POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel'den Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama
Özel'den Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Erdoğan’la görüşmeye dair yeni açıklama!
Erdoğan’la görüşmeye dair yeni açıklama!
22 Ekim 2021 Cuma - 18:57

EGİFED'de İlter'le yola devam

?Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren 7 derneğin üyesi olduğu, bin üç yüz iş insanını temsil eden Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED), Olağan Genel Kurulu'nda 2018'den beri başkanlığı yürüten Aydın Buğra İlter tek liste ile tekrar başkanlık görevini üstlendi.

EGİFED de İlter le yola devam

Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu'nun (EGİFED) Genel Kurul'u geniş bir katılımla yapıldı.  Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen genel kurul toplantısına, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD), Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), Akhisar Genç İşadamları Derneği (AKGİAD), Nazilli Genç İşadamları Derneği (NAZGİAD) ve Bandırma Genç Girişimci İşadamları Derneği (BANGGİAD) başkan ve delegeleri katılım gösterdi. Toplantı, EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, EGİFED Danışma Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çoban, EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam ve İZTO Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Mahmut Özgener'in açılış konuşmalarıyla başladı. Konda Araştırma ve Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Bekir Ağırdır'ın da konuşması ile yer aldığı etkinlikte EGİFED Genel Kurulu sonrasında feredasyon derneklerinin katılımıyla Ticaret Köprüsü gerçekleşti. Toplantıda konuşan EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, 7 dernek ile toplamda 1300'ü aşkın üye ve her sektörden temsilcinin faaliyette bulunduğu büyük bir platform olarak çalıştıklarını belirterek, "Her derneğin kendi kentinde ortaya koyduğu enerjiyi birleştiren ve bölge çapında bir sinerji yaratmayı hedefleyen bir kurum olarak EGİFED'in daha etkin çalışması ve üye derneklerin oluşturduğu güç birliğinin geliştirilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dernekler arası iş birliği ve dayanışmanın artması ve birlikteliği tesis edebilmek ve bunun gücünü yaşayabilmek adına federasyonumuz önemli bir rol üstleniyor" dedi.


"KENTLERİN KALKINMASINA VURGU"
Kentlerin önemine ve kalkınmasının yarattığı güce dikkati çeken Aydın Buğra İlter, "Global şehir ve bölgeler ön planda. Urban Age olarak da adlandırılan 21. yüzyıl pek çok açıdan kentlerin dünyası haline geliyor. Kentler ve bölgeler, çevresinde yarattığı ekonomik, siyasi ve toplumsal dinamikler ile ortaya çıkan değerler bir ülkenin kaderini değiştirecek konuma gelebiliyorlar. Kentlerin kalkınması, öncelikle etki alanı içerisindeki bölgelerin ve devamla ülkemizin kalkınmasına pozitif bir ivme kazandıracaktır. Kentlerimiz ve bölgemiz ne kadar yüksek katma değer yaratırsa ülkemiz de bundan istifade ediyor. Yaratacağımız katma değer, bölgeler arası gelir adaletsizliğinin giderilmesi, kapsayıcı bir ekonomik büyüme ve sürdürülebilir kalkınmanın temel taşları olacak. Federasyonumuz bünyesindeki kentler de ekonomik üretim alanları, farklı uzmanlıkları, birbirini tamamlayan ekonomik faaliyetleri, sosyal ve demografik yapıları ile yüksek bir sinerji ve rekabet gücüne sahip. Dernekler ve dernek üyelerimiz de bireysel ve kurumsal ilişkileri ile bu gücü desteklemektedir" ifadelerini kullandı.(DHA)

 
Göztepe'de basketbol şube yeniden yapılandırıldı
 
Usta tiyatrocu Kemal Kuruçay'dan acı haber
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TOKİ'den İzmir'de 141 konutluk açık artırma!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), tarafından İzmir Yenitepe'deki ...
Maliye Bakanlığı'ndan gri liste tepkisi!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Mali Eylem Görev Gücünün (FATF) "gri liste"de ...
Merkez Bankası'ndan sürpriz faiz indirimi!
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. ...
 
Gözler MB'de: Kritik karar bugün açıklanacak
Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu faiz kararını bugün saat 14'te ...
Otogaz fiyatlarına zam: İşte yeni tarife!
Otogaz fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 22 kuruş zam geldiği bildirildi.
30 ilçede çiftçilere yüz yüze eğitim!
İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, hazırladıkları 7 haftalık program ...
 
Motorine bir zam daha geliyor!
Akaryakıtta cuma günkü zamların ardından bugün motorinde yeni bir fiyat ...
Teknoloji geliştirme bölgeleri için vergi teşviki
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre teknoloji geliştirme bölgelerinde ...
2.el otomobil alırken dikkat: Bu 3 yalana kanmayın!
İkinci el otomobil piyasasında, bazı satıcıların kazalı araçlarını değerinden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri