara vesile bu ilaç, 24 Haziran  günü bir defa kullanılacak, 25 Haziran sabahından itibaren maddi ve manevi sıkıntılarınızdan yavaş yavaş kaybolmaya başlayacak, aydınlık, umut dolu  bir geleceğe doğru yürümeye başlayacaksınız” ifadelerine yer aldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde “Her derde deva İYİ Gelecek standında” basın mensuplarına açıklamalarda bulundu ayrıca içerisinde şeker ve prospektüs bulunan ilaç kutularından vatandaşlara dağıttı.



İYİ PARTİ “İYİ GELECEK”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, “Vatandaşlar demokrasi ile tek adamlık arasında bir tercihte bulunacak. Biz İzmir’de siyaset yapıyoruz. Renkli bir kampanya dönemi geçiriyoruz. İzmir’e yakışan lisanı tercih ederek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İzmir’de siyaset kolay değil. Kendine mahsus değerleri var. 4 günlük takvimi doğru değerlendirmeye gayret gösteriyoruz. Bir siyasi tıkanmışlık vardı, o tıkanmışlık İYİ Parti’nin siyasete girmesiyle birlikte ortadan kalktı” dedi.

İYİ PARTİ EN ÇOK OYU AKP’DEN ALACAK!
Dervişoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Birinci bölgeden Başbakan Binali Yıldırım Bey, ikinci bölgede de ana muhalefet lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aday oldu. Gönül isterdi ki Bahçeli Bey de demokrasi şölenine katılsaydı. Hem milli hem de manevi değerlerin hem de Atatürk’ün kurduğu büyük Türkiye Cumhuriyetinin değerlerinin buluştuğu İzmir’de birlikte yarışabilsek, demokrasi kantarına çıkabilseydik. Muhalefet ile hükümet arasında tercihte bulunanlar, (geçmiş dönemlerde de sahada olduğum için) AKP’nin aldığı yüksek oyu hep yadırgamıştım. Vatandaşlarımıza sorduğumuzda hem bu kadar şikayetçisinin hem de neden bu kadar  oy veriyorsunuz diye sorduğumuzda, açık ve net bir şekilde, ‘oy verecek başka parti mi var?’ cevabını alıyorduk. Bu sebeple bir siyasi tıkanmışlıktan bahsetmek mümkündü. Bu tıkanmışlık, kutuplaşmayı da beraberinde getiriyordu. İYİ Partinin Türk siyasi hayatında varlığı bu son vermeyi taşıyor. Artık vatandaşlarımızın oy vereceği bir başkan Meral Akşener, oy vereceği bir İYİ Parti var. İzmir’de çok yüksek oranda oy alacağımıza inanıyorum. Hem AKP’nin hem de CHP’nin 2002 seçimlerindeki bandına yani yüzde 20 ve 30 bandına geri geleceklerine inanıyorum. Partimizle ilgi CHP’den yoğun oy aldığına dair rivayetler vardır ki bu doğrudur. Yine partimizle ilgili MHP’den oy alacağımız rivayetler vardır, bu da çok doğrudur. Ama buradan ilan ediyorum, İYİ Parti en çok oyu AKP’den alacaktır. İzmir yerelinde büyük bir iddiada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum”




İYİ GELMEK İSTİYORUZ!

“16 yıldır bu ülkede çok büyük yanlışlıklar yapıldı. Her alanda yapıldı. Her kesimde mağduriyet oluştu” diyen Dervişoğlu, “Bütün bunlara iyi gelmek istiyoruz. Yanlışları anlatmak yetmiyor. Geçen gün bir saha çalışmasında yaşlı bir teyze yanıma geldi. Dedi ki ‘oğlum, bu ülkede çok yanlışlar yapıldı. Öbürleri de bu yanlışları tarif etmekten başka bir şey yapamadı’ Birileri yanlış yapıyor diğerleri de yanlışları tarif etmeye çalışıyor. İzmir halkı hakaret ve husumet dilinden rahatsız oldu. Hakaretle, hamasetle bir elde edebileceğimiz bir mesafe yok.  Önemli olan iyi ve güzeli, çarenin tükenmediğini, İzmirliler ve milletimizle paylaşma üzere biraz da o hakaret, husumet dilini aşmak suretiyle işi espriyle kamuoyu ile paylaşma kararı aldık. Bu kapsamda bu ilaç kutularını hazırlattık. Bunun üzerinde demokrasiye, gençlere, şalterlerini indirmiş fabrikalara, sanayiye, ekilemeyen tarlara, hakkını alamayan işçiye memura, hala tenceresini kaynatamayan emekliye iyi gelecek. Biz Türk milletine güveniyoruz, Yüce Allah’a inanıyoruz. Zafer Atatürk’ün değerlerine sahip olanların olacaktır” dedi.



HER DERDE DEVA GELECEK

İlaç prospektüsünde yer alan ifadeler okuyanların hem gülümsetiyor hem düşündürüyor. Prospektüste, “Hiçbir yan etkisi olmayan, her derde deva, hayırlara vesile bu ilaç, 24 Haziran  günü bir defa kullanılacak, 25 Haziran sabahından itibaren maddi ve manevi sıkıntılarınızdan yavaş yavaş kaybolmaya başlayacak, aydınlık, umut dolu  bir geleceğe doğru yürümeye başlayacaksınız. Kan dolaşımınız düzenli hale gelecek, iç sıkıntınız geçecek, kendinize olan güveniniz yerine gelecek, benzer rahatsızlıkları yaşayanlarla birlikte, başarabileceğinize olan inanç güçlenecek, umutla güne başlayabileceksiniz. İşçilerimizin güvencesiz çalıştırılmadığı, maden ocaklarındaki yaşamın fıtrat olmadığı, işsizliğin son bulduğu, ayakkabı kutularında tüyü bitmemiş bebelerin hakkının çalınmadığı, hesabının bu dünyada sorulduğu günler için doktorlar 24 Haziran günü bu ilacın kullanılmasını ısrarla tavsiye ediyorlar. Hiç bir yan etkisi olmayan, iç sıkıntısına, baş ağrısına, umutsuzluğa, karamsarlığa kesin çözüm, demokratik bir toplum için, hayırlı günler için İYİ gelecek bir ilaçtır”

Prospektüste ayrıca partinin seçim vaatleri yer alıyor.

 
Oylar hangi halde geçerli/geçersiz sayılacak?
 
YSK'dan seçim günü için 'çay bahçesi' kararı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oylar hangi halde geçerli/geçersiz sayılacak?
YSK, 24 Haziran'da yapılacak seçimde nasıl oy kullanılacağı ve oyların ...
Özkan açıkladı: CHP'den TRT'ye suç duyurusu!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP'nin ...
Bakan Çavuşoğlu'ndan F-35 açıklaması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Biz bugüne kadar ortak üretim dahil üzerimize ...
 
İzmir'de 'Yıldırım' mesajlar: Erdoğan dişlerine göre biri değil!
Başbakan Yıldırım'ın İzmir'de katıldığı esnaf buluşması sırasında İzmir ...
AK Partili Çankırı mobilyacıların isyanına ortak oldu, müjde verdi!
CHP’li belediyelerin hizmet yoksunluğundan şikayet eden site sakinlerine ...
CHP'li Kılıç: Huzur ve istikrar için geliyoruz!
Daha önce İzmir’in ikinci bölgesinde yer alan 16 ilçe ve köylerinde çalışma ...
 
AK Partili Kaya'dan CHP'ye: Yeni bir şey yapamadıkları gibi...
Menderes, Gaziemir, Buca ve Konak'ta yaklaşık 19 saatlik mesai yapan AK ...
İzmir’de ‘tünel’ tartışması: Yıldırım’ın ‘Koca çıkışı’na Kılıçdaroğlu’ndan ‘kilometreli’ yanıt!
Başbakan Yıldırım’ın Bayraklı mitinginde Sabuncubeli Tünelleri hakkında ...
CHP Adayı Arslan: Esnaf bakanlığı kuracağız!
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ednan Arslan, İzmir Şoförler ve ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri