POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
2 Şubat 2018 Cuma - 15:13

İTO Başkan Adayı Özgener'den Otokent turu

İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkan Adayı Mahmut Özgener, Buca'da Otokent esnafını ziyaret etti. Kendisinin de otomobil sektöründe faaliyet gösterdiğini söyleyen Özgener, "İçinizden biri olarak sorunlarınızı iyi biliyorum. En önemli iki sorundan biri olan Balçova-Otokent arasındaki bağlantı yolunun hayata geçirilmesi için yetkililerle görüşeceğiz. Ayrıca galerici esnafın mesleki yeterlilik belgelerine yönelik sıkıntılarını da bu yıl sonuna kadar çözüme kavuşturacağız" dedi.

İTO Başkan Adayı Özgener den Otokent turu

İZMİR - Nisan ayında yapılması planlanan İzmir Ticaret Odası seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına aday olan işadamı Mahmut Özgener'in Otokent esnafı ziyaretine Ege Otomotiv Derneği (EGOD) önceki başkanlarından Mustafa İduğ, İTO 56. Ulaşım Araçları Satış Grubu Meslek Komitesi Meclis üyesi adayı Hüsnü Aydın ile Elmas Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu da eşlik etti. Otokent Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, yönetim kurulu üyeleri ve İTO 56. Ulaşım Araçları Satış Grubu Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Coşar tarafından karşılanan Özgener, hem yaşanan sorunları dinledi hem de bölge için hazırladığı projeleri anlattı.

"BALÇOVA'DAN DA ULAŞIM SAĞLANACAK"
Otokent'teki en önemli sorunların başında ulaşım geldiğine dikkat çeken Özgener, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile görüşülerek Balçova bölgesinden Otokent'e bağlantı yolu yapılmasını sağlamak için tüm gayretimizle destek olacağız. Böylece ulaşım sorununu ortadan kaldırıp, esnafın daha fazla iş yapmasının önünü açacağız. Sorunun çözümü olacak makamlarla görüştüm. Bunu çözmek benim sizlere taahhüdümdür" dedi.

"2018 SONUNDA ELİNİZDE"
Otokent'te yaklaşık 2 bin 200 esnaf ve 360 civarında oto galerinin bulunduğu sözlerine ekleyen Özgener, "Bölgede çalışan galerici arkadaşlarımızın mesleki yeterlilik belgesi alması konusunda sıkıntıları olduğunu biliyoruz. Sadece yetki belgesine sahip olan kişilerin galericilik yapacak olması sektöre nefes aldıracak. Ama yavaş ilerleyen yetki belgesi alım süreçleri esnafımızı zor durumda bırakıyor. Biz bu süreci hızlandıracağız. Galerici yerine Kara Taşıtları Alım Satım Uzmanı ismini alacak olan esnafımıza yetki belgelerinin 2018 sonuna kadar teslim edileceğinin sözünü veriyoruz" diye konuştu. Sıfır otomobil satıcıları ile ikinci el araç satış şirketleri arasında ortak bir bağ kurulması gerektiğini de vurgulayan Özgener, her iki sektörün birbirine ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

"DESTEĞE HAZIRIZ"
Otokent Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir ise ziyaretten son derece mutluluk duyduklarını açıkladı. Başkan adayı Özgener'e seçim yarışında başarı dileyen Demir, "Sayın Özgener'in söylediği projeler bizleri heyecanlandırdı. Sorunlarımız biran önce çözülmesi için bizler de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İnşallah siz seçilirsiniz bizim de sorunlarımız biter" dedi.

ESNAFLA ÖZÇEKİM
Toplantının ardından Özgener ve beraberindekiler Otokent esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Esnafla selfie çekilen Mahmut Özgener, cumartesi ve pazar günleri kapalı olan noterlerin hafta sonları da hizmet vermesini isteyen esnaflara konuyu araştırarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

"BİR DAHA NASİP OLMAZ"
İTO 56. Ulaşım Araçları Satış Grubu Meslek Komitesi Meclis Üyesi adayı Hüsnü Aydın da otomobilci bir ismin başkanlığa aday olmasından dolayı gurur duyduklarını kaydetti. Aydın, "Bir daha böyle kendi içimizden bir başkan adayı nasip olmaz. Bizim sorunlarımızı en iyi bilen birinin başkan adayı olması bizler için mutluluk kaynağı. Bizler de bu süreçte gereken desteği vereceğiz" dedi. (DHA)

 
CHP Genel Merkezi önünde kendini yakmak istemişti: O belediyeden açıklama geldi
 
CHP'nin İzmir ve İstanbul il başkanlarından kurultay pozu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmzalar atıldı: Ege-Koop'tan özel indirim
Ege-Koop ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) arasında işbirliği ...
Ege Üniversitesi ve TTO'dan 'stratejik' işbirliği
Ege Üniversitesi ile Torbalı Ticaret Odası (TTO) arasında işbirliği protokolü ...
Fed kritik faiz kararını açıkladı!
ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Fed, yılın ilk toplantısında ...
 
'Resmen' başladı: Araç satışında yeni dönem
Araçların Satış, Devir ve Tescil Hizmetlerinin Yürütülmesi Hakkında Yönetmelik ...
İzmir'in balığı New York yolcusu!
Türk balıkları özel uçak konforuyla İzmir’den New York’a uçacak. Turkish ...
İzmir'de Bakan Özlü ile dev 'OSB' zirvesi!
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Ege Bölgesi Toplantısı, ...
 
İTB'den hükümete 'proaktif adım' övgüsü
İTB Yönetim Kurulu Başkanı Kestelli: 2017'de bütün olumsuz şartlara rağmen ...
"Ganalılar Türklerin elini tutmak istiyor"
Gana'nın Ankara Büyükelçisi Egala, "Ganalılar Türklerin elini tutmak istiyor, ...
Merkez Bankası enflasyon tahminini açıkladı
Merkez Bankası Başkanı Çetinkaya, enflasyonun yıl sonunda yüzde 7,9 olmasını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri