POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
23 Şubat 2021 Salı - 13:24

Dikili'ye yeni belediye binası müjdesi: 2022'de tamam!

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in Bakırçay Havzası’daki ilk durağı Dikili oldu. Mahalle muhtarların dinleyen Soyer açıklamalarda bulunurken Dikili Belediye Başkanı Kırgöz’ün yeni hizmet binası projesiyle ilgili yaptığı çıkış damga vurdu. 9 bin metrekarelik alanda yapılan bina için bilgi veren Kırgöz, “9 Mart’ta yapım ihalesi gerçekleşecek. 15 ayda tamamlanacak. 2022 yılında binamıza kavuşacağız” dedi.

Dikili ye yeni belediye binası müjdesi: 2022 de tamam!

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Küçük Menderes Havzası ile başlattığı ve sel felaketi nedeniyle ara verdiği kırsal ilçe turuna Bakırçay Havzası ile devam etme kararı aldı.

Kentin kuzeyine bürokrat kadrosuyla adeta çıkarma yapan, Dikili, Bergama ve Kınık’ta temaslarda bulunacak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, ilk programı kapsamında muhtarlarla bir araya geldi.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün ev sahipliği yaptığı toplantıda muhtarlar tek tek dinlenildi.

2022 YILINDA YENİ BİNAMIZA KAVUŞUYORUZ
Buluşmada ilk sözü Dikili Belediye Başkanı Kırgöz aldı ve “Bu toplantı yaklaşık 1 yıl önce yapılacaktı. Malum pandemi süreci, arkasından İzmir depremi, sel baskını olayı yaşandı. Doğal afetler nedeniyle 1 yıl gecikmeli olarak yapılıyor. Muhtarlarımız bana bazen ‘Tunç Başkanımız gelemedi’ diye yakınmışlardı ama hepiniz bu toplantının neden 1 yıl boyunca ertelendiğini biliyorsunuz. Yoksa Tunç Başkanımızın kalbi hep Dikili'de atıyor. Hepiniz görüyorsunuz Dikili’ye hep pozitif bir ayrımcılık bu dönemde uygulandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve bürokratlara teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz 2 yıldan beri Dikili'nin nasıl değiştiğini ve geliştiğini görüyoruz. Bunda en büyük pay Büyükşehir belediyemize ait… Çünkü bizim yatırımlarımız kısıtlı.  İzmir Büyükşehir Belediyesi ilçemizi yatırıma boğdu ve boğmaya devam ediyor. Bugün yine Dikili’ye büyük bir müjde verdi başkanımız. Biz belediye hizmet binası olarak küçük bir binada ve 5 ayrı yerde hizmet veriyoruz. Yaklaşık 9 bin metrekarelik inşaat alanına sahip yeni belediye binamızın müjdesini aldık. 9 Mart’ta yapım ihalesi gerçekleşecek. 15 ay gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlanacak. 2022 yılı içinde Dikili Belediyemiz yepyeni bir hizmet binamıza kavuşmuş olacak” dedi.

SOYER’DEN MUHTARLARA: SİZİ DİNLEMEK MECBURİYETİNDEYİZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, “ Değerli muhtarlarım başkanımızın bahsettiği gibi gecikmiş bir buluşma… Burada buluşmamızın temel sebebi tek tek sizi dinlemek… Bu icraatın içinden toplantısı değil. Yaptıklarımızı anlatmak yerine tek tek sizleri dinlemek istiyoruz. O yüzden Büyükşehir Belediyesi’nin tüm kurumsal kapasitesiyle buradayız. Sizlerin bu memleketin en çekirdek en kilit demokrasi unsuru olduğunuzu biliyoruz. Vatandaştan talebini en doğru sizin aracılığınızla öğreniriz, onu biliyoruz. Çünkü her biriniz kendi mahallenize, köyünüze hakimsiniz. Oradaki vatandaşın nabzını tutuyorsunuz, eksiğini, gediğini biliyorsunuz. Neyin yapılacağını neyin yapılmayacağını siz biliyorsunuz. Dolayısıyla biz de yerel yöneticiler olarak en çok sizi dinlemek mecburiyetindeyiz, en çok sizin rehberliğinizi almak mecburiyetindeyiz ki bu memlekete doğru hizmet yapabilelim. O nedenle bu toplantı bir nezaket toplantısı değildir. Tam tersine doğrudan doğruya talebinizin karşılığını yapmak zorunda olan bürokrat arkadaşlarımızın burada bulunduğu bir toplantıdır. Söyleyeceğiniz her derdinizin, her talebinizin karşılığını yerine getirmek durumunda olan arkadaşım burada. Bu toplantıyı önemsiyoruz. Eksiksiz bir şekilde katıldığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

 
Karşıyaka'da Özgür'den müthiş dönüş
 
Soyer muhtarları dinledi, üretim mesajı verdi: Yol, su, köprü yetmez!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başkan Soyer'den 15 dakikalık zirve: Masada o 2 proje!
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, 30 Ekim'de meydana gelen depremde yıkılan ...
İzmir’deki kentsel dönüşümde hak sahiplerini ilgilendiren karar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projeleri için ...
Gaziemir’in Festival Alanı yeni yüzüne kavuştu
Gaziemir Belediyesi; festival, konser ve milli bayram kutlamaları gibi ...
 
Soyer açıkladı: Bisiklet yolları kesintisiz birbirine bağlanacak
İZSİAD ile çevrimiçi toplantıda kent içi bisiklet yolları konusunda bir ...
Büyükşehir’den Körfez için kritik 'atık' hamlesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, her türlü yerli ve yabancı bandıralı deniz ...
Sandal yaraları sarmak için sahada!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Ali ...
 
Menderes’te haşere ile tam gaz mücadele
Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ilaçlama çalışmalarıyla ...
Ney kursu Bucalılara nefes oldu
Buca Belediyesi’nin, Mevlevi düşünceyi yaşatmak için Tıngırtepe Mevlana ...
Bornova'da belediyeden 'can dostu' hizmet
Hayvan severlerin desteğiyle Bornova Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri