POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
13 Mart 2018 Salı - 12:57

Göztepe Başkanı Sepil'den İzmir'e 'destek' sitemi!

Sepil, "Maalesef İzmir'de spor ve futbolun doğru algılanabildiğini söylemek zor. Futbolun bir şehir için ne kadar önemli olduğu ortada. Belki yıllardır süregelen başarısızlıklar bir kentin ileri gelenlerinde tembellik oluşturmuş olabilir. Şu an biz Avrupa kupaları için mücadele ediyoruz. Altınordu Spor Toto Süper Lig'e, Altay ve Menemen Belediyespor da Spor Toto 1'inci Lig'e yükselmek için oynuyor. Şehrin dinamikleri harekete geçmeli" yorumunu yaptı. 

Göztepe Başkanı Sepil den İzmir e  destek  sitemi!

Spor Toto Süper Lig'de 2-1'lik Antalyaspor galibiyetiyle UEFA Avrupa Ligi'ne katılma yolunda umut tazeleyen Göztepe, gelecek sezonun çalışmalarına başladı. 

Başkan Mehmet Sepil, basın mensuplarıyla yaptığı telekonferans toplantısında kaleci Beto, stoper Kadu ve sağ bek Sabri'nin 2018-19 sezonunda da sarı-kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı. Üç oyuncunun ligde oynadıkları maçlar sonucunda otomatikman opsiyonlarının devreye girdiğini belirten Sepil, "Sezon başında Beto, Kadu ve Sabri ile yaptığımız sözleşmede maç sayılarına göre opsiyon hakkımız vardı. Onlar da kotalarını doldurdu ve mukaveleleri uzadı" diye konuştu. 

Yabancılardan Schwechlen ve Kosanovic ile yerli futbolcular kaleci Günay, Selçuk ve Tanju'nun mayıs ayında sözleşmelerinin biteceği bilgisini veren Sepil, "2 hafta içinde bu oyuncularımızla da görüşeceğiz. Ayrıca Demba Ba'yla da bir araya geleceğiz. Gelecek yılın çalışmalarına başladık" diye konuştu. 

Göztepe ile 1 yıllığına anlaşan teknik direktör Tamer Tuna'nın geleceğiyle ilgili de konuşan Başkan Sepil, "Tamer hocamızla zaten her zaman görüşüyoruz. Elbet Tamer Tuna'nın durumunu bir yere bağlayacağız" ifadelerini kullandı. 

Avrupa yolunda düşüncelerini aktaran Mehmet Sepil sözlerini şunları söyledi: "Kalan 9 haftamız var. Bu süreçte alt sıralara oynayan takımlarla daha fazla maçımız olacak. Akhisarspor, Türkiye Kupası'ndan elenirse hedefimiz 5'inci olup UEFA Avrupa Ligi'nde yer almak. Ancak Avrupa yolunu çok akıllı değerlendirmek gerekiyor. Birçok Anadolu kulübü arka bahçesini iyi hazırlayamadığı için Avrupa'da bir takım zorluklar yaşadı. Çok fazla gaza gelip de agresif adımlar atamayız. Ekonomimizi düşünüp mantıksal hareket edeceğiz. Ancak Göztepe yeni stadına kavuşursa agresif adımlar atıp planlama yapacağız. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne kalırsak kesinlikle mantık yolunda hareket etmek zorundayız."

İZMİR'E SİTEM ETTİ
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, İzmir'deki dinamiklerin yeteri kadar kulüplerin yanında olmadığını söyledi. Geçen hafta Bornova Stadı'nda oynadıkları Antalyaspor maçında Antalya Valisi Münir Karaoğlu ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in tribünde takımlarına destek verdiğini hatırlatan Sepil, "Maalesef İzmir'de spor ve futbolun doğru algılanabildiğini söylemek zor. Futbolun bir şehir için ne kadar önemli olduğu ortada. Belki yıllardır süregelen başarısızlıklar bir kentin ileri gelenlerinde tembellik oluşturmuş olabilir. İzmir'de, Antalya'da olduğu gibi tek takım yok ama bu bir mazeret değil. Şu an biz Avrupa kupaları için mücadele ediyoruz. Altınordu Spor Toto Süper Lig'e, Altay ve Menemen Belediyespor da Spor Toto 1'inci Lig'e yükselmek için oynuyor. İzmir'in bu takımları ıskalamaması lazım. Şehrin dinamikleri harekete geçmeli" yorumunu yaptı. 

ANADOLU GRUP'LA GÖRÜŞMELER SÜRECEK
Anadolu Grup Başkanı Tuncay Özilhan'la geçen hafta bir araya gelen Mehmet Sepil, yapılan görüşmelerin detaylarını açıkladı. Anadolu Grup içinde birçok şirketin yer aldığını hatırlatan Sepil, "Anadolu Grup, sporun içinde olan ve bizim çok önemsediğimiz bir yapı. Çok geniş yelpazeye sahipler. Biz, Anadolu Grup'la yaptığımız görüşmede projelerimizi sunduk. Onlar da heyecanla bizi dinlediler. Bu geniş yelpazeyi nereye götürürüz, hep birlikte göreceğiz" dedi.  

STATTA SORUN YOK
Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine inşa edilen Göztepe Stadı'nın son durumunu değerlendiren başkan Mehmet Sepil, "Stat inşaatının zemininin su dolu olduğu şeklinde haberler yapılmış. Bu kesinlikle doğru değil. Hiçbir sorun yaşanmadan çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Stat inşaatında herhangi bir aksaklık yaşanmıyor" dedi. (DHA)

 
Çavuşoğlu Menbiç için kritik tarihi açıkladı
 
Pınar Karşıyaka çeyrek final aşkına!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu fırtınası: 1.Lig'de 2.yarının lideri!
Spor Toto 1. Lig'de ikinci devrenin 10 maçında 25 puana ulaşan İzmir temsilcisi, ...
Altınordu Es-Es'i devirdi, gözü zirveye dikti!
Altınordu zorlu Eskişehirspor deplasmanında Kerim Avcı, Barış Alıcı, Deniz ...
Göztepe 3 puanı aldı, Avrupa'ya göz kırptı!
Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'u evinde yıldızı Demba Ba'nın golleriyle ...
 
Kaf-Kaf 13 yılın en kötü serisini egale etti
En son 1980'de 3'üncü Lig'de yer alan, ligin son 8 haftası öncesi 38 yıl ...
Potaya Büyükşehir damgası: Komşu'da destan!
Ülkemizi Avrupa Ligi-3 Kupası'nda temsil eden İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
Kulüp başkan gol iptal olunca sahaya silahla girdi!
Yunanistan Ligi'nde PAOK - AEK maçında son dakikada PAOK'un attığı gol ...
 
Pınar Karşıyaka'nın 'Lider'e gücü yetmedi!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde lider Fenerbahçe Doğuş, Pınar Karşıyaka'yı ...
Menemen Hatay'da 1 puana razı oldu
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 26. hafta maçında Menemen Belediyespor, deplasmanda ...
Kaf-Kaf'a bir darbe daha!
TFF 2.Lig Beyaz Grup 26. haftasında Karşıyaka, Zonguldak Kömürspor'a tek ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri