POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
25 Mayıs 2023 Perşembe - 11:32

İzmir Valiliğinde Balçova zirvesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, beraberinde İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, Balçova Arsa Mağdurlarının Sesi Derneği (BAMSES) Başkanı Koral Özdemir, AK Parti Balçova İlçe Başkanı Oğuzhan Bizkevelci ve BAMSES yöneticileri Ali Ekmekçioğlu, Kenan Vural ile birlikte İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.

İzmir Valiliğinde Balçova zirvesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, beraberinde İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, Balçova Arsa Mağdurlarının Sesi Derneği (BAMSES) Başkanı Koral Özdemir, AK Parti Balçova İlçe Başkanı Oğuzhan Bizkevelci ve BAMSES yöneticileri Ali Ekmekçioğlu, Kenan Vural ile birlikte İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.

İnciraltı'nın bakanlık tarafından hazırlanan ve askıya çıkarılan planlarının, planlama tarihinde örnek olacak bir nitelikte olduğunu hatırlatan Kaya, tamamen açık ve şeffaf bir şekilde yürütülen sürecin bir benzerinin de Balçova'da yürütüleceğini belirtti. Balçova Arsa Mağdurlarının sorunlarının çözümü için Çevre ve Şehircilik'te gerçekleştirdikleri toplantının ardından İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile de durumu değerlendirdiklerini belirten Kaya, "İzmir'imizin kronik haline gelmiş bir sorununu daha çözmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Balçova Arsa Mağdurlarının haklarını ve hukuklarını koruyan bir çalışmayı gerçekleştireceğiz" dedi.

KARABULUT: İNCİRALTI ÇÖZÜLDÜ, DARISI BALÇOVA ARSA MAĞDURLARININ BAŞINA

Ziyarette İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'e İnciraltı planlama sürecindeki destekleri için teşekkür eden ve planın bir örneğini takdim eden İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, "İnciraltı İzmir'in önemli bir meselesiydi. Sayın Cumhurbaşkanımıza bir çağrı yapıp yardımını istemiştik. Kendisinin talimatlarıyla, yılların kangren haline gelmiş bir sorununun çözüme kavuştuğunu gördük. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Burada AK Parti İzmir Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya çok büyük bir çaba gösterdi. Sürecin her safhasını yakından takip etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Süreç tamamen açık ve şeffaf bir şekilde, bizlerle her zaman istişare edilerek yürütüldü. Sayın Valimize de çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda oldu. İnciraltı çözüldü, darısı Balçova Arsa Mağdurlarının başına" dedi.

KAYA: 25 YILDIR CHP ALDATTI, 5 SEÇİM GEÇİRİP HER SEÇİM ÖNCESİNDE SÖZ VERDİLER AMA SÖZLERİNİ TUTMADILAR!

Valilikteki toplantı sonrası bir açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova'daki sorunun binlerce İzmirli'yi ilgilendirdiğini, sorunun kaynağının CHP'li yerel yönetimler olduğunu belirtti. Kaya, "Balçova Arsa Mağdurlarının sorunlarının temelinde CHP'li yerel yönetimlerin ihmali yatıyor. Yıllardır hemşehrilerimiz feryat etmişler ama seslerini duyuramamışlar. Gerçi her seçim öncesi o feryatları duyar gibi yapmışlar, gelmişler sözler vermişler, seçimden sonra hemen sorunlarınızı çözeriz demişler ama seçim bitmiş ortadan kaybolmuşlar. 25 sene boyunca, 5 seçim dönemi boyunca hemşehrilerimizi aldatmışlar" dedi.

CHP'Lİ SOYER 5 YIL ÖNCE 'ÇÖZECEĞİM' DEMİŞTİ, 5 YILDIR DA O ALDATIYOR

Aldatan şahısların hep değiştiğini ama aldatılanların hep aynı kaldığını belirten Kaya, "CHP bir şeyi çok iyi yapıyor. Vatandaşı kandırmakta, sözler verip tutmamakta çok profesyoneller. 25 sene boyunca kandırmışlar, ama kandıranlar sürekli değişmiş. Adaylarını değiştirip 'biz yapmadık o yaptı' deyip aradan sıyrılıyorlar. Son 5 yıldır da CHP'li Soyer aldatıyor.  Yarın o da gider, 'biz yapmadık Soyer yaptı' derler. Söz verip tutmamak CHP'nin en büyük özelliğidir. Yerelden genele CHP'ye baktığımızda, söz vermekte çok mahir olduklarını ama sözlerini tutmadıklarını görüyoruz. Biz nasıl çözülemez dedikleri İnciraltı'nı çözdüysek, yıkılamaz dedikleri Buca Cezaevi'ni yıktıysak Balçova'daki hemşehrilerimizin sorunlarını da çözeceğiz" dedi.

 
İzmir'deki tarihi kalenin SİT kararı iptal!
 
Deprem bölgesinde o borçlar silinecek!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP ve Yeşil Sol Parti 2.tur kararını açıkladı
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP ve Yeşil Sol Parti'nin ikinci ...
Erdoğan: Diktatörlük iddiaları tamamen safsata!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'taki seçimlerde diktatörlük ...
Cumhurbaşkanı adayları TRT'de konuştu
Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan 'Mevzular Açık Mikrofon'da İzmir vekili hakkındaki soruya yanıt!
BaBaLa TV'de yayınlanan 'Mevzular Açık Mikrofon' programında gençlerin ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İzmir çıkışı: Sen ne yaptın?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İzmir-İstanbul arası 7,5 saatti. 3 saate kim indirdi? ...
'İçişleri Bakanlığı' açıklaması: Ben bunu isterim ama...
İkinci tur için Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Zafer Partisi ...
 
Başkan Soyer İzmir'de çıtayı yüzde 70'e koydu!
28 Mayıs mesajları veren Başkan Soyer, "2019'da yüzde 58 ile belediye ...
''Kılıçdaroğlu'nun haram yemeyeceğine kefilim''
Esenler'de vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral ...
AK Parti'den 'hizmet tehdidi' iddiası, CHP'den 'montaj' kontrası!
AK Partili Hızal Büyükşehir Belediye yetkililerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri