POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
24 Ocak 2020 Cuma - 12:49

Göztepe hazır kıta!

Süper Lig'in 19'uncu haftasında pazar günü yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin açılış maçında Beşiktaş'ı konuk edecek Göztepe'de, hazırlıklarda sona gelindi.

Göztepe hazır kıta!

Süper Lig'in 19'uncu haftasında pazar günü yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin açılış maçında Beşiktaş'ı konuk edecek Göztepe'de, hazırlıklarda sona gelindi.

Statta saha ve tribünler hazır hale getirilirken, çevre düzenlemesi de büyük ölçüde bitti. Merdiven boşluklarının boyandığı statta taraftarın giriş ve çıkış noktalarındaki eksikler giderildi. Elektrik, internet bağlantılarının da yapıldığı Gürsel Aksel Stadı'nda takım ve taraftarın giriş geliş-gidiş yollarına asfalt döküldü. Göztepeli futbolseverler ise biletlere hücum etti. Çıkan 17 bin kombine ve 35 locayı tamamen tüketen futbolseverler satışa sunulan 3 bin adet bileti de çıkar çıkmaz aldı. Göztepeli taraftarların dün fiyatları 449, 405, 216, 189, 162 ve 109 TL olarak belirlenen biletleri dakikalar içinde tükettiği açıklandı.

Beşiktaş karşılaşmasına özel olarak hazırlanan taraftarların Göztepe'nin kuruluşu ile ilgili koreografi şov yapacağı bildirildi. Maç öncesi Susuzdede Parkı'nda toplanacak Göztepeliler saat 12.00'de Mithatpaşa Caddesi'nde kortejle stada geçecek. Emniyet mensupları ise geniş güvenlik önlemleri alacak. Konuk Beşiktaş taraftarı kesinlikle münferit olarak stada giriş yapamayacak. Deniz tarafındaki kale arkasında maçı izleyecek siyah-beyazlılar bir süre otoban girişinde bekletilecek ve toplu olarak Gürsel Aksel Stadı'na getirilecek. Bileti olmayan, alkollü, üzerinde kesici, yanıcı ve patlayıcı bulunduran kişiler ise stat çevresine alınmayacak. Göztepe-Beşiktaş maçında resmi açılış töreni de düzenlenecek.

KURDELE KESİLECEK

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın temelini 9 Eylül 2017 tarihinde atan dönemin Başbakanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açılış maçında stattaki yerlerini alacak. Saat 14.00'te stadın açılış kurdelesi kesilecek. Yıldırım ve Kasapoğlu, geçen kasım ayında stattaki inşaat çalışmalarını yerinde denetlemişti. Spor, iş ve siyaset dünyasından birçok kişi de pazar günü Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde olacak. Yarın Altınordu Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'ni ziyaret edip ardından TFF 1'inci Lig'de Altay-İstanbulspor maçını izleyecek A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de, Göztepe'nin eski kulübü Beşiktaş'la oynayacağı karşılaşmada yeni stattaki yerini alacak.

PALUT MOTİVE EDİYOR

Yeni evindeki ilk maçta taraftarlarını 3 puanla uğurlamak isteyen Göztepe'de sakatlıkları süren defans oyuncuları Alpaslan ve Reis dışında eksik bulunmuyor. Ligde Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlayan sarı-kırmızılılarda teknik direktör İlhan Palut'un öğrencileriyle yaptığı toplantıda, "Tüm Türkiye’nin gözü bu maçta olacak. Tarihimizde ilk kez kendi stadımızda maça çıkacağız. Beklentiler büyük. Taraftarımız ve camiamızın büyük heyecanı var. Bizler de tarihe tanıklık edeceğiz. Yeni stadımızda sahaya çıkmak bizlere nasip olacak. Herkes bu motivasyonla maça hazırlanmalı" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Göztepe'nin Beşiktaş maçındaki muhtemel 11'i de şekillendi. İzmir ekibinin sahaya Beto, Gassama, Titi, Leo, Berkan, Castro, Soner, Napoleoni, Halil, Serdar ve Jerome on biri ile çıkması bekleniyor. Takımla antrenmanlara başlayan son transfer Kamil Wilczek de hazır durumda... (DHA)

 
'Barış' tehdit oldu: İzmir'in stoku sallanıyor!
 
Çin'de kabus raporu: 33 milyon kişi karantinada!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'ya Göztepe'den taze kan
Altınordu, Süper Lig'de mücadele eden Göztepe'den 19 yaşındaki sol kanat ...
Sepil açıkladı: Göztepe Torbalı'dan vazgeçti
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yapmayı planladıkları altyapı tesisinde ...
Karşıyaka'da 'tahsis' tartışması: Belediyeden Büyükkarcı'ya 5 maddelik flaş yanıt!
Karşıyaka'da belediye ile kulüp arasındaki altyapı tesisi için arazi tahsisi ...
 
Göztepe'de heyecan dorukta!
Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ndeki ilk maçta Beşiktaş'ı ...
Karşıyaka'da Büyükkarcı'dan Tugay'a sert çıkış!
Büyükkarcı, "Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Cemil Tugay'ın verdiği demeç ...
Altay'da Tatos krizi
Altay'ın yollarını ayırmaya çalıştığı Andreas Tatos'la başı belaya girdi.
 
Pınar Karşıyaka Avrupa'da da uçuyor!
FIBA Erkekler Avrupa Kupası L Grubu 4. hafta maçında Hollanda ekibi Leiden'ı ...
Göztepe kupada havlu attı!
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında kendi sahasında 4-3 yendiği ...
Buz pistinde İzmir fırtınası!
İzmir Büyükşehir Belediyesporlu artistik buz patenciler, Belgrad'ta düzenlenen ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri