POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
18 Haziran 2018 Pazartesi - 16:33

Erdoğan'dan 'Menbiç' mesajı: O da başladı!

Menbiç'e konusunda açaklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Münbiç'ten terör örgütleri çıkacak dedik, başladı çıkmaya. Devriye gezmeyi olayı başlayacak dedik, o da başladı" dedi.

Erdoğan dan  Menbiç  mesajı: O da başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da miting düzenledi. Erdoğan konuşmasında Menbiç'in dış mahallerine yerleşen Türk askeri hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı, "Münbiç'ten terör örgütleri çıkacak dedik. Başladı çıkmaya. Devriye gezmeyi olayı başlayacak dedik o da başladı" şeklinde konuştu. 

Erdoğan, konuşmasında yastık altında dolar ya da eurosu bulunan vatandaşların bunu Türk Lirası'na çevirmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Dün İstanbul'da acayip bir sağnak vardı, bu sağanağa rağmen hiç dinlemediler geldiler. 1,3 milyon kişi Yenikapı'yı doldurdu. Siyasetimize yalanı bulaştırmadık. Üç beş oy uğruna bölücü terör örgütünün siyasi uzantısına yoldaşlık yapmadık.

Senin ne işin var Edirne'de, bu adam 7 Haziran seçimlerinde dökülün sokağa diyip 53 Kürt kardeşimizin ölümüne sebep olan kişi değil mi? 15 yaşındaki Yasin Börü kardeşimin ölümüne sebep olan kişi değil mi? Bu parti başka aday bulamadı mı? 

Samsun'a yeni eseri kazandırıyoruz. New York, Londra gibi şehirlerde gördüğümüz yerler gibi Samsun eski stadını millet bahçesine dönüştürüyoruz. Çoluk, çocuk hep beraber buraya gideceksiniz, pikniğinizi orada yapacaksınız. Bir entegre devlet hastanesi yapıyoruz. 

Bugüne kadar sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet olaylarının üzerine gittik. Ne hastalarımıza kötü davranılmasına, ne de çalışanlarımıza şiddet uygulanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Samsun'a bir şehir hastanesi yakışık dedik. Bakıyorsunuz muhalefet bundan da rahatsız. 

Utanmadan sıkınmadan benim için yorgun diyor. Bay Muharrem hayatımın 16 yılı futbolla geçti. 40 yıl siyasette tecrübem var. Şu topluluğu gördüğümüzde aldığımız sinerji bizi yormaz. Sen daha başlamadan bittin, senin yalandan başka derdin yok ki. Yok bilmem Tatar böreği, yok Arnavut ciğeri verecekmiş ben bunları nerde söyledim. Çorbayı Zeytinburnu belediyemiz zaten veriyor. 

Ne dersen de, pek de cevap vermeye değmezsin. Zira beş gün sonra benim milletim sizin defterinizi düzecek. Neymiş OHAL'i 48 saat içerisinde kaldıracakmış. Geldik biz bir ayda OHAL'i kaldırdık. Şimdiye yeni dönemde OHAL'i süre bittiğinde kaldıracağız. Ama bu demek değil ki bundan sonra yine gelmeyebilir. Teröre yönelik bir şey olursa geri gelebilir. 

Bay Kemal ne diyor, İran'la anlaştınız mı diyor. Bay Muharrem sen bu işi bilmiyorsun, biz Afrin'e girerken siz girmek doğru değil dediniz. Irak'a girmek doğru değil dediniz. Şu an itibariyle Afrin'de 4 bin 600'ü aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. 3 bin Cerablus'ta DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdik. 

Şu anda Kandil'e operasyon yapıyoruz. Bunların lider kadrolarını vurduk, durmak yok. 24 Haziran sonrası Afrin'i geri almaktan bahseden alçaklara o günleri asla göstermeyeceğiz. 

Biz şu anda milletimizin beka davasında bir mücadele sürdürüyoruz. Sizin lider kadrolarınızın bir derdi yok ama bizim var. Biz kazanacağız, biz kimseden icazet alarak bu yolda yürümüyoruz. Biz icazeti milletimizden aldık. 

Münbiç'ten terör örgütleri çıkacak dedik. Başladı çıkmaya. Devriye gezmeyi olayı başlayacak dedik o da başladı. 

İmar barışında yarım milyona yakın başvuru yapıldı. Beklentimiz 14 milyon. Milletimiz Bay Muharrem'i çözdü. Meclis'ten çıkan düzenlemeyi bunlar AYM'ye götürdü. Sahibi olduğu dershanede yanında çalışanların haklarını nasıl gasp ettiğini de tespit ettik.

Amerika'dan telefon gelmeden, Edirne'den icazet almadan meydanlarda tek bir kelime bile konuşmuyor. Biz Bay Muharrem'in tutarsızlıklarını ifşa etmeye devam edeceğiz. Bunun bir de şiir kitabı varmış. Bu milleti kimse aldatamayacak. Tüm millet düşmanlarına cevabı önce sandıkta verdik. 

15 Temmuz'da tanklara F-16'lara meydan okuduk. CHP'nin Genel Başkanı Atatürk Havalimanı'ndan Bakırköy'e gitti. Demokrasimizi 3-5 kifayetsiz insanın insafına asla bırakmadık. Aman ha sandığa gitmeyi ihmal etmeyin.

7 Haziran'da olduğu gibi iş işten geçtikten sonra ahların vahların kimseye faydası dokunmaz. Bizi döviz kuru üzerinden terbiye etmeye çalışanlara da Osmanlı tokadını sandıkta vuracağız. 

 
Altınordu'da Barış kalacak
 
Altay eski futbolcusu Metin'le flörtte
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İl Başkanı Ükünç'ten 'İnce' çıkış: İkinci tura kalırsa Yücel'i arayıp...
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ...
Kocaoğlu'ndan SKM ziyareti ve İl'de 'miting' zirvesi!
24 Haziran seçimleri için alana inen ve ilçe ilçe gezerek seçmene sandık ...
AK Parti Adayı Çankırı'dan 'Tarihi Çarşı'da karanfilli mesai!
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Tarihi Kemeraltı ...
 
Türkiye'den Almanya'ya kritik çağrı!
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "Adil Öksüz'ün Almanya'da ...
İYİ Parti Adayı Dervişoğlu: Çare Meral Akşener!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Adayı Dervişoğlu, "Meral Akşener’in ...
MHP İzmir'de bayrak çağrısı!
Sosyal Medya’dan duyuru yapan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Haydi ...
 
CHP'li Kılıç'tan AK Parti'ye: Yereli bırak ülkeye bak!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Adayı ...
CHP Adayı Arslan: Bu seçim çocuklarımızın geleceğinin seçimidir!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ednan ...
Kılıçdaroğlu'ndan Baykal'a bayram ziyareti
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Deniz Baykal'a tedavi gördüğü Bilkent'teki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri