POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
22 Ocak 2021 Cuma - 11:35

Eski Bakan Tüzmen'den Kınık çıkarması

59’ncu ve 60’ncı Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, “Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim” programı için Kınık ilçesini ziyaret etti. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Kınık Kaymakamı Erol Türkmen tarafından karşılanan Tüzmen, Kınık’ın tarihi, kültürü ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler aldı.

Eski Bakan Tüzmen den Kınık çıkarması

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer önderliğinde Kınık’ı gezen Tüzmen, Kınık Belediyesi Poyracık Ekmek Fırınını ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti.  

Kınık Belediyesi Delez Yaşam Vadisi Sosyal Tesislerini ziyaret eden Bakan Tüzmen’e, Başkan Dr. Sadık Doğruer tarafından,  Bakırçay ovasının verimli topraklarında yetişen ve maharetli hanımların evlerinde yaptıkları domates ve acı biber salçası, Kınık’ın Örtülü mahallesinde yetişen kestane, kestane balı, Kınıklı hayvancılar tarafından üretilen Keçi, Koyun, inek peyniri ve yöresel lezzetler ikram edildi.

Başkan Dr. Sadık Doğruer ile birlikte Kınık kilim kursunu ziyaret ederek, Kınıklı Hanımlar tarafından dokunan kilimler hakkında bilgi alan Tüzmen,  tezgah başına geçerek “Türk Bayrağı “dokunan kilime ilmek atarak emekçi Bayanlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir sonraki durak olan Maden Şehitleri parkını ziyaret eden Tüzmen’e Kınık Belediyespor antrenörü ve sporcuları tarafından atkı ve ismi yazılı olan forma hediye edildi.

Deveci Yörükler parkında ,  Poyracık Deveciler derneği başkanı, üyeleri ve deve sahipleri  tarafından karşılanan Bakan Tüzmen, Poyracık deve güreşleri ve devecilik kültürü hakkında bilgi aldı. Poyracık Halk Oyunları ekibinin hazırladığı Halk Oyunu gösterisi ve keşkek ikramı vatandaşı neşelendirdi. Bakan Tüzmen Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ile Keşkek kazanının başına geçerek vatandaşlara keşkek ikram etti.  Başkan Doğruer ve Bakan Tüzmen, Kınık’ta Domates kurutma ve paketleme tesisi bulunan Bahçıvanoğlu Tarımı ziyaret ederek,  burada işletme sahipleri ile birlikte tesisi gezdiler. Bakırçay ovasında yetişip tarlalarda beyaz örtü üzerinde kurutulan domateslerin üretimi ve ihracatı hakkında bilgi alarak çalışanlara “kolay gelsin” dileklerini iletti. Kınık Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Teknopak plastik fabrikasına ziyaret edip işletme yetkilisinden  yaptıkları üretim ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tüzmen’in son durağı İzgranit fabrikası oldu. Granitin kesim, taşlama ve paketleme aşamaları hakkında sohbet edip hangi ülkelere ihraç edildiği hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN DOĞRUER'DEN TEŞEKKÜR 

59’ncu ve 60’ncı Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen Haber Global ekranlarında yayınlanan “Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim” programı için Kınık İlçesini ziyaret etti.  Ziyaretin ardından Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ‘’ Bakanımıza ve ekibine ilçemizin tanıtımı için yaptıkları çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

MİSAFİR PERVERLİĞİ İÇİN BAŞKAN DOĞRUER’E TEŞEKKÜR

Bakan Kürşad Tüzmen,  Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in özel ilgisi ve  misafirperverliğinden dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi. Kürşat Tüzmen Kınık Belediyesi hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazarak imzaladı. Kınık Belediye Başkanı Doğruer tarafından Kürşat Tüzmen’e  Parşömen kağıdına basılı fotoğrafı hediye edildi.

 
Bakan Gül'den, Berberoğlu kararı yorumu
 
Las Tesis davasında sanık kadınlar dinlendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı Belediyesi'nde 'sıfır atık' gururu
Bayraklı Belediyesi’nin atıkları kaynağında ayrıştırarak geri dönüşüme ...
Eşrefpaşa Hastanesi'nde bir devrin sonu: Artık o isme emanet!
Büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren hastanede 2015 yılından bu yana ...
Buca'da 'temiz' neşter: Belediye o araçları bünyesine aldı
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kentin kronikleşen temizlik sorununa ...
 
Menemen’de yeni mezarlık için onay çıktı
Menemen’deki ilçedeki mezarlık ihtiyacının karşılanması için Emiralem ...
Bornova’da kaçak moloza geçit yok!
Son iki yılda kaçak moloz dökenlere 1 milyon TL’nin üzerinde para cezası ...
Konak’ta apartman görevlilerine temizlik seti
Apartman görevlilerine konteyner, temizlik setleri ve hijyen paketleri ...
 
Soyer Ödemiş'te açıkladı: Arka sıralardaki çocukların botlarını buradan alacağız
Ödemiş'te Ayakkabıcılar Sitesi'ni ziyaret eden Soyer, ülkenin içinde bulunduğu ...
Görsel anlatım: 6 aşamada İzmir'de tarım devrimi!
Temel önceliği refahı büyütmek olan kuraklık ve yoksukllukla mücadeleyi ...
Aliağa'da engelleri aşan tesis kapılarını açtı!
Aliağa’da "üretimde ben de varım, aliağa’da engelleri birlikte aşalım" ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri