POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor!
Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor!
Kırmızı ve sarı bültenle aranıyordu: Yakalandı!
Kırmızı ve sarı bültenle aranıyordu: Yakalandı!
Dünürler ölüme birlikte gitti... Katliam gibi kaza: 4 ölü!
Dünürler ölüme birlikte gitti... Katliam gibi kaza: 4 ölü!
Pakistan'da şiddetli yağışlarda 55 can kaybı!
Pakistan'da şiddetli yağışlarda 55 can kaybı!
15 Ocak 2020 Çarşamba - 10:02

Gelinlik Tasarım Yarışması'nda 'beyaz' heyecan

IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında gerçekleşen Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nda heyecan tavan yaptı. Büyük emeklerle tasarladıkları gelinliklerde sona gelen finalistler, ödüllerin sahiplerini bulacağı büyük gün olan 21 Ocak 2020 tarihine odaklandı. “Yeni Nesil Etkisi” temasıyla düzenlenen, 125 katılımcının 350 tasarımının yarıştığı yarışmada finale kalan 15 tasarımcı, ilk 3 için kıyasıya rekabet yaşayacak.

Gelinlik Tasarım Yarışması nda  beyaz  heyecan

Kapladığı alan bakımından Avrupa’nın en büyüğü olan IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 21 – 24 Ocak 2020 tarihlerinde 14. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek IF Wedding Fashion İzmir, bünyesinde 11. kez düzenlenen Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’yla sektöre yeni tasarımcılar kazandırmaya devam ediyor. Bu yıl “Yeni Nesil Etkisi” temasıyla 125 tasarımcının 350 tasarımının yarıştığı 11. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nda final heyecanı yaşanıyor. 15 finalistin geçtiğimiz haftalarda hazırlamaya başladığı gelinlik tasarımlarında sona yaklaşılırken, dereceye girenlerin belli olacağı 21 Ocak’ta kıyasıya bir rekabetin yaşanması bekleniyor.   

Sektöre hızlı giriş

İZFAŞ tarafından bir araya getirilen genç yetenekler, ilk olarak yarışmaya destek veren modacılarla buluşarak bilgi alışverişinde bulundu. Modacılar ve firmalarla birlikte başlayan dikim sürecinde genç tasarımcılar sona yaklaştı. İlerleyen günlerde mankenlerle yapılacak provaların ardından tasarımlara son şekilleri verilecek. Büyük gün ise fuarın açılış tarihi 21 Ocak… 11. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nda derece alanlar sektöre hızlı bir giriş yapmanın yanında özel ödüller de kazanacak. Yarışmada birinci olacak tasarımcı, 12 bin 500 liralık ödülün sahibi olacak. İkinci ise; 10 bin lira değerindeki ödülü alacak. Üçüncü ise 7 bin 500 lira kazanacak.

Geri sayım başladı

14. IF Wedding Fashion İzmir’de, A ve B Holü buluşma noktaları olacak. A Holü’nde gelinlik ve damatlık tasarımları, B Holü’nde ise abiye giyim sektör profesyonellerini karşılayacak. Görkemli stantlar ve birbirinden özel tasarımların görücüye çıkacağı fuarda, görsel şölen ziyaretçileri etkileyecek. Yabancı katılımcılar ile fuarın olmazsa olmazı tasarımcılar da A Holü’nde yer alacak. Hem Türkiye hem de dünyanın her noktasından Fuar İzmir’e gelecek sektör profesyonelleri, aradıkları her şeye erişme imkanı bulacak. Stantlardaki görsel şölene en büyük katkıyı, önemli isimlerin podyuma çıkacağı defileler verecek. Fuarda etkinlikler de gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda da oluşturulan Designer Area, bu fuarda da yer alacak. Tasarımlar bu bölümde görücüye çıkacak. İlk kez Ege İhracatçı Birlikleri desteği ile İsveç Sergisi düzenlenecek. Sürdürülebilir tekstil malzemelerinden oluşacak sergi, B Holü Fuaye Alanı’nda profesyonellerle buluşacak.

 
Karşıyaka’nın ‘Gönüllü Zabıta Ekibi’ göreve hazır
 
Karaburun'da levrek avı zamanı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
4 kadından sanat hareketi: 3 yılda 15 sergi
İzmir'de, aynı firmada çalışırken tanışan ve sanatla bir araya gelen 4 ...
Asa Lind İzmir'in çocuklarıyla buluştu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kumkurdu kitap serisi ile dünyada en çok ...
Taşkıran’ın sulu boya resitali Bornova’da
Suluboya resim denilince Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden olan Canip ...
 
Konak’ta Halk oyunları şöleni
Konak Belediyesi ve Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde bu ...
Ve 2020 Oscar adayları açıklandı
Sinemanın en prestijli ödülü olarak bilinen Oscar Ödülleri adayları açıklandı. ...
İzmir duvar resimleriyle de fark yaratıyor
İzmir’deki iki sokak resmi “Street Art Cities”in 2019 Aralık ayı seçkisine ...
 
İzmir'de çocuklara tatil sineması
Yıl boyunca İzmirlileri kültürel etkinliklerle buluşturan İzmir Büyükşehir ...
Naht Sergisi Galeri FA'da
NAHT Sanatı'nın son ustalarından Tamer Yağcı'nın kişisel sergisi Galeri FA'da açıldı.
Karşıyaka’da 7’den 70’e tiyatro şöleni
Karşıyakalıları 24 yıldır kesintisiz olarak tiyatroyla buluşturan Karşıyaka ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri