POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
9 Nisan 2018 Pazartesi - 11:01

Folkart Academy'nin yıldızları ekranda parlıyor!

Folkart Academy Tiyatro Atölyesi Özel Yetenek Sınıf öğrencileri, ünlü dizilerde rol almaya ve dünya devi film şirketlerinin yapımlarında seslendirme yapmaya başladılar.

Folkart Academy nin yıldızları ekranda parlıyor!

Folkart Academy Tiyatro Atölyesi Özel Yetenek Sınıf öğrencileri dizilerde, reklamlarda ve filmlerde çeşitli roller almaya ve görevler üstlenmeye başladılar. Folkart Academy Özel Yetenek Sınıfı’nın ilk mezunlarından Yağmur Çokgenç, Çocuklar Duymasın dizisinde rol alırken, Demircan Kaçel 1000 kişi arasından yeni bir dizinin kadrosuna seçildi. Selen Sarıkaya ise, Hollywood’un ünlü film şirketleri Disney Marvel ve Universal Pictures’ın dev bütçeli filmlerinde iki ayrı karakteri seslendirecek.



YAĞMUR ÇOKGENÇ
Folkart Academy Özel Yetenek Sınıfı’nın ilk mezunlarından Yağmur Çokgenç, ekranların sevilen dizisi Kanal D’de yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna katıldı. Daha önce Folkart Academy öğrencileri tarafından sahnelenen Sersefil Müzikali’nde rol alan Yağmur Çokgenç, Çocuklar Duymasın dizisi kadrosuna yepyeni bir rolle katıldı. Çokgenç, Cansu karakterini büyük bir başarı ile canlandırmaya başladı. 

DEMİRCAN KAÇEL
Yine Özel Yetenek Sınıfı’nın mezunlarından Demircan Kaçel ise ilk olarak bir mobilya firmasının reklam filminde oynadı. Demircan Kaçel, şimdi ise önümüzdeki günlerde yayına başlayacak bir dizide rol alacak. Kaçel, dizi için 1000 kişi arasından yapılan seçmelere katılarak, dizide rol almaya hak kazandı. Demircan Kaçel de, Yağmur Çokgenç gibi Sersefil Müzikali’nde rol almıştı. Kaçel’in rol alacağı dizinin ise ismi gizli tutuluyor. 



SELEN SARIKAYA 
Folkart Academy Özel Yetenek Sınıfı’nın bir diğer önemli genç yeteneği Selen Sarıkaya da uluslararası film sektörüne adım attı. Genç yetenek Sarıkaya, Disney Marvel ve Universal Pictures tarafından çekilen filmlerde karakterlerin seslendirmelerini yapmaya başladı. Selen Sarıkaya, Disney Marvel’ın dev bütçeli filmi Black Panther de  “Shuri” karakterini ve Universal Pictures’ın Pacific Rim: Uprising filminde ise “Amara” karakterlerini girdiği seçmelerde bir çok kişi arasından kazanarak seslendirme hakkını kazandı.  Folkart Academy ilk mezunlarından Selen Sarıkaya sanat dünyasına dev adımlarla girerek büyük bir başarı elde etti. Ayrıca Sarıkaya, şu an yeni oynayacağı tiyatro oyununun provalarına hazırlanıyor.

“DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “2017 yılında eğitim vermeye başlayan Folkart Academy öğrencilerinin kısa sürede yakaladıkları bu başarı bizleri mutlu ediyor. Başarılarının devamını diliyorum. Folkart Academy’den ilerleyen süreçte yetenekli gençlerimizi geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” dedi. 
Folkart Academy Koordinatörü Volkan Severcan ise, “Folkart Academy Özel Yetenek Sınıfı’nı seçerken ve kurarken amacımız yetenekleri keşfederek, geleceğe hazırlamaktı. Uzun süren yaklaşık 800 saatlik eğitimlerin ardından ilk mezunlarımızdan 3’ü sektörde kendilerini göstermeye başladılar. Ciddi ve zorlu elemelerden geçerek, bu başarıları yakaladılar. Kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu. 

 
CHP'li Balbay 'torpil iddiası'nı Meclis'e taşıdı!
 
Bornova'da belediyeden özel dokunuşlar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cazın iki jenerasyonu İzmir'de buluşuyor
Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, caz müziğin deneyimli ismi Önder Focan ...
Karabağlar Korosu'nda ilk konser heyecanı
Karabağlar Belediyesi tarafından kurulan Türk Sanat Müziği Korosu önümüzdeki ...
Konak sahnesinde 'Gölgesinde Çınarın' rüzgarı
Konak Belediyesi, 'Gölgesinde Çınarın' adlı oyunu İzmirlilerle buluşturdu.
 
Serginin geliri Karşıyaka’nın Filizleri’ne
Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan ve Türkiye’nin en önemli sosyal ...
Troya efsanesi doğduğu topraklarda!
Anadolu Ateşi Dans Topluluğunun İzmir'deki gösterisinde 200 dansçı yer aldı.
Yıldız yağmuru: Karşıyaka türkülerle coşacak
Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek ‘Karşıyaka ...
 
Konak'ta çizgiler Türkan Saylan anısına...
Prof. Dr. Türkan Saylan’ın anısına düzenlenen ‘Çizgilerle Türkan Saylan’ ...
Işık ve dans Gündoğdu'da buluştu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 36. Uluslararası İzmir Tiyatro ...
‘Büyük Usta’ 90 yaşına İzmir sahnesinde girdi
İzmir seyircisi 5 Nisan’da 90 yaşına giren Haldun Dormen’e bir sürpriz ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri