POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ramazan Pişkin cinayetinde müebbet hapis talebi
Ramazan Pişkin cinayetinde müebbet hapis talebi
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
20 Ocak 2019 Pazar - 08:54

Fuarizmir’de büyük buluşma

IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile Leather & More – 2. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, 22 Ocak Salı günü fuarizmir’de kapılarını açıyor. 11 defilesi, gelinlik, damatlık ve abiye tasarımları, yapılacak ikili iş görüşmeleriyle sektöre damga vurmaya hazırlanan IF Wedding Fashion İzmir, dört gün boyunca modanın merkezi olacak.

Fuarizmir’de büyük buluşma

Düzenlediği fuarlarla sektöre katkı sağlamayı hedefleyen İZFAŞ, 22 Ocak Salı günü yapacağı iki fuarın açılışıyla hem gelinlik, damatlık, abiye hem de deri sektörünü fuarizmir’de bir araya getirecek. Kapladığı alan bakımından Avrupa’nın en büyüğü olan IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 13.kez kapılarını açacak. Hem Türkiye hem de dünyadan binlerce sektör profesyonelini fuarizmir’de bir araya getirecek IF Wedding Fashion İzmir, 22 Ocak Salı günü başlayarak 25 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek. Bir diğer fuar ise Leather & More – Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı olacak. Geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleşen Leather & More, bu yıl ikinci kez deri sektörünü buluşturacak. 22 Ocak’ta açılacak fuar, 24 Ocak Perşembe gününe kadar profesyonelleri tarafından ziyaret edilebilecek.

IF Wedding Fashion İzmir’de 221 katılımcı yer alıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, dünyanın her noktasını İzmir’de birleştirecek. 2019 ve 2020 modasının önemli tasarımlarının görücüye çıkacağı fuarda; İzmir başta olmak üzere Adana, Ankara, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul ve Konya’dan toplam 207 yerli katılımcı yer alacak. Fuarda yurt dışından da katılımlar olacak. Amerika, Hindistan, Hong Kong, Lübnan, Romanya ve Rusya’dan 14 katılımcı IF Wedding Fashion İzmir’de yerini alarak hem ürünlerini sergileyecek hem de yerli firmalarla iş görüşmeleri yapma fırsatı elde edecek. A ve B Holü’nde gerçekleşecek fuarda, toplam 221 katılımcı bulunacak.

30 bini aşkın alıcı bekleniyor 

Sektörde Türkiye’nin tek Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) sertifikalı fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, 2019 dünya ticaretinde yıldız gibi parlayacak. Her yıl dünyanın en seçkin markaları için Avrupalı üreticilerin yurt dışı koleksiyon siparişlerini verdiği fuara, 70’in üzerinde ülke ve 81 ilden 30 bini aşkın alıcının gelmesi bekleniyor. Gelecek alım heyetleri ile yapılacak ikili görüşmeler, yılın ilk fuarıyla birlikte ekonomiye büyük katkılar verecek. IF Wedding Fashion İzmir’in, gelinlik, damatlık ve abiye sektöründe Türkiye’nin yaptığı ihracata büyük destek sağlaması bekleniyor.

Yarışma heyecanı 

IF Wedding Fashion İzmir’in açılış günü, fuar kapsamında düzenlenen 10. Gelinlik Tasarım Yarışması’nın sonuçları açıklanacak. 125 tasarımcı tarafından hazırlanan 375 tasarımın kıyasıya yarıştığı 10. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda birincilik ödülü 10 bin lira olarak belirlenirken ayrıca gelecek IF Wedding Fashion İzmir’in performans defilesini yapma hakkı kazanacak. Yarışma ikincisine 7 bin 500 lira, üçüncüye ise 5 bin lira ödül verilecek.

11 defileli fuar 

IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, son dönemlerde bir hayli popüler olan dünyaca ünlü pop müzik şarkıcıları Brianna ve Kate Linn’i ağırlayacak. Müzik ve video platformlarında gerçekleşen milyonlarca dinlenmeyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcılar Brianna ve Kate Linn, 23 Ocak’ta katılımcı firmalardan Hot Contact’ın defilesinde performans sergileyecek. Aynı defilede ünlü manken Özge Ulusoy da podyumda olacak. IF Wedding Fashion İzmir podyumu büyülemeye devam edecek. Eris Moda’nın gelinlik defilesinde ünlü modeller Irmak Atuk ve Şebnem Scheafer, Seren Moda’nın son moda gelinliklerini sunacağı defilede İvana Sert ile Özge Ulusoy, White House’un gelinlik defilesinde Şebnem Schaefer ile Özge Ulusoy podyumda olacak. Fuarda World Of Fashion dergisinin düzenleyeceği karma defilede Şenay Akay, Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Tuğba Melis Türk, Sema Şimşek, Ebru Ürün ve Deniz Pulaş’ın podyumda yerini alması bekleniyor. 3 gün boyunca ayrıca In Couture, Kaneviçe, Murat Acar, Rimano, Seeline’ın fuara özel tasarımları IF Wedding podyumunda boy gösterecek. 24 Ocak Perşembe günü ise 9. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi Kansu Sarıkan’ın performans defilesi gerçekleşecek.

Tasarımcılar profesyonellerle buluşuyor 

IF Wedding Fashion İzmir’de bu yıl “Designers Area” (Tasarımcılar Alanı) oluşturulacak. Geçtiğimiz yıllarda da Trend Alanı olarak hazırlanan ve sektör profesyonellerinden tam not alan özel bölüm, bu yıl da önemli isimleri ağırlayacak. IF Wedding Fashion İzmir kapsamında birçok etkinlik de gerçekleşecek. Tasarımcı Platformu’nda Atölye İzmir ve Üçel Tasarım Atölyesi’ndeki genç tasarımcılar gelinlik ile abiye üzerinde çalışmalar yapacak. Genç yetenekler, 22 – 25 Ocak tarihleri arasında B Holü Fuaye Alanı’nda tasarım ve üretim gerçekleştirecek. Fuarda söyleşiler de dikkat çekecek. “Tasarım Yarışmalarının Markalaşma Sürecindeki Etkileri”, “İzmir’de ve Türkiye’de Hazır Giyim” ve “Uygulamalı Make-up Söyleşisi” moda severlere hitap edecek. Fuarın son günü ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Toros Mutlu, “ADOBE LİGHTROOM ile Fotoğraf İşletme Atölyesi adlı atölye çalışmasını gerçekleştirecek.

Derinin büyük buluşması: Leather & More 

Deri sektöründe büyük bir boşluğu kapatmak amacıyla 2018’de ilk kez düzenlenen Leather & More – Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, bu yıl da yoluna büyüyerek devam edecek. 13. IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile fuarizmir’de eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan Leather & More – 2. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, 22 – 24 Ocak 2019’da İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilecek. Fuarla birlikte üç gün boyunca deri ve deri giyim markaları, perakendeciler, toptancılar ve tasarım firmalarının, önde gelen yerli ve yabancı deri ve deri giyim üreticileri ile bir araya gelmesi sağlanacak.

30 firma katılıyor 

fuarizmir C Holü’nde düzenlenecek fuarda deri konfeksiyon, deri aksesuar ve tabak deri yer alacak. İzmir başta olmak üzere İstanbul ve Manisa’dan toplamda 30 katılımcının yer alacağı fuara; Almanya, Rusya, Kazakistan, Norveç, Mısır, Belçika, Azerbaycan, Karadağ, Yunanistan, İngiltere, Fransa, Ukrayna, Pakistan, Tunus, Dubai ve Kosova’dan alım heyeti gelmesi bekleniyor.

Genç yetenekler deri çalışmaları yapacak 

Leather & More’da, genç tasarımcıların deri ve aksesuarları üzerine çalışmalar gerçekleştireceği Tasarımcı Platformu etkinliği gerçekleşecek. 22 Ocak’ta Melis Dağıstanlı moderatörlüğünde dijital platformda illüstrasyon, 23 Ocak’ta ise Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Canan Erdönmez ve Tasarımcı Yiğit İldeş moderatörlüğünde deri tasarım çalışmaları gerçekleşecek.

Deri ihracatının yıldızları ödüllerini fuarizmir’de alıyor 

Fuarda sektör ihracatına destek veren firmaların ödüllerini alacağı bir tören gerçekleşecek. Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), 23 Ocak Çarşamba günü saat 16:30’da “Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatın Yıldızları” ödül törenini düzenleyecek. 1 milyon dolar ve üzerinde ihracat yapan EİB üyeleri, ödüllerini fuarizmir C Holü Fuaye Alanı’nda yapılacak törende alacak.

Sadece sektör profesyonellerine açık olarak gerçekleşecek IF Wedding Fashion İzmir ve Leather & More Fuarları, 10:00 ile 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 
Kanyonda kaybolmuştu... Cesedine ulaşıldı
 
Tire'de 12 yaşındaki kız çocuğu ikiz bebek doğurdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen Belediye ailesi umut oldu!
Menemen Belediye Ailesi, kan kanseri (Lösemi) teşhisi konulan hemşehrisi ...
Bornova'da hobi kurslarına akın!
Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgisini ...
O akıma Başkan Soylu da uydu
Sosyal medyada akım olan 10 yıl öncesi ve sonrası fotoğraf paylaşımına ...
 
İZSU’dan Harmandalı’ya 22 milyon liralık yatırım
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Çiğli’nin Harmandalı ...
Karşıyaka Uğur Mumcu'yu anacak
Karşıyaka Belediyesi, 1993 yılında katledilen Araştırmacı Gazeteci - Yazar ...
İzmir'e can dostu merkez: Satın alma, sahiplen!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Gökdere'de kuracağı Köpek Rehabilitasyon ...
 
Buca'da açılış serisi o parkla başladı
Buca Belediyesi’nin açılış serisi başladı. Ocak ayında üç açılış yapacak ...
Başkan Gönenç'e diploma sürprizi
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılının ...
Bornovalı çocuklara kar sürprizi
Bornovalı çocuklar, Bornova Belediyesi’nin kar sürpriziyle eğlenceye doydu. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri