POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
AK Partili Yavuz: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
AK Partili Yavuz: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
10 Kasım 2019 Pazar - 16:07

Göztepe fırsat tepti: 1-1

Trabzon galibetiyle hayat bulan Sarı-kırmızılı takım evinde ligin güçlü ekiplerinden Malatyaspor karşısında öne geçtiği maçta 1 puanla yetindi.

Göztepe fırsat tepti: 1-1

Göztepe Süper Lig'in 11.haftasında sahasında BTC Turk Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Göztepe: 1 - BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1
Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Arda Kardeşler, İsmail Şencan, Alpaslan Dedeş 

Göztepe: Beto, Gassama, Alpaslan Öztürk, Titi, Berkan Emir, Napoleoni (Dk. 86 Deniz Kadah), Soner Aydoğdu (Dk. 80 Yasin Öztekin), Borges, Serdar Gürler (Dk. 74 Halil Akbunar), Castro, Jerome

BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mustafa Akbaş, Hadebe, Erkan Kaş, Guilherme, Murat Yıldırım (Dk. 73 Ahmet Ildız), Donald (Dk. 66 Eren Tozlu), Gökhan Töre (Dk. 90+4 Mina), Acquah, Jahovic 

Goller: Dk. 9 Serdar Gürler (Göztepe), Dk. 83 Gökhan Töre (Penaltıdan) (BtcTurk Yeni Malatyaspor)

Kırmızı kartlar: Alpaslan Öztürk (Maç bittikten sonra) (Göztepe) Eren Tozlu (BtcTurk Yeni Malatyaspor (Maç bittikten sonra)  

Sarı kartlar: Dk. 38 Acquah, Dk. 59 Murat Yıldırım, Dk. 71 Hadebe, Dk. 88 Erkan Kaş (BtcTurk Yeni Malatyaspor), Dk. 60 Soner Aydoğdu, Dk. 67 Jerome, Dk. 82 Berkan Emir, Dk. 83 Borges (Göztepe)

Sarı-kırmızılı takım yeni teknik direktörü İlhan Palut idaresinde çıktığı ilk maçın 9.dakikada Serdar Gürler ile öne geçerken, 7 dakika kala Gökhan Töre'nin penaltı golüne engel olamadı. 

Göztepe bu sonuçla 11.haftayı 13 puanla kapattı. 



MAÇTAN DAKİKALAR 

Karşılaşmanın 9. dakikasında Göztepe öne geçti. Sağ kanatta güzel hareketlerle ilerleyen Napoleoni'nin ceza alanına girerken aktardığı topla buluşan Soner Aydoğdu, meşin yuvarlağı bekletmeden arka taraftaki Serdar Gürler'e aktardı. Serdar Gürler'in vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0. Golden sonra pozisyonda ofsayt olup olmadığı VAR tarafından incelense de gol kararı değişmedi.

14. dakikada Erkan Kaş'tan seken topu önünde bulan Napoleoni'nin ceza sahası dışından attığı şutta kaleci Farnolle güzel bir hamle ile meşin yuvarlağı kornere çeldi.

45+4. dakikada Gassama'nın sağ kanattan yaptığı ortada ceza alanı içinde müsait durumdaki Castro'nun dokunamadığı topu savunma oyuncuları kornere uzaklaştırdı. 

Müsabakanın ilk 45 dakikalık bölümünü Göztepe 1-0 galip bitirdi. İlk devrenin bitiminin ardından hakeme itirazlarda bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor Yardımcı Antenörü Çağdaş Atan sarı kartla cezalandırıldı.

Müsabakanın 48. dakikasında Serdar Gürler'in pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Jerome'un vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

80. dakikada Göztepe ceza sahası içindeki bir mücadelenin ardından VAR'dan gelen uyarı üzerine pozisyonu izleyen hakem Arda Kardeşler, Berkan Emir'in topa elle müdahalesinden dolayı penaltı kararı verdi. 83. dakikada atışı kullanan Gökhan Töre topu filelere gönderdi: 1-1.

88. dakikada ceza alanı içindeki Gökhan Töre'nin vuruşunda iki direğe de çarpan topu Berkan Emir uzaklaştırdı.  

90+2. dakikada Gassama'nın sağ kanattan yaptığı ortada ceza alanı içindeki Deniz Kadah'ın kafa vuruşunda top yandan dışarı çıktı.

Karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Müsabakanın ardından saha içinde Alpaslan Öztürk ile Eren Tozlu'nun arasındaki tartışmanın ardından hakem Arda Kardeşler her iki oyuncuya da sarı kart gösterdi. İkinci kez sarı kartlarını gören iki isim de kırmızı kartla cezalandırıldı.

GÖZTEPE ATATÜRK’Ü ANDI 
Göztepeli futbolcular, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıl dönümünde oynanan Yeni Malatyaspor maçında ısınmak için sahaya Atatürk tişörtleriyle çıktılar. Sarı-kırmızılılar, İstiklal Marşı öncesinde ise sahaya çıkarken İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün, "Minnet ve şükranla anıyoruz" yazılı pankartını taşıdı. Bu esnada stat hoparlöründe Atatürk'ün en sevdiği şarkı olan Vardar Ovası çaldı. Skorbordda ise, "Saygı ile anıyoruz ve arıyoruz" yazısı yansıtıldı. Siyah renkli Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı tişörtler giyip Atatürk atkıları takan taraftarlar ise tribünlerde dev boyutta ay-yıldızlı bayraklar ve Atatürk posterleri açtı.

GÖZTEPE'DE PALUT’UN İLK MAÇI 
Göztepe'de istifa eden teknik direktör Tamer Tuna'nın yerine göreve gelen İlhan Palut, sarı-kırmızılı ekibin başında dün ilk kez sahaya çıktı. Daha önce 1. Lig ekibi Hatayspor'da teknik direktörlük yapan Palut aynı zamanda Süper Lig'de de ilk kez teknik direktör olarak görev yaptı. Maçta esame listesine UEFA Pro Lisans belgesi olmayan Palut'un yerine Antrenör Ersan Parlatan'ın adı teknik direktör olarak yazıldı.

KOMBİNE PROTESTOSU
Göztepeli taraftarlar maç öncesi sezonun ikinci yarısında hizmete girecek kulübün yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin cuma  günü açıklanan kombine fiyatlarına tepki gösterdi. Taraftarlar, "Biletler çok ucuz 5 bin lira yapsana" ve "Müşteri değiliz Göztepeliyiz" tezahüratlarıyla yönetimin belirlediği kombine fiyatlarını protesto etti.

EV SAHİBİNDE EKSİK ÇOK 
Yeni Malatyaspor önünde kritik bir maça çıkan Göztepe'de özellikle orta alanda önemli eksikler vardı. Sarı-kırmızılı ekipte orta saha oyuncusu Poko maça yetişemezken, Mossoro da Trabzonspor maçında 4 sarı karta ulaştığı için forma giyemedi. Takımda iki oyuncunun dışında Sanneh cezalı, Hakan da sakat olduğu için forma giyemedi. Trabzonspor maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Gassama ise iyileşerek takıma döndü. Yeni Malatyaspor'da ise cezalı durumda bulunan futbolcular Robin Yalçın ve Sakıb Aytaç Göztepe'ye karşı forma giyemedi.

İKİ YILDIZ SAHADA 
Göztepe’de yeni teknik direktör İlhan Palut, dün Malatyaspor karşısında iki yıldızını sahaya sürdü. Trabzon maçında sahada yer almayan Serdar ve Napoleoni kanatlardaki görev yerine geri döndü. Palut, iki haftadır 11'de oynayan Halil’i yedek kulübesine çekerken yerine Serdar’a şans verdi. Cezalı Mossoro’nun yerine de Napoleoni ilk 11'e dahil oldu.    

SERGEN YALÇIN CEZALI JAHOVİC İLK KEZ RAKİP
Yeni Malatyaspor'un geçen hafta oynadığı Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören ve 4 maç ceza alan teknik direktör Sergen Yalçın, Göztepe maçında tribündeydi. Göztepe'nin 2016-2017 ile 2017-2018 sezonunun ilk yarısında formasını terleten ve attığı gollerle takımın Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Adis Jahovic, Yeni Malatya ekibinin kadrosunda eski takımına rakip oldu. Daha önce Konyaspor ile sarı-kırmızılı ekibe karşı Konya'da forma giyen Jahovic, İzmir'de ilk kez sarı-kırmızılı taraftarların karşısına rakip olarak çıktı. Göztepeliler, maç öncesi Jahovic'in adı anons edildiğinde yuhaladı.

STAT YİNE DOLDU 
Göztepe taraftarı Yeni Malatyaspor randevusuna büyük ilgi gösterdi. Hafta içinde satışa çıkan maç biletleri tamamen tükenirken Bornova Stadı'nın tribünleri kritik maçta tamamen doldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Trabzonspor galibiyetinin moraliyle statta atkı, bayrak ve pankartlarla karnaval havası estirdi. Göztepelilerin maç öncesi yeni teknik direktör İlhan Palut ve futbolcuları tribünlere çağırarak moral verdi.

GÖZTEPE ÖNDE ÇIKTI
Göztepe ile Yeni Malatyaspor, lig tarihinde 15. randevularına çıktı. İki takım arasında daha önce oynanan müsabakalarda İzmir ekibi rakibine karşı 6 galibiyet alırken, 5 kez de sahadan mağlup ayrıldı. İki takım arasında oynanan 3 müsabakada da gülen taraf çıkmadı. Göztepe'nin sahasında oynanan 7 maçta ise Malatya ekibi sadece 1 kere kazanabildi. İzmir ekibi bu maçlarda 3 galibiyet çıkarırken 3 maç da berabere sonuçlandı. (DHA, AA)

 
İzmir'de kaçak yakıt baskını!
 
İzmir tek yürek: Ata'ya saygı yürüyüşü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Filede 6 saat 30 dakika süren olaylı derbi Göztepe’nin
Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu’nda tribün olayları nedeniyle maça ...
Altay evinde kaybetti: 0-1
TFF 1.'lig'de Altay evinde oynadığı maçta Karagümrük'e 1-0 mağlup oldu.
Voleybolda İzmir derbisinde olay çıktı
Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi A Grubu’nda İzmir’in ezeli rakipleri Göztepe ...
 
Kaf-Kaf ilk deplasman galibiyeti peşinde
Karşıyaka, yarın Payasspor karşısında bu sezonki ilk deplasman galibiyetini arayacak.
Göztepe Palut'la beyaz bir sayfa açıyor!
Tamer Tuna'nın istifasının ardından Antrenör Suat Arıcan yönetiminde çıktığı ...
Bornova Beşok'la ilk maçında göz doldurdu
Bornova Belediyespor, yeni Baş Antrenörü Faruk Beşok yönetiminde çıktığı ilk maçını farklı kazandı.
 
Kadın Milli Takım'ın gücü yetmedi
Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye, Hollanda'ya 8-0 mağlup oldu.
Göztepe'de yeni stadın kombineleri satışta
Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında 94 yıllık tarihinde ilk kez kendi ...
Çiğli Belediyespor'dan süper start!
Çiğli Belediyepor, 155 takımın mücadelede ettiği TFF Bölgesel Amatör Lig’de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri