POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
13 Mart 2019 Çarşamba - 14:29

Göztepe'de Tuna'dan Beşiktaş motivasyonu

Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek düşme hattındaki Göztepe, kritik maça iddialı hazırlanırken, gözler özellikle teknik direktör Tamer Tuna'nın üzerinde olacak. 

Göztepe de Tuna dan Beşiktaş motivasyonu

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü İstanbul deplasmanında Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek düşme hattındaki Göztepe, kritik maça iddialı hazırlanırken, gözler özellikle teknik direktör Tamer Tuna'nın üzerinde olacak. 

?Geçen sezon İstanbul'da 5-1 kaybedilen maç öncesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın o dönem Göztepe forması giyen Demba Ba'yla ilgili konuşmalarına kayıtsız kaldığı iddasıyla yönetimle arası açılan ve sezon sonu sarı-kırmızılılarla yollarını ayıran Tuna'nın galibiyet için futbolcularını sürekli motive ettiği ve rakibin tüm yönlerini gece gündüz analiz ettiği ifade edildi.

Daha önce siyah-beyazlılarda futbolcu ve antrenör olarak görev yapıp şampiyonluklar yaşayan ve Göztepe camiası tarafından o dönemde, "Aklı Beşiktaş'ta" vurgusuyla eleştirilen genç teknik adamın oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde, "Göztepe gibi oynayacağız. Taraftarımız bizden çok şey bekliyor. Beşiktaş'ı yenecek gücümüz var. Armamızın büyüklüğünü herkes görecek" dediği belirtildi. Başkan Mehmet Sepil ve yönetimin de oyuncuları motive etmek için yoğun çaba sarf ettiği vurgulandı. Kurmayların Urla Adnan Süvari Tesisleri'ne gelerek takıma destek olduğu öğrenildi.

SEPİL'DEN UYAR'A ZİYARET
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile Başkan Vekili Talat Papatya, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı makamında ziyaret etti. Sepil, Uyar'a başkanlığı döneminde yardım ve destekleri için teşekkür etti. Mehmet Sepil, Urla Torasan Mahallesi'ndeki tesislerinin Başkan Sibel Uyar döneminde tamamlandığını belirtirken, kulübün Urla'da önemli bir yatırım yaptığını belirtti. Kendi şirketleriyle birlikte evini de Urla'ya taşıdığını belirten Mehmet Sepil, "Ben de Urlalı oldum. Başkanımızın bu görevinin ardından Urla'ya hizmetlerine devam edeceğine inancım tam. Göztepe olarak sizlerle güzel şeyler yaptık. İnşallah bizleri bu hizmetlerin içinde tekrar görürüz" dedi. 

Göz-Göz'ün içinde bulunduğu süreci atlatacağına inandığını da dile getiren Başkan Mehmet Sepil, yapımı süren yeni stadyumun Aralık 2019'da teslim alınacağını belirtti. Stadın bir sanat eseri niteliğinde olduğunu söyleyen Sepil, tüm ayrıntılar ile kendisinin bizzat ilgilendiğini da hatırlatıp, "Stadımız bitince önümüzün çok açık olduğunu biliyoruz. Camiamızdan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz" diye konuştu. 

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ise Sepil'e teşekkür edip, "Çalışmalarımızın takdir görmesinden mutluyum. Bundan sonra da Urla için Urla halkı için çalışmalarımı sürdüreceğim" dedi. Ziyarette Mehmet Sepil ile Talat Papatya Sibel Uyar'a isminin yazıldığı Göztepe forması armağan etti. (DHA)

 
Menemen Belediyespor bu kez şansa bırakmayacak
 
Soyer'den 'Zeybekci' yorumu: Çözümlerimiz benzer, mesele bakış açısı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Menemen Belediyespor bu kez şansa bırakmayacak
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Zonguldak Kömürspor'u deplasmanda ...
Altay'dan erken planlama
Spor Toto 1. Lig'de bitime 9 hafta kala Play-Off barajının 8 puan gerisinde, ...
Karşıyaka'da Erdoğan kaleyi gole kapattı
TFF 3. Lig 2. Grup'ta son 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan ...
 
Engelsiz raketler Konak'ta korta çıktı
Konak Belediyesi ile Kültürpark Tenis Kulübü işbirliğinde ilki geçen yıl ...
Bornovalı cimnastikçilerden 3 madalya daha
Bornova Belediyesporlu cimnastikçiler yeni bir başarıya daha imza attı. ...
Altay'da savunma değişiyor
Spor Toto 1'inci Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilerek 4 ...
 
Göztepe'nin en kısır sezonu!
Spor Toto Süper Lig'de evinde Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalıp 27 puanla ...
Altınordu'da 3 puana 2 fire
Spor Toto 1'inci Lig'de 38'inci dakikasında 10 kişi kaldığı İstanbulspor ...
Altay'ın tesellisi iyi oyunu
Spor Toto 1'inci Lig'de üst üste 4 galibiyet aldıktan sonra deplasmanda ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri