POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Savaş'tan 'Gökhan Zan' iddialarına yanıt!
Savaş'tan 'Gökhan Zan' iddialarına yanıt!
Özel'e 'darbe' tepkisi: Tam bir akıl tutulması!
Özel'e 'darbe' tepkisi: Tam bir akıl tutulması!
ABD, Hamas'ın üç numarası İsa'nın ölümünü doğruladı
ABD, Hamas'ın üç numarası İsa'nın ölümünü doğruladı
Bakan açıkladı: Sahada şiddete yeni önlem hazırlığı!
Bakan açıkladı: Sahada şiddete yeni önlem hazırlığı!
24 Temmuz 2021 Cumartesi - 12:50

Göztepe'de Lourency yeni sezonu iple çekiyor!

Göztepe'nin yeni transferlerinden Brezilyalı kanat oyuncusu Lourency do Nascimento Rodrigues, sezonu iple çektiğini söyledi.

Göztepe de Lourency yeni sezonu iple çekiyor!

Süper Lig'de yeni sezona Erzurum kampında hazırlanan Göztepe'nin yeni transferlerinden Brezilyalı kanat oyuncusu Lourency do Nascimento Rodrigues, sezonu iple çektiğini söyledi. Portekiz'in Gil Vicente takımından transfer edilip kampta kulübün sosyal medya sayfalarına açıklamalar yapan Lourency, bir an önce taraftarlarla buluşmayı istediğini söyledi. 10 yaşında futbola başlayıp tutkunu olduğu işi yaptığını belirten 25 yaşındaki futbolcu, "Göztepe'den teklif aldığım zaman kendimi çok özel hissettim. Kulüple ve geçmişiyle ilgili incelemeler yapmaya başladım ve çok etkilendim. İçimde burada bulunma isteği oluştu ve bunun için çaba gösterdim. Çok doğru bir karar verdim. Göztepe'de olmaktan çok mutluyum. Bir an önce taraftarlarımızın önünde takımıma ve takım arkadaşlarıma sahada yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

"Taraftarlarımıza kavuşmak çok mutluluk verici olacak" diyen Brezilyalı futbolcu, "Sağ ve sol kanatta çift yönlü oynayabiliyorum. Ben takımın ihtiyacına göre gerek defansif, gerek ofansif olarak, takım oyuncusu olarak oynamaya gayret gösteren bir futbolcuyum. Çok profesyonel bir oyuncuyum, sonuçlara bağlı olmaksızın takım için en iyi performansı ortaya koymaya çalışırım. Antrenmanlarda teknik ekibin istediği şeyleri anlayıp hızlı bir şekilde yapmaya çalışırım. Saha dışında ise kendime çok dikkat ederim. Bu çocukluğumdan gelen bir şey, benim tüm hayatım futbol. Sakin bir hayatım var ve saha içi hedeflerim için hem normal hayatımda hem futbol hayatımda özel yaşantım çok önemli" diye konuştu. 

CHAPECOENSE FACİASINI UNUTAMIYOR

Profesyonel kariyerine 2016'da Brezilya'nın Chapecoense takımında başlayıp A takımda forma giymeye başladığı ilk sezonda akıllardan silinmeyen uçak faciasında neredeyse tüm takım arkadaşlarını kaybeden Göztepeli Lourency, kazayı ve arkadaşlarını unutamadığını söyledi. Chapecoense'yi taşıyan uçağın Güney Amerika Kupası (Copa Sudamericana) finalinde Atletico Nacional'le oynayacağı maça giderken 28 Kasım 2016'da düşmesi sonucu 22 kişilik A takımdan 19'u futbolcu toplam 76 kişi ölüp yalnız 3 oyuncu yaralı olarak kurtulurken, Lourency, final kafilesinde yer almadığı için kurtuldu.

Takımın 20 yaşında genç oyuncusu olarak o sezon Copa Sudamericana'da 3 maça çıkmasına rağmen kulübün U20 takımının önemli karşılaşmaları nedeniyle final maçı kadrosuna dahil edilmediği için faciadan mucizevi bir şekilde kurtulan Lourency, takım arkadaşlarını sürekli andığını belirtti. 2019'a kadar Chapecoense'de oynayan Lourency, "Chapecoense takımında maalesef çok fazla arkadaşımı, dostumu kaybettiğim bir kaza yaşandı. Bana gerek kişisel, gerek oyuncu olarak çok büyük katkıları olan insanlardı. Ancak her nerede olursa olsun futbolumu göstermemi çok isteyecek oyunculardı. Bu anlamda çok mutluyum, onları her anımda hatırlıyorum. Beni ileri taşımaya çalışıp daha da iyi olmamı istiyorlardı. Tüm çabalarım içinde onların da payı var" dedi.

KARANTİNA ETKİLEDİ

Brezilya'dan Türkiye'ye geldikten sonra koronavirüs pandemisinde uygulanan kısıtlamalar nedeniyle 14 gün karantinada kalıp takıma geç katılan Lourency, "Maalesef bir karantina süreci geçirmem gerekti. Bu yüzden sezon başı kampının bir bölümünü kaçırdım. Ama Afyon kampının bir bölümünde takımımla bir araya geldim. Şu an belli bir süredir takımla antrenmanlara çıkıyorum. Bana yaklaşımlarını çok sevdim. Gerçekten çok profesyonel ve işlerine odaklı insanlar. Çok üst düzey oyuncularımız var ve ben de onlarla beraber takımımız için en iyisini vermeye çalışacağım. Buraya gelmeden önce Göztepe'yle ilgili izlediğim videolarda taraftarlarımız çok dikkatimi çekti. Onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Şimdiden çok heyecanlıyım. Stadımızı görme fırsatım oldu. Çok güzel bir stadımız var. Bir an önce Göztepe formasını giymek ve bu forma ile çok iyi bir sezon geçirmek istiyorum" açıklamasını yaptı. (DHA)

 
Selçuk'ta açık hava konserleri şöleni
 
O ilçede zeytinlik alanda yangın paniği!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bucaspor 1928 yeni sezon startını verdi
TFF 2'nci Lig'e yükselen Bucaspor 1928, yeni sezon hazırlıklarına Kaynaklar'daki ...
Galatasaray'dan 3 transfer birden!
Galatasaray Kulübü, Cicaldau, Boey ve Van Aanholt’un transferi için resmi ...
Galatasaray'dan 3 transfer birden!
Galatasaray Kulübü, Cicaldau, Boey ve Van Aanholt’un transferi için resmi ...
 
Karşıyaka'da Burak yeni sezona bileniyor
Karşıyaka'da geçen sezon talihsiz bir sakatlık geçiren sol bek Burak Karapınar, ...
Aliağa Petkimspor Aldridge'yi transfer etti
Aliağa Petkimspor, 26 yaşındaki ABD'li oyuncu Peyton Aldridge'yi kadrosuna kattı.
Karşıyaka'da Doğukan krizi çözüldü
Karşıyaka'da takımdan ayrılmak isteyen Doğukan İnci krizi çözüldü.
 
Menemenspor'dan Haskic hamlesi
Menemenspor, geçen sezon da ilgilendiği Boşnak golcü Nermin Haskic'in peşine düştü.
Altay Björkander ile sözleşme imzaladı
Süper Lig’in yeni temsilcisi Altay, birçok isimle görüşmesine rağmen sessiz ...
Göztepe David Tijanic'i istiyor
Transfer döneminde Kahraman, Şefik, Arslanagic, Lourency ve Baku ile resmi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Soyer’in İstanbul mesaisi ve İzmir’de 1 Nisan sonrası
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri