POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi
Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi
Erdoğan ve Özel Meclis'te bir araya geldi
Erdoğan ve Özel Meclis'te bir araya geldi
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Önder istifa etti
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Önder istifa etti
Kan donduran cinayet: 4 yaşındaki çocuk öldürüldü
Kan donduran cinayet: 4 yaşındaki çocuk öldürüldü
9 Mart 2018 Cuma - 09:23

Fashion Prime’da geri sayım başladı

Tekstil sektörünün Nisan ayında buluşacağı yeni fuar Fashion Prime-1 Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknoloji Fuarı hazırlıkları hızlandı. İZFAŞ ve sektör temsilcilerinin toplantısında konuşan Moda, Tekstil Konfeksiyoncuları (MTK) Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan “İzmir için ne yapılacaksa her şeye varız” dedi.

Fashion Prime’da geri sayım başladı

Türkiye’nin en nitelikli fuar alanı olan fuarizmir’de gerçekleşen fuarlara her yıl yenileri ekleniyor. Gerçekleştirdiği fuarlarla kent ekonomisi ve ilgili sektörlere büyük katkılar sağlayan İZFAŞ, 2017 yılında ilk kez düzenlenen ve hazır giyim sektöründe büyük bir boşluğu dolduran Pretexpo-Moda ve Hazır Giyim Fuarı’ndan sonra 2018 yılında yeni bir tekstil fuarını kente kazandıracak. Fashion Prime – 1. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, 26-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Fashion Prime, moda ve konfeksiyon sektörünün ihtiyaç duyduğu ürünleri üreten, ticaretini yapan tedarikçileri bir araya getirmeyi ve önemli ticari bağlantılar kurulmasına da aracılık etmeyi hedefliyor. 

Fuar hakkında bilgi verildi 
Hem yurt içi hem de yurt dışında gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları kapsamında; Moda, Tekstil Konfeksiyoncular (MTK) Sanayici İşadamları Derneği’nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan ile yönetim üyelerinin katıldığı toplantıda firma sahiplerinin istek, görüş ve önerileri alındı. İZFAŞ yetkilileri tarafından Fashion Prime hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, katılımcılar fuara İzmirli firmaların sahip çıkması ve fuarı desteklemesi gerektiğine dikkat çekildi. 

“Destek için her şeye varız” 
Fuarlarda kendi üyelerine de destek verdiklerini belirten MTK Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan, “Kesinlikle bu fuara İzmir firmaları olarak destek vermek durumundayız. Eğer destek vermezsek İstanbul’dan firmalar gelecek ve malzemeyi onlar satacak. Fuarda İzmir firmalarını görmezsem orada İstanbullu yeni bir firmayı görürsem ondan alacağım. İzmir firmalarının katılması gerekiyor. Ne kadar çok katılırsa, avantajı o kadar fazla olur. Katılmazsa yabancılar gelecek. Onlar buradaki piyasaya da hakim olacak. İzmir piyasası dar bir piyasa. Onun için bence İzmirlilerin sayıyı artırması ve bölgedekileri de çağırması lazım. En fazla 3 yıl içinde fuarı doldurabilecek kapasite var. İzmir için ne yapılacaksa her şeye varız” dedi. 
   
Hangi ürünler sergilenecek? 
Fashion Prime; etiket, lastik, fermuar, düğme, vatka gibi konfeksiyon yan sanayi ürünlerine, gelinlik kumaşı, abiye kumaşı, ev kumaşları gibi kumaş türlerine, konfeksiyon dikiş makineleri, nakış makineler, yatak yorgan makineleri, lazer kesim ve dijital baskı makineleri, ütü makineleri gibi konfeksiyon makinelerine, birçok iplik çeşidine ve hizmet sağlayıcılarına ev sahipliği yapacak. Oluşturulacak Hosted Buyer alanıyla da satın alımcılarla yeni ticari ilişkilere imza atılacak. Yurt dışıdan gelecek satın alımcılar, fuar katılımcılarıyla görüşmeler yapma şansı yakalayacak. 3 gün sürecek Fuar, sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak.

 
Şengül’ün Kocaoğlu’na verdiği dosya açıldı: AK Partili belediyeler Büyükşehir’den ne istiyor?
 
Balçova'da büyük 8 Mart coşkusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EBSO'yu yasa boğan ölüm!
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Mali İşler Müdürlüğü personeli İbrahim Kaytan (37) vefat etti.
Bakanlık açıkladı: Yarım milyarlık vurgun!
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, halktan yüksek getiri vaadiyle para toplayan ...
Merkez Bankasının faiz kararı belli oldu
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizleri değiştirmedi.
 
Dev fuar: Konfor ve estetik İzmir'de buluştu
Türkiye'nin en önemli mobilya markaları, Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi ...
EBSO Başkanı Yorgancılar'dan 8 Mart mesajı
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ...
Özgener: İzmir'in sinerjisini artıracağız
İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkan Adayı Mahmut Özgener, üniversiteler ile ...
 
Özgener Anadolu Aslanları'nı ziyaret etti
İZMİR Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mahmut Özgener Anadolu ...
Kruvaziyer devi İzmir'e geri dönüyor!
İzmir Ticaret Odası'nın (İTO) uzun zamandır kruvaziyer turizm için yaptığı ...
Şubat ayı enflasyon rakamları açıklandı
TÜİK, şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Aylık TÜFE artışı yüzde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri