POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
Uzaya giden ilk Suriyeli astronot Faris Türkiye'de öldü
Uzaya giden ilk Suriyeli astronot Faris Türkiye'de öldü
Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları!
Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları!
Enflasyon açıklaması: Belirgin bir düşüş göreceğiz!
Enflasyon açıklaması: Belirgin bir düşüş göreceğiz!
13 Ocak 2019 Pazar - 10:04

IF Wedding'e yıldız yağacak!

IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, birbirinden ünlü mankenlerin yer alacağı 11 defileyle sektör profesyonellerine büyülü bir dört gün yaşatmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü pop şarkıcıları Brianna ve Kate Linn’in sahne alacağı IF Wedding Fashion İzmir’de; Özge Ulusoy, Irmak Atuk, İvana Sert ve Şenay Akay gibi tanınmış modeller gelinlik ile abiyenin 2019 – 2020 modasını podyuma taşıyacak.

IF Wedding e yıldız yağacak!

2019 yılının ilk fuarı olarak fuarizmir’de gerçekleşecek, kapladığı alan olarak sektöründe Avrupa’nın en büyüğü IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı için geri sayım başladı. 22 Ocak’ta tüm dünyaya kapılarını açmaya hazırlanan moda buluşması; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek. Türkiye’nin ünlü mankenlerinin IF Wedding Fashion İzmir podyumunda en yeni gelinlik, damatlık ve abiyeleri sergileyeceği defileleri, 2019 ve 2020 modasına yön verecek tasarımları ile profesyonellerin yapacağı iş görüşmeleri sayesinde sektöre damga vurmaya hazırlanan moda şöleni, fuarizmir’de 4 gün sürecek. Sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, 22 – 23 - 24 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek 11 defilesiyle de tanınmış isimleri podyumda buluşturacak.

DÜNYACA ÜNLÜ POP ŞARKICILARI GELİYOR
IF Wedding Fashion İzmir – 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, son dönemlerde bir hayli popüler olan dünyaca ünlü pop müzik şarkıcıları Brianna ve Kate Linn’i ağırlayacak. Müzik ve video platformlarında gerçekleşen milyonlarca dinlenmeyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcılar Brianna ve Kate Linn, katılımcı firmalardan Hot Contact’ın defilesinde performans sergileyecek. Brianna’nın “Lost in İstanbul”, “The Violin Song”, “All I Need”; Kate Linn’in ise “Your Love”, “Zaynah”, “Thunderlike” gibi sevilen şarkılarını seslendirmesi bekleniyor. Aynı defilede ünlü manken Özge Ulusoy da podyumda olacak ve 42 parçalık son moda abiye tasarımları izleyicilerle buluşacak.

TÜRKİYE’NİN ÜNLÜ MANKENLERİ PODYUMDA
Fuar kapsamında katılımcı firmalar tarafından gerçekleşecek defilelerde IF Wedding Fashion İzmir podyumu büyülemeye devam edecek. Eris Moda’nın 34 parçalık gelinlik defilesinde ünlü modeller Irmak Atuk ve Şebnem Scheafer, Seren Moda’nın son moda gelinliklerini sunacağı defilede İvana Sert ile Özge Ulusoy, White House firmasının 35 parçalık gelinlik defilesinde Şebnem Schaefer ile Özge Ulusoy podyumda olacak. Fuarda World Of Fashion dergisinin düzenleyeceği karma defilede Şenay Akay, Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Tuğba Melis Türk, Sema Şimşek, Ebru Ürün ve Deniz Pulaş’ın podyumda yerini alması bekleniyor.

3 gün boyunca ayrıca In Couture, Kaneviçe, Murat Acar, Rimano, Seeline’ın fuara özel tasarımları IF Wedding podyumunda boy gösterecek.

24 Ocak Perşembe günü ise 9. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi Kansu Sarıkan’ın hazırladığı birbirinden özel tasarımlar moda severlerin görücüsüne çıkacak.

 
İzmir'de feci kaza, korkunç son!
 
O ülkede korkunç bilanço: 24 ölü, 131 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hadise sosyal medyayı salladı!
Güzel şarkıcı Hadise'nin paylaşımı sosyal medyayı salladı.
İlk kez görüntülendiler
Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, 2017 yılından beri aşk yaşadığı stil danışmanı ...
Bakanlık Ahmet Kural-Sıla davasına müdahil oldu
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, sevgilisi Ahmet Kural tarafından ...
 
Yapımcılara çağrı: Getirin filmleri biz gösterelim
Sinema pazarının yüzde 44'üne sahip Mars grupla kriz yaşayan yapımcılara, ...
Ezgi Mola: Enis’i sevmeyen biriyle evlenmem!
Oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği soruları ...
Oyuncu Deniz Çakır hakkında soruşturma
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, oyuncu Deniz Çakır hakkında bir alışveriş ...
 
DiCaprio yolsuzluk iddialarıyla ilgili ifade vermiş
Ünlü aktör DiCaprio'nun Malezya'daki yolsuzluk soruşturmalarına yardımcı ...
Ünlü oyuncu annesine donör olacak
Yeni yayına başlayacak olan ‘Halka’ dizisinin başrol oyuncularından Hande ...
Kim Kardashian 4. kez anne oluyor
Yaklaşık 5 yıl önce Kanye West ile evlenen ABD'li reality şov yıldızı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri