POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
759 bin çocuk kutlama yerine çalışmak zorunda!
759 bin çocuk kutlama yerine çalışmak zorunda!
TBMM 104 yaşında, devlet erkanı Anıtkabir'de
TBMM 104 yaşında, devlet erkanı Anıtkabir'de
Şimşek: Türkiye'ye çok güçlü bir ilgi var!
Şimşek: Türkiye'ye çok güçlü bir ilgi var!
12 Nisan 2023 Çarşamba - 12:20

İş dünyasından Başkan Soyer'e ziyaret: İzmir’deki fuarları birlikte büyütelim

Moda ve hazır giyim sektörü temsilcileri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ederek ‘İzmir’deki fuarları birlikte büyütelim’ mesajı verdiler. Kent ve ülke ekonomisini büyütmenin yolunun kamu, özel sektör ve STK işbirliği ile mümkün olabileceğinin altını çizen sektör temsilcileri, birlikte çalışmaya, birlikte üretmeye ve pastayı büyütmeye hazır olduklarını ifade ettiler.

İş dünyasından Başkan Soyer e ziyaret: İzmir’deki fuarları birlikte büyütelim

Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF), Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Başkan ve Yöneticileri İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. MHGF Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk, MHGF Ege Bölgesi Koordinatör Başkanı ve EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, MHGF İcra Kurulu Üyesi Osman Sait Günteki ve EGSD Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları ziyarette hazır bulundu.

Ziyarette hazır giyim sektörünün sorunları ve beklentileri ile İzmir fuarları konuşuldu.  İzmir’e IF Wedding Fashion Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nı armağan eden, Fashion Tech ve Fashion Prime Fuarlarını da İzmir'e kazandıran EGSD’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile bundan sonrası için fuarları daha da büyütme hedefi değerlendirildi.

Ertuğrul: “Danışma Kurulu ile öneriler sunacağız”
EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul ziyarette yaptığı konuşmada fuarları sektör temsilcilerinin desteği ile büyütmenin mümkün olacağını, bunu IF Wedding Fashion Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarında hep birlikte gözlemlediklerini söyledi. Tüm sektör fuarları için oluşturulacak güncel danışma kurullarının sektörün beklentilerini yansıtmak adına önemli olduğunu söyleyen Ertuğrul, “Fuar organizatörü İZFAŞ ile birlikte hareket etmenin önemini biliyoruz. Sektör temsilcilerinin yapılabilecek çalışmalar konusunda pazarlama ekibi ile görüş alış verişinde bulunması başarıyı daha da artıracaktır. Danışma Kurulu vasıtasıyla sektörün fuarlardan beklentilerini İZFAŞ ile paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Öztürk: “İzmir fuarları ile cazibe merkezi oldu”
Ziyarette MHGF Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i sektöre dair yürüttükleri çalışmalar ve organizasyonunda paydaş olarak bulundukları fuarlar hakkında bilgilendirdi. Hazır giyim sektörü üreticilerinin zor şartlarda üretim yaptığını söyleyen Öztürk, “Sektöre sahip çıkmamız gerekiyor. Bu anlamda İzmir, düzenlediği kapsamlı ve etkili fuarlar dolayısıyla sektörümüz için cazibe merkezi haline gelmiş durumda. Bu avantajı kullanmak ve buradaki fuarları büyütmek için üzerimize ne düşerse onu yapmaya hazırız. Sektöre katkılarından dolayı Soyer’in nezdinde İzmir’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Soyer: “Fuarlarımız kalitesiyle ayrışıyor”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İzmir’in fuarlar kenti olma yolunda önemli bir ivme yakaladığını ifade eden Soyer, “Doğru yöntem sektör temsilcilerinden görüş alarak ilerlemektir. Bugüne kadar sektörden gelecek her öneri ve talebi değerlendirerek yol aldık, öyle devam edeceğiz. İzmir Fuarları kalitesi ile ayrışan fuarlardır, kaliteden ödün vermeden her öneriye açığız” diye konuştu.

Tüm sektörler için pazarlama olarak Fuarların en doğru enstrüman olduğunu ifade eden Soyer, “Avrupa’nın en büyük ve en modern fuar alanlarından olan Fuar İzmir sektörlere en kaliteli şekilde hizmet vermeye hazır. Bu noktada tüm sektörlere aynı motivasyon ile hizmet verdik, vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu. 

 
İzmir'de bir kadın daha canice hayattan kurtarıldı... Katilden fotoğraf savunması!
 
Gaziemir ekibi de hasar tespit için sahada!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme turizminde çifte bayram hazırlığı!
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Çeşme'de, Ramazan Bayramı ve ...
"Et fiyatların düşmesini beklemek hayalperestlik olur"
Kentte kıymanın fiyatı 350 liraya kadar çıkarken, İzmir Kasaplar Odası ...
İzmir'de emekliler alana indi: 'Asgari ücret' talebi!
DİSK Emekli-Sen İzmir Şubeleri, “Emekliler yoksullukta değil, refahta ...
 
İzmir'deki serbest bölge alanı 435 milyon bedelle satışa çıktı!
Menemen ilçesinde yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ...
İnşaat maliyet endeksi yüzde 72,37 arttı!
İnşaat maliyet endeksi, 2023 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde ...
TOKİ’den turistik ilçeye 517 yeni konut!
TOKİ İzmir’in turistik ilçesi Seferihisar’da 517 konut ve 20 ticaret alanı ...
 
Motorine zam: İşte güncel akaryakıt fiyatları
Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresinde 67 kuruş ...
Kamu işçileri için kim ne istiyor?
Kamuda 700 binden fazla işçinin ücretlerine yapılacak zammın belirleneceği ...
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik oranı şubat ayında önceki aya göre 0,2 puan artarak yüzde 10 ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri