POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi
Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi
Erdoğan ve Özel Meclis'te bir araya geldi
Erdoğan ve Özel Meclis'te bir araya geldi
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Önder istifa etti
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Önder istifa etti
Kan donduran cinayet: 4 yaşındaki çocuk öldürüldü
Kan donduran cinayet: 4 yaşındaki çocuk öldürüldü
18 Şubat 2018 Pazar - 12:52

İYİ Parti'den 'Akşener' raporu: 3 önemli isim İzmir ziyaretini nasıl değerlendirdi?

Kentte hafta sonuna İzmir’e Genel Başkan sıfatıyla ilk kez gelen Meral Akşener damga vurdu. İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ve İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Akşener’in İzmir mesaisini Gerçekizmir’e değerlendirdi.

İYİ Parti den  Akşener  raporu: 3 önemli isim İzmir ziyaretini nasıl değerlendirdi?

GERÇEKİZMİR - Merel Akşener, İYİ Parti Genel Başkan sıfatıyla ilk kez İzmir’e geldi. Akşener, partinin Çankaya’daki il binasının açılışını yaptı, Karşıyaka’da Zübeyde Hanım kabrini ziyaret etti, Çarşı’yı dolaştı. Akşener programının finalinde teşkilat, kanaat önderleri ve basın temsilcileriyle yemek yedi.

- İZMİR'DE AKŞENER RÜZGARI: İKTİDARA VE 'İTTİFAKA' SALVO!... 

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ve İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Akşener’in İzmir mesaisini Gerçekizmir’e değerlendirdi.

İZMİR ‘YETER SÖZ İYİLERİN’ DEDİ
AYTUN ÇIRAY:  Türkiye’de demokrasi hareketleri İzmir’den başlar güç alır ve Türkiye’ye yayılır. İzmirliler sağ duyularıyla önünü açmazsa bu hareketler başarılı olamaz. Dün doğrusu İzmirliler Meral Hanım’a ve İYİ Parti’ye tahminlerin üzerinde ilgi gösterip bağırlarına bastılar. Bu aynı zamanda milletimizin hukuk ve demokrasi konusunda  talebini ortaya koydu. İyilik hareketi her zaman olduğu gibi İzmir’den start aldı. Bu anlamda İzmirlilere müteşekkiriz. Üstelik İzmirliler Atatürk’ün fikirlerinden ilham almayan bir hareketi desteklemezler. Aynı zamanda İzmir, Atatürk’ün kurduğu ve ruh verdiği Cumhuriyetin muhafaza ve müdaafasının layıkıyla yapılmadığı inancıyla bu görevi İYİ  Parti’ye tevdih etti. İYİ Parti’de hem kurucu değerlerimize hem de insanların milli manevi değerlerine saygı göstererek bu iltifatı hak etmeye çalışacak. Meral Hanım’la en son ayrılırken havalimanında ‘Ben İzmirlilere teşekkür ediyorum. Siz de her konuşmanızda teşekkür ettiğimi iletin. ‘ dedi.Ben de bu teşekkür İzmirlilere aracılığınızla iletiyorum. İzmirliler Meral Hanım’ın İzmir programında ‘yeter artık söz iyilerin’ demiş oldu.  

GENEL BAŞKAN İZMİR’DEN MEMNUN AYRILDI
MÜSAVAT DERVİŞOĞLU:
Genel başkanımız İzmir’den oldukça memnun ayrıldı. İzmir halkının İYİ Parti’ye sahip çıkacağını biliyorduk. Onu yerinde görmekten mutlu olduk. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Onların yüksek performanslarıyla güzel bir program yaptık. İzmirlilere de ilgileri nedeniyle teşekkür ediyorum.

İYİ PARTİ’NİN AYAK SESLERİ DUYULDU
YILDIRIM ULUPINAR: Meral Hanım’ın İzmir programında biz zaten yer yerinden oynayacağını biliyorduk. Böyle de oldu. Özellikle Karşıyaka’ya girdiğimizde niyetimiz 300-400 metre Çarşı’da ilerlemekti.  O kadar yoğun bir izdiham oldu ki, ilgi o kadar yoğundu ki 300-400 metreyi 3-4 saatte bitiremeyeceğimizi düşündük. Program aksamaması içinde az bir mesafe yürüyüp geri döndük. Ben hep ‘İYİ Parti‘nin ayak sesleri geliyor’ diyorum ya o ayak sesleri dün geldi. Şehrin içinde ayak sesleri duyuldu İYİ Parti’nin. İzmir dünden itibaren İzmir’de havai fişeği patlattı. İYİ Parti dikkatleri üzerine çekti. Bundan sonra siyasette hiç kimse iktidara alternatif yok diyemez. İYİ Parti çok ciddi bir iktidar alternatifidir. Hem mitinge hem akşamki yemeğe katılım çok güzeldi. Benim için önemli olan kalabalıktan çok canlılıktı.  Genel başkanımız programı çok beğendi. İlgiden çok memnundu. Balkonlardan el sallamayan yoktu. Ben çok uzun süredir siyasetin içindeyim. Böyle bir Genel Başkan karşılamasına ilk kez şahit oluyorum. İzmirlilere teşekkür ediyorum.”

 
Altınordu'da Erdoğan kendini aşıyor
 
CHP Karşıyaka'da ayın konuğu Balbay!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve Sındır sahaya indi, ilk durak Bornova: Ya iktidar olacağız...
Genel Sekreterlikten ayrılan ve adı Büyükşehir adaylığı için dillendirilen ...
CHP sermaye ve beyin göçü için araştırma istedi!
CHP, temelinde gelecek ve güvenlik kaygısı yatan beyin göçünün tüm nedenlerinin ...
Başkent'te kritik seçim ittifakı zirvesi!
AK Parti-MHP ittifakı için bugün önemli bir randevu var. Cumhurbaşkanı ...
 
Çalışma komitelerinde asker de olacak sivil de!
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın kritik Ankara ziyaretinde oluşturulması ...
AK Parti'de yas günü: Çakıroğlu'na veda...
AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu hayatını kaybetti. Bir ...
Hollanda'nın Maslahatgüzarı Dışişlerine çağrıldı
Hollanda'nın Ankara Maslahatgüzarı Dışişlerine çağrıldı.
 
CHP İzmir'de gündem tüzük kurultayı: Öneriler alınacak, 2016 raporu revize edilecek
CHP İzmir’de gündem Tüzük Kurultayı… İl başkanlığı, ilçelere tüzük önerileri ...
"Her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz"
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ...
CHP’de Bornova buluşması: Vekillerden ve başkanlardan önemli mesajlar
İzmir Milletvekilleri Balbay ve Purçu ile Bornova Belediye Başkanı Atila ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri