POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
Moskova'da terör saldırısı: 100 kişi hala kayıp
Moskova'da terör saldırısı: 100 kişi hala kayıp
29 Haziran 2020 Pazartesi - 11:41

EGİKAD yeni projeleriyle yola devam edecek

Ege İş Kadınları Derneği, (EGİKAD) gerçekleştirdiği toplantı ile görev başında geçirdikleri altı ayı değerlendirerek yeni projelerini tanıttı. EGİKAD üyelerinden birine ait olan etkinlik ve kahvaltı mekanı olarak hizmet veren Çeşme Bahçeden’de yapılan toplantıda konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran, altı aylık dönemin dört ayının pandemi sürecinde geçtiğini vurgulayarak, buna rağmen online toplantılarla bir çok etkinlik organize ettiklerini söyledi.

EGİKAD yeni projeleriyle yola devam edecek

Çeşme Bahçeden’de bir araya gelerek ilk altı ayı değerlendiren EGİKAD Yönetim Kurulu ve EGİKAD üyeleri, pandemi sonrası ilk kez yüz yüze bir etkinlikte bir araya geldi. Mart ayından bu güne ilk kez bir araya geldiklerini söyleyen EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran, “Göreve geldiğimiz günden bugüne geçen altı ayı hem yönetimimiz hem de üyelerimizle birlikte değerlendirmek istedik. 4 aylık pandemi sürecinde düzenlediğimiz online toplantılarla bu dönemi fazlasıyla aktif geçirdik” dedi.

Endüstri 4.0 konusunda çokça dillendirilen dijitalleşmenin pandemi döneminde hayatımıza fazlasıyla girdiğine dikkat çeken EGİKAD Başkanı Baran, “Online buluşmalar da bu dönemde hayatımıza girdi. Özellikle farklı şehirlerde hatta ülkelerde bulunan, yoğunluk, mesafe ve zaman sorunu nedeniyle ağırlamakta zorluk çektiğimiz bir çok uzmanı bu süreçte online olarak ağırlayarak hem pandemi sürecini hem de sonrasını derinlikli bir şekilde kavramaya özen gösterdik. Özellikle değişen iş yapma biçimleri ve yeni normal düzende ekonomik ilişkiler konusuna bu süreçte iyi hazırlandığımızı, üyelerimize bu konuda doyurucu bilgiler aktardığımıza inanıyorum. Yine bu süreçte İngilizce-Türkçe üye kataloğumuzu hazırladık. Ayrıca yeni web sayfamızı oluşturduk. İnstagram hesabımızı da açtık” diye konuştu.

Önümüzdeki dönemde bir çok projeyi hayata geçireceklerini söyleyen EGİKAD Başkanı Baran, “Sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımına özen göstererek düzenleyeceğimiz farklı proje ve faaliyetlerle hem üyelerimiz hem de tüm iş kadınları için faydalı işler ortaya koyacağız” dedi.

Yeni projeler geliyor

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duha Baran’dan sonra söz alan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kılıç ise yeni projeler hakkında bilgi verdi. EGİKAD Başkan Yardımcısı Kılıç, ilk proje olarak Arizona State Üniversitesi'nde, The School For The Future of Innovation in Society yüksek lisans öğrencileri için altı haftalık ‘Akıllı Şehirler ve Küresel Kalkınma Programı’nı uygulayan Arzu Tekir ile aynı programı Türkiye’de de uygulamayı planladıklarını söyledi. Amerika'da yerleşik Urbanite Venture şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Tekir’in, Dünya Kaynakları Enstitüsü’nün (WRI) EMBARQ sürdürülebilir ulaşım programı ülke ofisini de kuran isimler arasında yer aldığını ifade eden EGİKAD Başkan Yardımcısı Kılıç, “Son derece ses getiren ve yararlı bir projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

İkinci proje olarak “Gecekondulu Kadınların Kent Hakkı” projesini hayata geçirmeyi planladıklarını ifade eden Kılıç, yeni dönemde farklı çalışma ve projeler üretmeye ve uygulamaya devam edeceklerini söyleyerek sözlerini tamamladı. 

 
İzmir'deki FETÖ soruşturmasında ortaya çıktı:Tedbir kuralları için 1 aylık kamp!
 
İzmir BŞB'de Tolga 12 yıl sonra yuvaya döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
400'den fazla ürüne ilave gümrük vergisi
İthalatta 400'ün üzerinde eşya için eylül sonuna kadar değişen oranlarda ...
Tatilcilerin yeni gözdesi karavanda üreticiler talebe yetişemiyor!
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını karavanlara ilgiyi artırırken, ...
İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri erkene çekildi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, haziran ...
 
Büyük ikramiye bir kişiye çıktı
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Süper ...
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası, politika faizini değiştirmeyerek yüzde 8,25'te bıraktı.
Turizm merkezi Çeşme'den 'fıstık' atağı
Dünyaca ünlü turizm merkezi Çeşme'de deneme amacıyla menengiç ağaçlarına ...
 
Benzine bu kez indirim geliyor!
Uluslararası benzin fiyatlarında dün akşam yaşanan düşüşün ardından iç ...
İzmirli taksicilerden İmamoğlu'na tepki!
İstanbul Büyükşehir Belediye CHP'li Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıkladığı ...
EBSO 100 büyük firmayı açıkladı
Ege Bölgesi Sanayi Odasınca (EBSO) 2019'daki üretim ve satış performanslarına ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri