POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
18 Mart 2019 Pazartesi - 11:01

Foça'da CHP mitingi, 'Özel' mesajlar!

CHP'li Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Foça'da oy kullanacak olan Uzman Çavuş adaylarına haksızlık yapıldığını söyledi. Özel, "Mustafa Kemal'in askerleri, oy kullanırken de Mustafa Kemal'in askerleri olduklarını unutmazlar, kimsenin siyasi hesabının da parçası olmazlar" dedi.

Foça da CHP mitingi,  Özel  mesajlar!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün seçim çalışmalarına destek vermek için Foça'ya geldi.

Foça'da partililer tarafından karşılanan CHP'li Özgür Özel, burada seçim çalışmalarına katıldı.Partisinin Yeni Foça Belediye Meydanı'nda düzenlendiği mitingde halka hitap eden Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Foça'da oy kullanacak olan Uzman Çavuş adaylarına haksızlık yapıldığını söyledi. Özel, "Mustafa Kemal'in askerleri, oy kullanırken de Mustafa Kemal'in askerleri olduklarını unutmazlar, kimsenin siyasi hesabının da parçası olmazlar" dedi.

Katılımın yoğun olduğu mitingde, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, İYİ Parti Foça İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Bike ve Millet İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz de hazır bulundu.

YILDIRIM: 30 YILDIR AYNI ADAYI ÇIKARIYORLAR
Mitingin açılış konuşmasını yapan CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, Cumhur İttifakı'nın Foça adayına yüklendi. Cumhur İttifakı adayının 1984'te Foça Belediye Başkanı olduğunda, kendisinin  doğumuna 8 yıl olduğunu belirten Yıldırım, Nihat Dirim'in 2 dönem, Ali İlcan'ın 1 dönem, Gökhan  Demirağ'ın da 3 dönem Foça Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğunu anımsattı. CHP'nin sürekli kendini yenilediğini, ancak rakiplerinin 30 yıldır aynı adayda ısrar ettiğini anlatan Yıldırım, "ANAP'tan çıktı, olmadı. Doğru Yol Partisi'nden çıktı, olmadı. AK Parti'den çıktı, olmadı. MHP'den çıktı, yine olmadı. Şimdi de iki partinin ortak adayı olarak çıkıyor ama yine olmayacak. Foça halkı yine tercihini Cumhuriyet Halk Partisi'nden yana kullanacak" diye konuştu.  Konuşması yoğun alkış alan Yıldırım, "Niye yenilenmiyorsunuz, niye alttan insan yetiştirmiyorsunuz,  gençlerin önünü niye açmıyorsunuz" diyerek, 37 yaşındaki Fatih Gürbüz'ü belediye başkanlığına aday gösteren partisinin kendisini de 25 yaşında ilçe başkanı seçtiğini hatırlattı.

DEMİRAĞ: FATİH GÜRBÜZ'Ü SİZLERE EMANET EDİYORUM
Daha sonra İYİ Parti Foça İlçe Teşkilatı adına söz alan Ahmet Bike,"Foça iyi olacak, Mart'ın sonu bahar olacak" ifadelerini kullanırken, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da kendisinin çok genç yaşta belediye başkanı olduğunu, bu süreçte Foça halkının kendisine sahip çıktığını söyledi. Fatih Gürbüz'ün de genç bir aday olduğunu ifade eden Demirağ, "Fatih Gürbüz'ü sizlere emanet ediyorum. Bana sahip çıktığınız gibi, ona da sahip çıkacağınıza inanıyorum" diye konuştu. 

KOCAOĞLU'NA TEŞEKKÜR 
Gökhan Demirağ'ın konuşmasının ardından alkış ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Millet İttifakı'nın Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, "Çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış Yeni Foça. Ağır sanayinin yanı başındaki gül bahçesi Yeni Foça. 2009 yılında belediyesi kapatılan, hakkı yenen Yeni Foça. Bir elmanın diğer yarısı gibi, Foça'mızın baş tacı Yeni Foça. Atatürk ilkelerine, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan çok kıymetli Yeniceliler..." diyerek başladığı konuşmasına, Yeni Foça'ya kazandırdığı Arıtma Tesisi ve sahil düzenlemesinden dolayı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür ederek devam etti.

"YENİ FOÇA'YA PRESTİJ KAZANDIRACAĞIZ" 
Bugüne kadar Yeni Foça'ya yapılanların yeterli olmadığını belirten Fatih Gürbüz, "Artık Yeni Foça'ya prestij kazandırmanın zamanı geldi" dedi.  Masmavi denizi,  tarihi ve doğal güzellikleriyle Yeni Foça'nın cennetten bir köşe olduğuna işaret eden CHP'li Gürbüz, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni Foça'mıza hak ettiği değeri vereceğiz. Ben asli görevlerimi, en iyi şekilde yerine getirmek zorundayım. Gittiğim her yerde söylüyorum, çok şanslıyız. Çünkü Seferihisar'da harikalar yaratan ve Foça'da harikalar yaratacağını açıklayan Tunç Soyer gibi vizyon sahibi bir büyükşehir belediye başkanıyla birlikte çalışacağız. Yeni dönemde kendisiyle omuz omuza vereceğiz. Yeni Foça’nın tarihi mirasına sahip çıkacağız. Kozbeyli'yi ve Yeni Foça'yı turizm merkezi haline getireceğiz. Kozbeyli ve Yeni Foça’da taş ev restorasyonunda öncü olacağız, tıpkı sahilinde olduğu gibi, insanların cadde ve sokaklarında yürümekten keyif aldığı bir Yeni Foça yaratacağız. Gece pazarını, Yeni Foça'nın karakteristik özelliklerine uygun hale getireceğiz"

"EMEKÇİ BAŞKAN OLARAK ANILMAK İSTERİM" 
Yeni Foça için hazırladığı projelerinden bahseden Fatih Gürbüz, "Genişleyerek ilçe sınırımıza dayanan ağır sanayi bölgesine buradan sesleniyorum. Gerekirse o sınıra kendimi zincirlerim ama Yeni Foça'ya daha fazla yaklaşmanıza izin vermem. Bölgemizin bir termik santral daha kaldıracak  durumu kalmamıştır. Ben sözde değil, özde çevreci bir başkan olacağım.Her şeyden önce bu havayı benim çocuklarım da soluyor" diyerek gelecekte Yeni Foça'nın emekçi başkanı olarak anılmak istediğini söyledi.

ÖZEL: "EMEKLİYİ-MEMURU PERİŞAN ETTİLER
Ekonomi üzerinden iktidarı eleştiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Miting meydanlarında memura 3600 ek gösterge sözü verip bunu unutanlar, çiftçiye 'mazotun yarısı senden yarısı benden' deyip onu yüzüstü bırakanlar, 'memurumu-emeklimi enflasyona ezdirmem' deyip yüzde 45'lik enflasyonu pinpon topunu hesaba katıp yüzde 20'ye düşürenler; emekliye yüzde 10.7, memura da yüzde 10.4 zam verdiler. Emekliyi-memuru perişan ettiler" dedi.
İktidarın bir şeyler vaat edecek, umut dağıtacak durumda olmadığını söyleyen Özgür Özel,  "Emeklilikte yaşa takılanları 'emekli edeceğiz' diye söz verip de TBMM'de AKP ile birlikte hayır oyu veren MHP mi şimdi gelip burada yapacaklarını anlatacak?.."diye sordu. 

"ADAYLARIYLA ÖVÜNECEK DURUMDA DEĞİLLER" 
Türkiye'de 'beka' meselesinin olmadığını CHP'li belediye başkan adaylarının  her yerde yapacaklarını anlattığını, ancak halka söyleyecek sözü kalmayanların 'beka' bahanesine sarıldığını anlatan CHP'li Özel, şöyle konuştu: "Onlar adaylarıyla övünecek durumda değiller. Onlar birlikteliklerini savunacak durumda değiller. Onlar AK Parti'nin yaptıklarından sonra, Foça gibi cumhuriyet değerlerini öyle dilinde tüketen değil, yüreğinde hissedenlerden oy alamayacaklarını da bilirler"

"HALKIN YETERSİZ  BAKİYE SORUNUNU ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR" 
Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır" sözüne işaret eden Özgür Özel, şunları söyledi: "Özgüvene bak, savaş meydanlarından geliyor. Kalbinin üzerinde saati olmasaydı, şehit düşüp ölmüş olacaktı. Ömrünü savaş meydanlarında bu ülke için tüketmiş birisi. O, 'Ben olmazsam beka sorunu olur' demedi. Ben olmayacağım, ben yok olup gideceğim, ama size, milletime, cumhuriyetime öyle güveniyorum ki, siz ilerleyecek, sonsuza kadar var olacaksınız' dedi. Beka sorunu tarif etmek bir özgüven eksikliğidir. Beka sorunundan bahsetmek, koltuk sorununa kılıf uydurmaktır. Bugün ülkenin beka sorunu olduğunu söyleyenler, halkın yetersiz bakiye sorununu örtmeye çalışıyorlar"

"MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN PARTİSİNDEN TERÖRİST ÇIKMAZ"
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen CHP'li Özgür Özel, "432 kilometre hak, hukuk, adalet diye yol yürüyen, her türlü mağdurun ve mazlumun yanında duran, en namuslu bürokrat, en çalışkan siyasetçi Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinden terörist çıkmaz. Conilerin postalını Anadolu'ya bastırmayan Deniz Baykal'ın partisinden terörist çıkmaz. Kıbrıs'ın Beşparmak dağlarına milliyetçiliği altın harflerle kazıyan Karaoğlan Ecevit'in partisinden de terörist çıkmaz. Meydan muharebelerinin muzaffer komutanı, Atatürk'ün silah arkadaşı, Lozan'da 7 cihana Türkiye'nin tapu senedini imzalattıran İsmet Paşa'nın partisinden terörist çıkmaz. Dört tane saydım, beşinci de benden olsun. Anlayacağı dilden söyüyorum. Eyy Recep Tayyip Erdoğan, o çok sevdiklerin işgal donanmasına kırmızı halıları sererken, Kartal istimbotunun üzerine çıkarak şöyle bir bakıp, yanındaki yaverine 'Geldikleri gibi giderler' diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinden terörist çıkmaz" diye konuştu.

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kaldığını  belirterek, herkesi Millet İttifakı'nın başarısı için çalışmaya davet eden Özgür Özel, "Foça'yı Fesli Kadir ittifakına karşı koruyamazsak bize de yazıklar olsun" diyerek sözlerini noktaladı.

 
Cem Yılmaz'dan eleştiriye Fenerbahçeli yanıt
 
Karşıyaka yeni spor salonuna kavuşuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel'den Tire-Belevi yolu raporu!
CHP İzmir Milletvekili Sertel Tire-Belevi yol yapım çalışmalarını yerinde ...
CHP'li Engin'den 'Pir Sultan Abdal' sözü
Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan ...
Sandal'dan saldırı isyanı: Gücünüz yetiyorsa halkın gönlünden silin!
CHP'li Sandal “Afişlerimizi yırtsan da, duvarlardan indirsen de sen de ...
 
AK Partili Yılmaz: Çanakkale ruhunu yaşatacağız
Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümünün millet olarak büyük bir gurur ...
Şengül: Bu mitingle İzmir tarafını belli etti!
AK Parti İl Başkanı Şengül, “Bu mitingle birlikte İzmir, 31 Mart’ta kimin ...
CHP'li İduğ'dan sağlıklı ve temiz kent vaadi
Güneşli havada yurttaşlarla sohbet eden CHP Bornova Adayı İduğ, ""Konut ...
 
Bisiklet tutkunları CHP'li Tugay ile pedalladı
İzmirli bisiklet tutkunları, CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil ...
Fuat Oktay ve Mevlüt Çavuşoğlu o camide!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ...
Yücel'den AK Parti'ye miting göndermesi: İzmir'e getirdikleri yerli turistlerle...
CHP İl Başkanı Yücel Cumhur İttifakı'nın Gündoğdu Meydanı'ndaki mitingi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri