POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Çorlu tren katliamı davasında karar!
Çorlu tren katliamı davasında karar!
13 Şubat 2018 Salı - 09:19

Dikili'de sorunlara 'acil çözüm'

Dikili Belediyesi Acil Çözüm Ekipleri ilçe sınırlarında gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Dikili de sorunlara  acil çözüm

Dikili Belediyesi, cadde ve sokaklar ile sahil bandının estetik görünümünü koruma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un talimatı ile oluşturulan Acil Çözüm Ekipleri, cadde ve sokaklarda bakım, onarım, yenileme çalışmalarını titizlikle sonuca ulaştırırken, kent merkezi ile sahil bandındaki temizlik ve kent genelindeki kaçak moloz dökümüne karşı mücadele harekâtını da ivedilikle gerçekleştiriyor. Kısa zamanda başarıyla ortaya konulan çalışmalar vatandaştan da tam not almayı başardı.

Çalışma kapsamında Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla mahallelere çıkarma yaparak, cadde ve sokaklardaki bakım, onarım, yenileme çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler son olarak İsmetpaşa Mahallesi 76. Sokak’ı elden geçirerek, kullanıma bağlı olarak ömrünü tamamlayan yol zemini ve kaldırımlardaki kilit parke taşlarını yeniledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de, yoğun çalışma temposunda ilk olarak tüm sahil bandında hummalı bir kıyı temizliği yürüterek, dalgaların kıyıya sürüklediği deniz eriştesi, yosun, midye kabuğu ve ağaç dallarından oluşan 12 kamyon atık toplayarak, bertaraf edilmesini sağladı.

Moloz dökümüne geçit yok! 
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un talimatı ile tüm imkanları seferber eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ardından Şafak Pavey Gençlik Merkezi önünden başlatılan ve kent merkezi yönüne doğru ilerleyen çalışma ile de denize sıfır konumdaki yürüyüş alanını adım adım tazyikli suyla temizleyerek, daha temiz ve kullanışlı bir hale getirdi. Aynı çalışma kapsamında kaçak moloz dökümünün önüne geçmek için seferber olan Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önceden belirlenmiş döküm alanları yerine boş arazilere, kırsalda bulunan yol kenarlarına kaçak moloz dökümü yapanlara da karşı etkin mücadele başlattı. Düzenli yapılan kontroller ile vatandaşlardan gelen şikâyetleri de dikkate alarak kent genelinde halk sağlığını tehdit eden ve kentte görüntü kirliliği yaratan 40 kamyon moloz ve inşaat atığını toplayarak, döküm alanına ulaştırılmasını sağladı.

Çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili insanının yaşamında kaliteyi baki kılmak için seferber olduklarını belirterek, “Vatandaşlarımızla el ele, omuz omuza katılımcı demokrasi anlayışımızla gerçekleştirdiğimiz her projede, her çalışmada Dikili’mize değer katmaya devam ediyoruz. Rutin hizmetlerimizin yanı sıra vatandaşlardan gelen taleplere göre gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarda toptan çözümler üretiyoruz. Ekiplerimiz bir yandan cadde ve sokaklarımızı modern ve kaliteli hale ulaştırırken, diğer yandan da kent geneli ile sahil bandında çevrenin ve doğanın koruması hassasiyetini en üst seviyeye çıkaran çalışmalar ortaya koyuyor” dedi.

 
Shoexpo'da 'en prestijli ayakkabı' aranıyor!
 
Ödemiş'te restarasyon mesaisi tam gaz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soylu'dan 14 Şubat mesajı: Sevdamız Menderes
14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında açıklamada bulunan Menderes Belediye ...
Şirinyer Parkı için rüya proje: Daha çok ağaç daha çok nefes!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin en büyük ilçelerinden Buca'nın merkezindeki ...
Kocaoğlu açıkladı: O davada tüm meclise beraat!
Danıştay'ın kararının ardından 30 yıl sonra kapatılan Özkanlar Pazaryeri ...
 
Kiraz Çayı'na modern dokunuş
Kiraz ilçesinde, ilçeyle aynı adı taşıyan Kiraz Çayı'nın çehresini değiştirmek ...
İzmir'de Afrin yası: Etkinlikler iptal!
İzmir'de ilçe belediyeleri Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'dan art arda ...
Karşıyaka'da en çok atık pili 'minikler' topladı
Atık pil toplama kampanyasının Ocak ayı şampiyonu, Karşıyaka Ortaokulu’nun ...
 
İzmir’in minik yüzücüleri Buca’da buluştu
Buca Belediyesi’nin düzenlediği Yüzme Şenliği’nde İzmir’in minik yüzücülerini ...
Bornova'da yerinde tespit, hızlı çözüm!
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, vatandaşların beklenti, talep ve ...
Bayraklı'da semt merkezleri dolup taşıyor!
Bayraklı Belediyesi tarafından 24 mahallede hizmet veren 27 semt merkezi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri