POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
5 Eylül 2022 Pazartesi - 16:23

İzmir Fuarı’nda sanat ve eğlence şöleni!

91. İzmir Enternasyonal Fuarı, 91’inci yaşını İzmirlilerle birlikte büyük bir coşku ile kutlamaya devam ediyor. İzmir Fuarı’nın üçüncü gününde, Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda Yasemin Sakallıoğlu, Rock&Rap Sahnesi’nde Patron, Mogambo Geceleri’nde ise Ceylan Ertem sahne aldı.

İzmir Fuarı’nda sanat ve eğlence şöleni!

Bu yıl dünyanın en büyük gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu İzmir ile birlikte gerçekleştirilen 91. İzmir Enternasyonal Fuarı, tüm coşkusu ve heyecanıyla devam ediyor. Fuar’da üçüncü günün akşamı Rock&Rap Sahnesi’nde Türkçe rap dünyasının sevilen isimleri listesinde başta gelen Patron sahne aldı. Çıkardığı parça ve albümlerle müzik listelerinde hep üstlerde yer alan Patron, şarkılarıyla alanı dolduranlara güzel bir gece yaşattı. Gerçek adı Ege Erkut olan ünlü rapçi, anne babasının, kendisine isim koyma hikâyesinin İzmir’e dayandığını anlattı. Patron, “Annem ve babam İzmir’e Ege Üniversitesi’nde okurken tanışıp evlenmiş. Birçok kez de şu an konser verdiğim İzmir Fuarı’na gelmişler. İzmir ve Ege’ye olan sevgileri nedeniyle de ismimi Ege koymuşlar” dedi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü rapçi, dillerden düşmeyen, milyonlarca kez dinlenen şarkılarını seslendirdi. Kültürpark 3 No’lu Hol önündeki Rock&Rap Sahnesi, sırasıyla Perdenin Ardındakiler, Sena Şener, Lil Zey, Pentagram, Can Gox ile Anıl Piyancı ve Contra’yı müzikseverlerle buluşturacak.

İzmir konser vermekten en çok keyif aldığım şehir

Fuarın klasikleri arasına giren Mogambo Geceleri, üçüncü akşamında Ceylan Ertem’i ağırladı. Poptan caza ve türkülere kadar kendine has tarzıyla şarkılarını seslendiren Ertem, ilk şarkısını söyledikten sonra “Fikrimiz firarda arkadaşlar. Mapusa da soksanız diyelim, fikirleri sokamazsınız, şarkıları hapsedemezsiniz diyelim. O zaman şikâyetim var cümle yasaktan” diyerek Hakim Bey şarkısını söyledi. Ceylan Ertem, kendi şarkılarının yanı sıra Sezen Aksu’dan Ahmet Kaya’ya ve Neşet Ertaş’a kadar birçok sanatçının eserini de seslendirdi. Enerjisi ile dikkat çeken sanatçı, dinleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı. Mogambo’da Fuar boyunca müzik durmayacak. Birsen Tezer 5 Eylül, Ibis Maria 6 Eylül, Mirkelam 7 Eylül, Öykü Gürman 8 Eylül ve Buzuki Orhan da 10 Eylül’de sahne alacak. Ezgi Bıcılı’nın ön grup olarak sahne aldığı Mogambo Geceleri’nin biletlerinin satışı ief.izfas.com.tr adresinden yapılıyor.

Atatürk Açık Hava’da ikinci konuk Yasemin Sakallıoğlu oldu

Atatürk Açık Hava Tiyatrosu Etkinlikleri’nde ikinci konuk ise komedyen Yasemin Sakallıoğlu oldu. Sakallıoğlu, Doğru Koca Nasıl Seçilir? isimli gösterisiyle açık hava tiyatrosunu dolduran izleyicilere unutamayacakları bir akşam yaşattı. Sahneye, ekibiyle birlikte çıkıp dans eden sevilen komedyene izleyiciler de alkışlarıyla ve kahkahalarıyla da bol bol karşılık verdi. Genç komedyen, gösterisinde; aile bağları, kadın erkek ilişkileri ve bu ilişkilerin psikolojik etkilerini çeşitli tiplemelerinden yardım alarak esprili bir dille aktardı. Sürpriz sahne performansı, Sakallıoğlu’nun yaşamının birbirinden komik hikâyelerinin anlatıldığı gösteri, büyük ilgi gördü. Atatürk Açık Hava Tiyatrosu’nda etkinlikler, Meksika Açmazı ve Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var gösterileriyle devam edecek. Etkinlik biletleri satışı ise kultursanat.izmir.bel.tr adresinden yapılıyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Folkart ana sponsorluğu Migros etkinlik sponsorluğu, Batı Anadolu, Çimentaş, ESBAŞ, İZKA İnşaat, Jimmy Key, Karluna, Luna, Nemport, Tankar, Uniteks sponsorluğu, Kafa Radyo medya sponsorluğunda düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 11 Eylül tarihine kadar teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin her yaş grubuna hitap eden etkinlikleriyle İzmirlileri karşılayacak.

 
Beşiktaşlı futbolculara saldırıda karar açıklandı!
 
Kordon kapalı gişe: İşletmelerden özel Tarkan menüsü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çim Konserleri’nde Özcan Deniz rüzgarı
91. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamındaki Çim Konserleri’nin üçüncü konuğu ...
BBŞT yepyeni bir oyunla 'perde' diyor!
Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) 21 Eylül’de perdelerini açmaya ...
Tarladan sofraya gıdanın yolculuğu
Bu yıl kapılarını 91. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı ile eş zamanlı ...
 
Ata'nın Anamorfozu ziyaretçilerle buluştu
Temmer Marble tarafından Çekyalı Heykeltraş Patrik Prosko’ya yaptırılan, ...
Sanat ve eğlencenin adresi İzmir Fuarı!
91. İzmir Enternasyonal Fuarı, 91’inci yaşını İzmirlilerle birlikte büyük ...
Mogambo Geceleri’nde ilk sahne Cem Adrian’ın
İzmir Enternasyonal Fuarı, 91’inci yılını İzmirlilerle birlikte büyük ...
 
İzmir'de kuşaklar arası köprü kuran sergi!
İzmir’de yenilebilir yabani otlardan yapılan ot yemeklerinin ve ot kültürünün, ...
Hüsnü Arkan, Foça'da 'barış' için söyledi
Foça Belediyesi’nin 1 Eylül Dünya Barış Günü konserinde Hüsnü Arkan sahne aldı.
Zafer Yolu'nda 100 İzmirli muhtar da sahne alacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin kurtuluşunun 100’üncü yılı kutlamaları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri