POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İYİ Parti Kurultayı'nda 'izleyici' kararı
İYİ Parti Kurultayı'nda 'izleyici' kararı
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
5 Ekim 2019 Cumartesi - 19:27

Göztepe'den resital: Dört dörtlük galibiyet!

Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Göztepe, ligin 7. haftasında evinde ağırladığı Kayserispor'u 4-0'la geçti.

Göztepe den resital: Dört dörtlük galibiyet!

Süper Lig'de geçen hafta Gaziantep Futbol Kulübü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Göztepe, İstikbal Mobilya Kayserispor'u rahat yenerek milli araya moralli girdi: 4-0. Maça hızlı başlayan Göz-Göz, 7'nci dakikada Alpaslan'la perdeyi açtı. Mücadelenin 33'üncü dakikasında Serdar'ın penaltı golü iptal olurken, 42'de Soner tabelayı 2-0'a getirdi. Napoleoni 45'te ilk yarının skorunu belirledi. İkinci devreye de hızlı giren sarı-kırmızılılarda sahneye bir kez daha Napoleoni çıktı. Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi, Göztepe renktaşından 3 puanı aldı.

Bu sonuçla Göztepe puanını 9 yaparken, Kayserispor ise galibiyetle tanışamadı ve 3 puanda kalıp düşme hattından kurtulamadı.

7'nci dakikada gol perdesi açıldı. Soner'in soldan kullandığı kornerde ön direkte Alparslan şık bir kafa vuruşuyla ağları sarstı: 1-0.

23'üncü dakikada Göztepe müthiş geldi. Soner'in ara pasında Mossoro ile verkaç yapan Jerome'nin ceza sahasının sağından sert şutu yan direğe çarparak auta çıktı.

26'ncı dakika Atilla'nın ceza yayının sağından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı gitti.

30'uncu dakikada Soner'in ortasında Reinstra ceza sahasında Jerome'yi düşürünce hakem Cüneyt Çakır beyaz noktayı gösterdi.

33'üncü dakikada atışı kullanan Serdar Gürler topla kaleciyi ayrı köşelere gönderdi: 2-0. Filelere giden top sonrası VAR'a giden Cüneyt Çakır, penaltıyı kullanırken ayağı kayan Serdar'ın topa iki ayağıyla dokunduğunu belirterek golü iptal etti.

37'nci dakikada Berkan'ın yaklaşık 30 metreden şutunda kaleci Lung topu güçlükle kornere çeldi.

42'nci dakikada Göztepe golleri ikiledi. Sağdan kullanılan kornerde defanstan seken topu ceza yayının sağından Soner sert bir şutla filelere gönderdi: 2-0.

45'inci dakikada fark 3'e çıktı. Serdar'ın asistinde Napoleoni ceza sahasında ölçtü biçti ve topu köşeye gönderdi: 3-0.

50'nci dakikada Göztepe bir gol daha buldu. Berkan sol kanattan ortaladı, arka direkte topla buluşan Napoleoni fileleri sarstı: 4-0.

68'inci dakikada kullanılan kornerde Alpaslan'dan seken topu arka direkte Castro kafayla tamamlamak istedi, meşin yuvarlak yandan oyun alanını terk etti.

71'inci dakikada ceza sahası sol çaprazından şutunu çeken Hasan direğe takıldı.

90'ıncı dakikada Halil'in Tavares'i düşürmesiyle hakem Cüneyt Çakır önce penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR'dan gelen uyarı sonrası karar serbest vuruş olarak değiştirildi.

Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Göztepe'de teknik direktör Tamer Tuna, kadroda zorunlu rotasyonlara gitti. Genç teknik adam, Gaziantep'te kırmızı kart gören kaptan kaleci Beto'nun yokluğunda eldivenleri Göktuğ'a teslim ederken, orta sahada Castro'yu kızağa çekip cezası biten Poko'yu on birde görevlendirdi.

Tamer Tuna savunmada istikrarı tercih etti. Tuna, asıl bölgesi orta saha olan Alpaslan'ı geçen haftalarda olduğu gibi İstikbal Mobilya Kayserispor maçında da Titi ile birlikte savunmanın göbeğinde oynattı. Göztepe'nin sezon başında büyük umutlarla Galatasaray'dan transfer ettiği golcü Eren Derdiyok yine yedek soyundu. 

Konuk Kayserispor'dan alınan kötü sonuçların ardından istifasını veren ancak yönetim tarafından istifası kabul edilmeyen teknik direktör Hikmet Karaman, Göztepe maçında takımının başında sahaya çıktı.  Kayserispor'da sakatlıkları süren Şamil, Kravets, Adebayor, Alpay, Yasir ile kart cezalıları Henrique ve Mensah Göztepe'ye karşı oynayamadı.

Göztepe’ye Süper Lig’de büyük destek veren taraftarlar, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nı tıklım tıklım doldurdu. Yaklaşık 8 bin Göztepeli futbolsever karşılaşma öncesi tüm oyuncuları tek tek tribünlere davet edip futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.. Taraftarların bayrak ve atkı şovları ise tribünde görsel bir şölen oluşturdu. Kayserispor'a gönül veren yaklaşık 300 kişi de kale arkasından takımlarını destekledi.

 
Jandarmaları taşıyan otobüsle TIR çarpıştı!
 
Denize düşen polisleri, kovaladıkları kaçakçılar kurtardı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay zirveye tutundu
TFF 1'inci Lig'de üst üste aldığı 2 beraberliğin ardından üst sıralardan ...
İzmirli Kerem ülkenin gururu oldu!
Şavkar Cimnastik Kulübü'nün sporcusu olan 15 yaşındaki Kerem Şener, İtalya'da ...
Göztepe Göktuğ'a güveniyor
Göztepe, Portekizli file bekçisi Beto'nun yokluğunda altyapı patentli Göktuğ'a güveniyor.
 
İzmir takımlarının kupadaki rakipleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları İstanbul'da çekilirken kupada yoluna ...
Göztepe'nin suskun gol silahı: Eren Derdiyok
Göztepe'ye bu sezon Galatasaray'dan en büyük gol silahı olarak gelen Eren ...
Göztepe Antep'te altın buldu!
Beto'nun, ceza sahası dışında topa eliyle müdahale etmesiyle kırmızı kart ...
 
Göz-Göz Antep'te puanı söktü aldı!
Göztepe, Süper Lig'in 6. haftasında Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
Pınar Karşıyaka Europe Cup'ta avantaj peşinde
Basketbol Süper Ligi'nde yenilenen kadrosuyla sezona TEKSÜT Bandırma deplasmanındaki ...
İzmir'de büyük heyecanda zafer Türkiye ekiplerinin
İzmir'de düzenlenen Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası sona erdi. Kadınlarda ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri