POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
8 Aralık 2019 Pazar - 12:17

Göztepe deplasman fatihi

MKE Ankaragücü'nü de dış sahada 3-1 yenmeyi başarıp tırmanışını sürdüren Göztepe, son 3 deplasman maçını kayıpsız geçti.

Göztepe deplasman fatihi

Süper Lig'de düşme hattındaki MKE Ankaragücü'nü de dış sahada 3-1 yenmeyi başarıp tırmanışını sürdüren Göztepe, son 3 deplasman maçını kayıpsız geçti. Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor'u dış sahada 1-0'lık skorlarla deviren sarı-kırmızılılar, Eryaman Stadı'ndan da galibiyetle ayrılarak gurbette adeta coştu. Bu periyotta İzmir'de ise BtcTurk Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe ile berabere kalan İzmir ekibi, zorlu fikstürde son 5 maçta 11 puan toplayıp üst sıralara göz kırptı. Genç teknik direktör İlhan Palut'un Tamer Tuna'nın yerine göreve geçmesiyle şaha kalkan Göztepe, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı galibiyetlerle taraftarını mest etti. Göztepe bu sezon topladığı 20 puanın 11'ini dış sahada elde etti.

Önceki sezonlarda gurbette suskun kalan Göztepe, bu 3 galibiyetin yanı sıra Çaykur Rizespor ve Gaziantep Futbol Kulübü ile berabere kalmıştı. Göz-Göz'ün başında çıktığı 4 lig maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik alıp hiç yenilmeyen İlhan Palut, her maçı final havasında oynadıklarını söyledi. Ankaragücü maçını değerlendiren 43 yaşındaki teknik adam, "Son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek istiyorduk. Rakibimizin özellikle de iç sahada etkili oynayacağını biliyorduk. Karşılaşmaya buna göre hazırlandık. Maçın başında öne geçtik, rakibimizin alacağı risklerle oyun bizim adımıza daha farklı olabilirdi. Ancak yaptığımız pas hataları ve oyunu istemediğimiz bir şekilde geride kabul etmemiz bunu engelledi. İlk yarıda kalemizde golü gördük" diye konuştu.

İkinci yarıda kontrolü ele aldıklarını anlatan Palut, "İkinci 45 dakikalık bölümde takımımız topu yere indirdi ve rakip defansın arkasına yaptığı koşularla fırsatlar yakaladı. Nitekim arka arkaya bulduğumuz gollerle skoru 3-1'e getirdik. Geri kalan dakikalarda oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Deplasmandan çok değerli 3 puanla dönüyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu maçta da mutlaka eksiklerimiz oldu, bunları gidermek için antrenmanlar yapacağız ve yükselişimizi sürdüreceğiz. Tüm oyuncularıma gösterdikleri bu güzel mücadele için teşekkür ediyorum. Bu soğuk havada bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi. Göztepe gelecek hafta yine Eryaman Stadı'nda diğer Başkent ekibi Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

BETO VE HALİL KORKUTTU

Göztepe'nin 3-1 galip geldiği Ankaragücü deplasmanında kaleci Beto ve Halil'in sakatlanması endişe yarattı. Hava topu mücadelesinde adalesini zorlayan Beto ve yine adale sakatlığı yaşayan Halil ikinci yarıda oyuna devam edemedi. Teknik direktör İlhan Palut, Beto'nun yerine Göktuğ'u, Halil'in yerine de Mossoro'yu oyuna soktu. Beto ve Halil'in durumu yarın çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacak.

SONER VE ALPASLAN CEZALI

Ankara deplasmanından galibiyetle dönen Göztepe'de defansta görev yapan Alpaslan ile orta sahada oynayan Soner cezalı duruma düştü. Ankaragücü karşılaşmasında toplam 4'üncü sarı kartlarını gören iki oyuncu, gelecek hafta Gençlerbirliği maçında görev alamayacak. Sakatlığı süren orta saha Poko'nun da ilk yarıyı kapattığı açıklandı.

SERDAR ŞOV YAPTI

Ankaragücü deplasmanında 2 şık gole imza atan katan oyuncusu Serdar Gürler maça damga vurdu. Müsabakanın 47 ve 57'nci dakikalarında ağları sarsan tecrübeli oyuncu gol sayısını 3'e çıkararak Alpaslan'la birlikte takımının en skorer oyuncusu oldu. Maç bitiminde taraftarlar Serdar'a sevgi gösterilerinde bulundu. Maçın henüz 26'ncı saniyesinde ağları sarsan Halil Akbunar da bu sezon siftah yaptı. (DHA)

 
'Kara Şimşek' İzmir'i geçmişe götürdü
 
En büyük tatlı su kaynağı kuruyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe'den deplasmanda 3 gollü zafer!
Süper Lig’de 14. Hafta mücadelesinde Göztepe, deplasmanda Ankaragücü’nü 3-1 yendi.
Sepil'den Türk futbolu için yapısal reform mesajı!
Sepil, Türk futbolunda yapısal değişiklik olması gerektiğini, bu yapılmadan ...
Anlaşma tamam, Altay hocasını buldu!
Altay'da teknik direktörlük görevine Ali Tandoğan getirildi.
 
Altay'dan Ayaz Efe'ye moral
Altay, minik taraftarı Ayaz Efe Akovalı'yı ağırladı.
Karşıyaka'dan transfer yasağı hamlesi
TFF 1'inci Lig'den düştükten sonra 4 sezondur transfer yasağıyla, altyapı ...
"Stattan sonra hedefi yükselteceğiz"
Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında tarihinde ilk kez kendi stadına ...
 
Karşıyaka'da salon gerilimi!
Pınar Karşıyaka'da yönetim ve Karşıyaka Belediyesi'nin arası salon kriziyle ...
İzmirli Emre havuzda tarih yazıyor!
İzmirli sporcu Emre Sakçı, İskoçya’da düzenlenen Avrupa Kısa Kulvar Yüzme ...
TÜRFAD'ın onur gecesi: 44 isme plaket
Türk futboluna hizmet veren değerli isimlere her yıl düzenlenen törenle ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri