POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
22 Eylül 2021 Çarşamba - 09:56

İzmir'de büyük çocuk sağlığı zirvesi

Uluslararası Dr. Behçet Uz Çocuk Kongresi, 23 – 25 Eylül tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından çocuk doktorlarını İzmir’de bir araya getirecek.

İzmir de büyük çocuk sağlığı zirvesi

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Uluslararası Dr. Behçet Uz Çocuk Kongresi, 23 – 25 Eylül tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından çocuk doktorlarını İzmir’de bir araya getirecek.

İzmir Çocuk Sağlığı Derneği tarafından 23-25 Eylül tarihleri arasında 3. Uluslararası Doktor Behçet Uz Çocuk Kongresi İzmir’de Kaya İzmir Convention Center’de düzenlenecek. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Doktor Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Profesör Doktor Behzat Özkan’ın kongre başkanı olduğu etkinlik “Güçlü kemikler, sağlıklı çocuklar” temasıyla gerçekleşecek.

Uluslararası katılım
Bine yakın çocuk sağlığı ve hastalıkları hekiminin yer alacağı kongreye Polonya, Birleşik Krallık, İtalya, İspanya ve Almanya’dan da katılım sağlanırken, yurtiçinden konularında uzman 187 çocuk sağlığı ve hastalıkları hekimi katılımcılara güncel bilgileri paylaşacak.

Yoğun program
Üç gün sürecek kongrenin ilk gününde Çocukluk Çağı Nörolojik Aciller Kursu, Bağışıklamada Güncel Yaklaşımlar Kursu ve Damar Erişimi Yönetimi Kursu düzenlenecek, bildiri oturumları yapılacak. İkinci gün ise kongre açılışı gerçekleşecek. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı Profesör Doktor Erhan Akdoğan, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Cevdet Erdöl, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Dekanı Profesor Doktor Enver İlhan, İzmir İl Sağlık Müdürü Doktor Mehmet Burak Öztop ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Doktor Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Kongre Başkanı Profesör Doktor Behzat Özkan açılış konuşmalarını yapacak. Açılış konuşmalarının ardından 60 ana konu üzerinden 21 farklı başlıkta 46 konuyla ilgili oturum gerçekleşecek. Üçüncü günde de konusunda uzman hekimler tarafından 21 farklı başlıkta 46 konuyla ilgili oturumun gerçekleşeceği kongre kapanış oturumunun ardından sona erecek.

Önemli konular masaya yatırılacak
İzmir’in önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını ifade eden Kongre Başkanı Profesör Doktor Behzat Özkan, “Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Doktor Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi SUAM olan hastanemiz, 73 yıldır çocuklarımızın sağlığına kavuşmasına aralık vermeden katkıda bulunmaktadır. Pediatri ve Çocuk Cerrahisi uzmanlığı eğitimi yanı sıra üst ihtisas olarak pediatrinin tüm yan dalları ve çocuk kalp damar cerrahisi yan dal uzmanlığı eğitimi de verilmekte olup, ülkemizin dört bir yanında bu köklü kurumdan uzmanlığını almış çok sayıda hekimimiz bulunmaktadır. Bu sene üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz kongremizde de konusunda uzman değerli doktorlarımızın katılımıyla güncel bilgileri paylaşma ve tartışma fırsatını yakalayacağız. ‘Güçlü kemikler, sağlıklı çocuklar’ temasıyla düzenlediğimiz kongremizi uluslararası boyutta gerçekleştireceğiz. Uluslararası alanda tanınmış hekimlerin katılımıyla zenginleşecek olan kongremizin bilimsel programında; çocuk sağlığı ve hastalıkları hekimleri ve çocuk hemşirelerine yönelik toplam altı kurs ve pediatri alanında güncel gelişmeler, aşılar, beslenme, mekanik ventilasyon desteği gibi çocuk sağlığını ilgilendiren temel konular ele alınıp tartışılacak. Konferans ve paneller, bilimsel düzeyi yüksek çalışmaların paylaşılacağı sözel ve poster sunumları da kongremizde yer alacak. Kongremiz için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Üç gün boyunca güzel İzmir’imizde başarılı bir kongreye ev sahipliği yapacağız. Kongrenin hazırlanmasına katkı sunan herkese teşekkür ederim.” dedi.

 
Sahte çeklerle 38 milyon TL'lik dolandırıcılık!
 
CHP’den 'kara liste'li erken seçim hazırlığı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'de son 24 saatin verileri açıklandı
Türkiye'nin 21 Eylül 2021 günlük corona virüs tablosu açıklandı.
Ve grip aşısı eczanelerde: İşte fiyatı!
Tüm Eczacı İşverenler Sendikası Başkanı Nurten Saydan, Covid-19 salgını ...
Türkiye aşı haritası güncellendi: İzmir sarı kategoride
Türkiye'nin aşı haritası güncellendi. Daha önce birinci doz aşıya göre ...
 
Türkiye'de son 24 saatin verileri açıklandı
Türkiye'nin 20 Eylül 2021 günlük corona virüs tablosu açıklandı. Son 24 ...
Uzmanlar uyardı: Hamilelerin aşı olması 2 kat önemli!
Son günlerde birçok ilden corona virüse yakalanan anne adaylarıyla ilgili ...
Günlük tablo: 213 can kaybı, 26 bin 398 yeni vaka!
Türkiye'de son 24 saatte 338 bin 873 Covid-19 testi yapıldı, 26 bin 398 ...
 
Büyüyen lenf bezleri yakından takip edilmelidir
Lenf bezlerinin büyümesine lenfadenopati denir. Lenfadenopatilerin çoğu ...
Tabip Odası'ndan kritik yüz yüze eğitim soruları!
Yüz yüze eğitim günlük vaka sayılarının 20 binin üzerinde seyrettiği günlerde ...
Türkiye'de son 24 saatin verileri açıklandı
Türkiye'nin 18 Eylül 2021 günlük corona virüs tablosu açıklandı. Türkiye'de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri