POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
18 Haziran 2018 Pazartesi - 10:58

Eda Deniz’in adı Çandarlı’da ölümsüzleşti

2012 yılında yakalandığı amansız hastalık nedeniyle yaşamını yitiren 28 yaşındaki İnşaat Mühendisi Eda Deniz için babası Orhan Deniz'in katkıları ile Dikili Belediyesi tarafından düzenlenerek hazır hale getirilen Eda Deniz Çocuk Parkı'nın açılışı törenle gerçekleştirildi.

Eda Deniz’in adı Çandarlı’da ölümsüzleşti

28 yaşında yaşamını yitiren genç ve başarılı İnşaat Mühendisi Eda Deniz’in  adına yaptırılan çocuk parkın açılışında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının sonrasında kurdeleyi babası Orhan Deniz ile birlikte Çandarlı Tatil Köyü Sitesi Başkanı Galip Köylü, Dikili Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdür Vekili Adnan Özdemir ve Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun kesti.

Mustafa Başkanımız Hep Yanımızda
Törenin açılış konuşmasını yapan Çandarlı Tatil Köyü Sitesi Başkanı Galip Köylü,vefayla özdeşleşen bu anlamlı parkın yapımı aşamasında her türlü desteği sunan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a teşekkür ederek başladı.  Başkan Tosun’a her aradığında çok kolay ulaştığını dile getiren Köylü şöyle konuştu: “Siyasilere ulaşmak zordur. Seçimden sonra onlarla bir arada olabilmek, bir şeyler paylaşabilmek, bir hikaye yazabilmek zordur. Ama biz Mustafa Tosun'a hep kolayca ulaşıp, güzel hikayeler yazdık. Bizden gerçekten hiç desteğini esirgemedi, hep yanımızda oldu. Dikili Belediyesi'ni hiç bu kadar yanımızda hissetmedik. Mustafa başkanın gençler ve çocuklarla ilgili aydınlık hikayeler yazmayı sevdiğini biliyorum. Onlardan biri de bu parktı. Sayın Başkana, çalışma arkadaşlarımıza sitemize kazandırdıkları bu anlamlı park için şükranlarımızı sunuyor, daha güzel nice nice yatırımların sitemizle ve kentimizle buluşacağına gönülden inanıyorum”

Baba Orhan Deniz de duygusal anlar yaşarak çıktığı kürsüde yaptığı konuşmasında, "Biricik eşim Nevciye ve dünyalar tatlısı kızım Eda’yı kısa zaman aralarıklarıyla sonsuzluğa uğurlamıştık. Onlar benim umudum, mutluluğum du. Hem biricik eşim Nevciye hem de canım kızım Edam sonsuza dek kalbimde yaşamaya devam edecek. Bugün açılışı yapılan ve kızımın adının verildiği bu park onların hatırasını her zaman canlı tutacak. Burada oynayan her çocuk da benim evladımdır. Mustafa Başkana , Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün tüm çalışanlarına gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum " görüşlerini dile getirdi.

“İyi İnsanlar, İyi Şeyler Yaparlar”
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ise yaptığı konuşmada "Duyguların, umutlarla, dostlukla, dayanışmayla birleştiği  bu anlamlı açılışta bulunmaktan büyük gurur duyduğunu ifade ederek, “Burada kendimi evimdeymişim gibi hissediyorum. Aydınlık yüzlü bir babanın , aydınlık yüzlü komşularının yanında olmak bana büyük bir onur veriyor. Evet dostlar kısa zaman önce kaybettiğimiz Dikili Kaymakamımız Merhum Mustafa Nazmi Sezgin, kentimize kazandırdığımız yatırımların açılış törenlerine katılıp, yaptığı konuşmasında  “İyi insanlar, iyi şeyler yaparlar” diyerek bizleri onurlandırırdı. Bugün de Babalar gününde, dünyalar tatlısı, gencecik kızını kaybetmiş bir abimiz evladını sonsuza dek yaşatmak ve aziz hatırasının her daim güzellikle buluşmasını sağlamak için bu parkı çocuklara armağan ediyor. İyi bir babanın iyi bir hediyesi tüm çocuklarımıza ve halkımıza hayırlı olsun diliyorum." dedi

Site sakinlerinin ve Deniz ailesinin komşularının gözyaşlarını tutamadığı törene çocukların yoğun katılım gösterdiği gözlemlendi. Açılışta çocukların yüzleri boyanarak, onlara pamuk şeker ikramında bulunuldu.

Eda Deniz Kimdir?
Bürokraside önemli görevlerde bulunan ve aslen Ankaralı olan Orhan Deniz’in kızı Eda Deniz, Ankara’da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nde inşaat müühendisi olarak görev yapıyordu. 2012 yılı Mart ayında annesi Nevciye Deniz’i rahim kanseri hastalığından kaybeden Eda Deniz, kendisi de aynı amansız hastalığa yakalanarak tüm çabalara rağmen kurtarılamamış ve 19 Haziran 2012’de 28 yaşındayken hayata gözlerini yummuştu.

 
Melania Trump göçmen politikasına tepki!
 
AK Parti Adayı Kurt'tan 'saman ithalatı' yanıtı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erdoğan çalışkan 19 Haziran 2018 Salı 23:01

Onlar bizim Melek''lerimizdi doyamadan uçup gittiler allah gani gani rahmet eylesin.

Yorumu oyla      0      0  
MustafaKarakuzey 19 Haziran 2018 Salı 16:40

Allahrahmet eylesin, mekanı cennet, ruhu şâd olsun.

Yorumu oyla      0      0  
Zeliha 18 Haziran 2018 Pazartesi 22:31

Canım prensesim mekanın cennet olsun nur içinde yat sen bizim gönlümüzde hep yaşıyorsun??

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tarımda İzmir mucizesi: Türkiye ortalamasından 2.4 kat fazla!
İzmir tarımı, Aziz Kocaoğlu'yla birlikte adeta mucizeye imza attı. 1990-2003 ...
Bornova'da kaliteli hizmet için iyi eğitim!
Bornova Belediyesi’nde 20 değişik taşeronda çalışan 1432 çalışan için ...
'Seferihisar'ın çocuk belediyesi'ne büyük onur!
Uluslararası Cittaslow Birliği tarafından düzenlenen ve 9 ülkeden 23 projenin ...
 
Bornova’da kadınlar üreterek kazanıyor!
Bornova Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan Bornova Kadın Girişimi Üretim ...
Bayraklı'da 'sağlıklı hizmetler'e tam not
Sağlık alanında yaptığı örnek çalışmalarla adından söz ettiren Bayraklı ...
Konak’ta asfalt seferberliği!
Konak Belediyesi’nin cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmaları ...
 
İzmir'in iki ilçesinde kiraz şöleni!
Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde kiraz festivali düzenlendi.
Başkan Şenol’dan bayram mesaisi
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Ramazan Bayramı’nın ikinci ...
İzmir'de tramvay müjdesi: 1 Temmuz'a kadar...
Ramazan Bayramı sonrası, ücretli olacağı açıklanan tramvay seferleri ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri