POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İzel-Çelik-Ercan yeniden dağıldı!
İzel-Çelik-Ercan yeniden dağıldı!
Tasarlayıp öldürmeye 'iyi hal': Acılı aileden isyan!
Tasarlayıp öldürmeye 'iyi hal': Acılı aileden isyan!
DEM Parti yöneticileri için müfettiş!
DEM Parti yöneticileri için müfettiş!
Özel 31 Mart'ta kilidi açan 3 anahtarı sıraladı!
Özel 31 Mart'ta kilidi açan 3 anahtarı sıraladı!
25 Kasım 2022 Cuma - 11:14

Genç kızın gelinlik hayali gerçek oldu

Menemen’de yaşayan özel gereksinimli genç kızın düğün hayali gerçek oldu. 22 yaşındaki Rabia Aktaş için Menemen Belediyesi, Menemen Gönüllü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Menemen Şubesi işbirliğiyle gerçeği aratmayan temsili düğün gerçekleştirildi.

Genç kızın gelinlik hayali gerçek oldu

Menemen’de yaşayan özel gereksinimli genç kızın düğün hayali gerçek oldu. 22 yaşındaki Rabia Aktaş için Menemen Belediyesi, Menemen Gönüllü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Menemen Şubesi işbirliğiyle gerçeği aratmayan temsili düğün gerçekleştirildi. Genç kızla dans edip halaylara eşlik eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan “Hep birlikte bizlere yakışanı yaptık. İçtenlikle söyleyeyim hayatımın en özel, en anlamlı nikâhına katıldım. Çünkü kardeşimiz Rabia Aktaş’ın en mutlu anlarına şahitlik ettim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi. 

Gerçeği aratmadı
Özel gereksinimli Rabia Aktaş için dün tam anlamıyla düğün merasimi yapıldı. Öğle saatlerinde Egekent 2’deki evinden kuaför salonuna götürülen genç kızın burada gelin saçı ve makyajı yapıldı. Kuaförden ailesiyle yaşadığı eve geçen genç kız için annesi ve babası tarafından gelinliğiyle uğurlandı. Polis trafik ekiplerinin korteji eşliğinde düğün salonuna gelen genç kız, hem hayalini yaşadı hem de gönlünce eğlendi. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan da Rabia’nın mutluluğuna birlikte dans ederek ve halay çekerek ortak oldu. Temsili düğüne katılanlar da genç kızın mutluluğuna alkışlarla ve dans ederek eşlik etti. 

Çok duygulandım ve çok mutlu oldum
Anne Aysel Aktaş kızı Rabia’nın 3 çocuğundan en büyüğü olduğunu belirterek, “Özel gereksinimli kızımın en büyük hayali bir gelinlik giymekti. Her genç kızın hakkı olduğunu düşündüğüm gibi, kızımın da bu hayalini gerçekleştirmek için sağ olsunlar belediyemiz, derneklerimiz ve emniyetimiz seferber oldu. Çok mutluyuz. Geçen hafta kına gecesi düzenlemiştik. Şimdi de gelinlik dileğini gerçekleştirdiler. Gördüğünüz gibi kızım çok mutlu oldu. Kızımı gelinlikle gördüğüm içinde ben de mutlu oldum ve çok duygulandım. Emeği geçen herkese, davetimize icap edip gelen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Benim için çok özel bir düğün…
Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Yaşamak hayaller kurmak ve onları gerçekleştirmekle ilgilidir. Hele ki onu bir özel gereksinimli dünya güzeli bir kız evladınız kuruyorsa… Onun hayaline sahip çıkmak, o hayalin bir parçası olmak ve birlikte gerçekleştirmek harikadır. Güzel ilçemizde “Menemen” duyarlılığını bir kez daha hep birlikte sergiledik. Rabia Aktaş’ın gelin olma hayalini kendisine iş edinerek bu anlamlı organizasyonu planlayan Menemen Gönüllü Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Senem Çelik‘e, gelin konvoyuna kortej desteği veren Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, organizasyonun tüm aşamalarında yüreğini koyan mesai arkadaşlarıma, Menemenimizin yüreği güzel insanlarına katılım ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte bizlere yakışanı yaptık. İçtenlikle belirteyim ki hayatımın en özel, en anlamlı nikâhına katıldım. Çünkü bu yoğun tempo içerisinde Rabia Aktaş’ın en mutlu anlarına, istendiğinde hayallerin gerçek olabileceğine, tanık oldum... Harikasınız. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Gelinlik giydiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Rabia ise gerçekleştirilen düğünde doyasıya eğlendi. 

 
Fatih Terim'in acı günü
 
"6 ayda bir periyodik kontrol şart"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TTB Başkanı Fincancı için istenen ceza belli oldu
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin "kimyasal silah kullandığını" iddia eden Türk ...
İzmir'de yangın dehşeti: Alevler arasında can verdi!
Balçova ilçesinde bir evde çıkan yangında 59 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
Deprem sigortasında teminat tutarı artırıldı!
Zorunlu deprem sigortası hesabına esas bina metrekare bedeli yaklaşık ...
 
İstiklal Caddesi'nde yeni önlemler alındı!
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından terör saldırısı sonrasında İstiklal ...
İzmir'de mucize kurtuluş: Taksi şarampolde asılı kaldı!
Bayraklı ilçesinde, bir yakınının hastaneye kaldırıldığı haberini aldıktan ...
Konya'daki vahşette iki kişi gözaltında!
Konya'da Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde bir görevli, kürekle vurarak ...
 
İzmir'deki FETÖ davasında yeni kararlar
 İzmir'de, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin davada bir ...
İzmir'de hastanede arbede: Görevliyi ısırdı
İzmir Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesinde, hasta yakını ile görevliler ...
Meclisten geçti: İstanbul'da suya zam
İstanbul'da suya yüzde 25 oranında zam yapıldı. Karar, İBB Meclisi'nde oy birliği ile alındı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri