POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
29 Mart 2019 Cuma - 13:40

Erdoğan: Binali Bey'in tek borcu İstanbul'a!

İstanbul'un ilçelerinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Unutmayın, cumhur güçlü olursa Cumhurbaşkanı da güçlü olur. Cumhurbaşkanı'nın yanında olduğu bir büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri onlar da güçlü olur' dedi. Binali Yıldırım'ın tek borcunun İstanbul'a olduğunu belirten Erdoğan, 'Dolayısıyla hiç kimse seçimden sonra Binali Bey'e gelip de diyet ödetmeye kalkamaz' ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Binali Bey in tek borcu İstanbul a!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'un 8 ilçesinde düzenlenen mitinglerde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk mitingini Tuzla'da yaptı. Erdoğan'ın buradaki konuşmasından satır başları şöyle:

''Kampanyamızı yarın tamamlayacağız. 24 Haziran seçimlerinde şahsıma ve Cumhur İttifakı'na verdiğiniz güçlü destek için teşekkür ediyorum. Siz bize güvendiniz biz de sizin güveninize daha fazla layık olmak için çalışacağız. İçinizden biri olarak şu anda sizlere hitap ediyorum. Biz uzaydan gelmedik gökten zembille de inmedik içinizden biri olarak çıktık sizinle beraber durmadık yürüdük. Unutmayın, cumhur güçlü olursa Cumhurbaşkanı da güçlü olur. Unutmayın, Cumhurbaşkanı'nın yanında olduğu bir büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri onlar da güçlü olur. 4,5 sene bu kardeşinizi Türkiye'nin Cumhurbaşkanı mı? Biz sadece şahsımıza oy verenlerin değil, unutmayın 82 milyonun Cumhurbaşkanıyız.

''KENTSEL DÖNÜŞÜM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ''

Bugün Ankara'da İskitler'de maalesef bir metruk sayılabilecek binada çıkan yangında, 5 kardeşimiz yanarak öldü. Allah rahmet eylesin. 11 kardeşimiz ağır yaralı denilebilecek şekilde. Onlar da tedavide. Kardeşlerim işte maalesef metruk denilebilecek noktada çünkü orada bir değişim dönüşüm yapılıyor. Gelip orası boş bina diye oraya yerleşen bu vatandaşlarımız böyle bir durumla karşı karşıya kaldılar. Onun için bizim el ele vermemiz lazım. Onun için bizim verdiğimiz mesajları lütfen ne olur dikkate alın. Kentsel dönüşüm bizim için çok önemli. 40 yıldır hep yaptıklarımızla eserlerimizle konuştuk bugün de yarın da eserlerimizle konuşacağız.

 

 

''82 MİLYONUN HER BİR FERDİNİN HUZURU İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ''

Türkiye'nin, Türk milletinin Cumhurbaşkanı olarak büyük bir hassasiyetle yolumuza devam edeceğiz. Kimseyi ayırmayacak, kimseyi dışlamayacak, ebedi kardeşliğimize sıkı sıkıya sarılarak 82 milyonun her bir ferdinin huzuru için gayret göstereceğiz.

''SON 17 YILDA İSTANBUL'A 255 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK''

Son 17 yılda İstanbul'a 255 katrilyon yatırım yaptık. (CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu) Bir ara SSK'nın Genel Müdürlüğü'nü yaptı batırdı. Onlar paraları götürdüler. 2,5 milyar dolar borçla İstanbul Belediyesi'ni aldım. Fazla kalmadı artık bir yarınımız var. Bizim bu noktada yok kırgınmış dargınmış bunlara değil biz doğruyu anlatalım. Biz ikna ile değil tebliğ ile görevliyiz. Kalpleri döndürecek olan Allah'tır. Dönmüyor dönerse döner sen sadece anlat. İstanbul'a yapacağımız 3 yeni otogardan biri de Tuzla'da olacak.

''ORTAĞIMIZ, PRENSİPLERİMİZ, KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ BELLİ''

Bu seçimlerde İstanbul'da Cumhur İttifakı olarak yarışıyoruz adayımız ortağımız prensiplerimiz kırmızı çizgilerimiz belli.

''EZAN, BAYRAK DÜŞMANLARIYLA İŞİMİZ YOK''

Biz vatansever bir kadro ile yürüyoruz ezan bayrak düşmanlarıyla bizim işimiz yok. İstiklal Marşı'mıza düşman olanlarla bizim işimiz yok. Daha şimdiden bölücü örgütün uzantıları karşımızdaki ittifakın İstanbul Ankara adayları üzerinde şantajlara başladılar. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Irak'ın kuzeyinde var çok seviyorsan defol oraya git. Bu toprakları bölemeyeceksiniz.

''HADİ GELİN BOĞUN''

Bölücü terör örgütünün başının heykelini dikeceklermiş. HDP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum siz bunların peşinden mi gideceksiniz? Hendekler kazdılar oradaki Kürt kardeşlerimi öldürdüler. Kız çocuklarını dağa kaçırdılar. Bu pazar günü bunlara hesap sormayacak mıyız? Sırtımızı diyor kadın YPG'ye dayadık PYD'ye dayadık. Ey kadın biz de sırtımızı milletimize ve Allah'ımıza dayadık. Aramızdaki fark bu. PKK sizi tükürüğü ile boğar diyor. Hadi gelin boğun. Cudi'de Kandil'de inlerine girdik girmeye de devam edeceğiz. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. FETÖ'cüler de aynı. Onlar kaçacak biz kovalayacağız.''

PENDİK MİTİNGİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ise Pendik ilçesinde halka hitap etti. Erdoğan buradaki konuşmasında özetle şu ifadeleri kullandı:

''CHP 3 Ç demek. Çöp çukur çamur. CHP çarpık kentleşme demek. Pazar günü yapılacak seçimler için bir kez daha desteğinize talibiz. Biz 15 Temmuz'da Sayın Bahçeli ile bir araya geldik o günden itibaren Cumhur İttifakı'nı oluşturduk.

 

 

''MESELE ADAM OLUP OLMADIĞIN''

Kandil'den, Pensilvanya'dan gelen talimatlar var. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Siz CHP'nin adayına oy verdiğinizi sanacaksınız belediyeyi Kandil'in militanları yönetecek. (Ekrem İmamoğlu) Çıkmış ne diyor? Trabzonluyum. Ya sen 'Trabzonluyum' diyerek benim Trabzonlu hemşehrilerimi mi aldatacaksın? Yani eğer işe oradan bakıyorsan şu anda benim Hazine ve Maliye Bakanım Trabzonlu. İçişleri Bakanım aynen Trabzonlu. Sanayi ve Teknoloji Bakanım Trabzonlu. Aynı şekilde Grup Başkanvekilim Muş, o da Trabzonlu. Yani burada mesele hangi şehirden olup olmadığın değil, adam olup olmadığın önemli. Ne kadar bilgi sahibisin. Ne kadar bu ülkeyi yönetme imkanın var?

''BİNALİ BEY'İN TEK BORCU İSTANBUL'A''

Binali Bey'in tek borcu İstanbul'adır. Dolayısıyla hiç kimse seçimden sonra Binali Bey'e gelip de diyet ödetmeye kalkamaz Kandil'dekiler veya Pensilvanya'dakiler gibi. Bizim öyle bir derdimiz yok. Bizim sorumluluğumuz Allah'a ve millete. CHP'nin Adalar Belediye Başkan Adayı İstiklal Marşı'nı söylemiyor. Çünkü Kandil'in arkasında olduğu HDP'nin İstikal Marşı bayrak diye bir derdi yok.''

 
"İzmir Zeybekci’nin ustalık eseri olacak"
 
İzmir'de 'Tarım İnovasyon Kampı' yapıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"İzmir Zeybekci’nin ustalık eseri olacak"
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi ...
CHP İl Başkanı Yücel'den sandığa 2 kala net mesaj: Yüzde 60'ın altına düşmeyiz!
CHP İl Başkanı Yücel Gerçekizmir'de yayınlanan Kafe Siyaset programında ...
İzmir'de seçim emniyeti: 10 bin görevli hazır!
Emniyet Müdürlüğü'nce yerel seçimin yapılacağı 31 Mart Pazar günü, kent ...
 
CHP'li Kayalar iddialı: En az 10 bin oy fark!
CHP'li Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, 31 Mart'ta en az ...
İduğ'a en büyük destek kadınlardan
Seçim çalışmalarında kadın gönüllülerden büyük destek gören Cumhuriyet ...
Zeybekci'ye atlı-bandolu-meşaleli karşılama
Çamdibi’nde meşaleler ve Türk Bayrağı taşıyan atlıların eşliğinde, kalabalık ...
 
AK Parti Buca Adayı Arslan'dan çağrı: Partiye değil adaya bakın!
AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, "Doğru kişiler sizin ...
Cumhur İttifakı Gaziemir Adayı Yılmaz'dan 'Hayat Mahallesi' vaadi
Gaziemir’i daha yaşanabilir bir ilçe haline getirecek projeler hazırladıklarını ...
"Kandil'deki operasyonların devamı gelecek"
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kandil’deki terör elebaşlarına yönelik ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri