POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Fenerbahçe'den Avrupa'ya veda
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Üniversitede onlarca eylemci gözaltına alındı
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
20 Eylül 2021 Pazartesi - 09:48

İzmir'de 'koca' dehşet: Çocuklarının gözü önünde dövdü, başına tabureyle vurdu

Aliağa ilçesinde T.Y. (27), çocuklarının gözü önünde İranlı eşi K.K.'yi (25) darbedip, başına tabureyle vuruldu. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, gözaltına alınan T.Y., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir de  koca  dehşet: Çocuklarının gözü önünde dövdü, başına tabureyle vurdu

Olay, 18 Eylül akşamı, Kazım Dirik Mahallesi 370'inci Sokak'taki 5 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, işten geldikten sonra T.Y. ile İran uyruklu eşi K.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine T.Y., 2 çocuğunun gözü önünde eşini darbetmeye başladı. Evin içinde başlayan darp, balkonda da devam etti. K.K.'nin çığlıklarını duyan mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mahalleli, bu sırada evden çıkan T.Y.'nin gitmesine izin vermedi. Polis ekiplerinin gelmesiyle T.Y., mahalleli tarafından teslim edildi. K.K. de sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltına alınan T.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BALKONDA ŞİDDET KAMERADA

Öte yandan K.K.'nin darbedildiği anlar, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Evin içinden gelen çığlık seslerinin duyulduğu görüntülerde; K.K.'nin balkona kaçtığı, bu sırada peşinden gelen T.Y.'nin tabureyle eşinin başına vurduğu anlar yer aldı. Balkonda K.K. darbedildiği sırada, çocuklardan birinin de orada olduğu görülüyor.

TARTIŞMANIN SEBEBİ YEMEĞİ BEĞENMEMESİ
Tekin Yaşmin'in (27) çocuklarının gözü önünde İran uyruklu eşi Khadijeh Khodajou'u (25) darbettiği olayda yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Yaşmin'in, balkonda Khodajou'nun başına tabureyle vurup darbetmesi yer aldı. Khodajou'nun daha fazla vurmaması için Yaşmin'in ayaklarına kapandığı ve bu sırada çiftin iki çocuğundan birinin de balkona çıktığı dikkat çekti. Komşuları, tartışmanın alkollü eve gelen Tekin Yaşmin'in yemeği beğenmemesi nedeniyle çıktığını ileri sürdü.

Yaşmin'in bir süre sonra gittiği, darbedilen Khodajou'nun ise güçlükle yerden kalkıp çocuklarını içeriye soktuğu anlar da vatandaşların cep telefonlarıyla çektiği görüntülerde yer aldı. Çiftin yaklaşık 8 yıldır birlikte yaşadıkları ve resmi nikahlarının bulunmadığı, biri engelli 2 çocuklarının olduğu öğrenildi. Öte yandan Khadijeh Khodajou'nun, oturma izninin bittiği de belirtildi.

YARDIMINA KOMŞULARI KOŞTU
Khadijeh Khodajou'nun iki çocuğunun gözü önünde darbedildiğine tanık olan mahalleli, o anları anlattı. Olaya müdahale edenlerden Murat Doğan, "Ben, karşı komşularıyım. Balkonda otururken çocukların bağırışlarını duydum. Çocuk balkondan düştü sandım ve aşağıya inip baktım. Darp olayı olduğunu görünce ise kapıyı çaldık ama açan olmadı. Bir süre sonra eşini darbeden kişi bizim gittiğimizi sanıp dışarı çıkınca polis gelene kadar beklettik. Ardından da onu polise teslim ettik. Bir gün önce de bir tartışma yaşanmıştı. Ona da balkondan bağırarak müdahale ettim. Biz mahalleli olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Kadının vatandaşlık alması için gerekli ücreti aramızda topladık" dedi.

Mahalle sakinlerinden Burak Gencin ise, "Evde otururken birden sokaktan çığlık sesleri gelmeye başladı. Sesler üzerine balkona çıktım. Bir kadının eşi tarafından darbedildiğini gördüm. Bunun üzerine hemen 155'i aradım. Sosyal medyadan da olayı duyurduk. Tüm mahalle dışarıdaydı. Polisin gelmesiyle de kadın ve çocukları kurtarıldı. Öğrendiğimiz kadarıyla eşine şiddet uygulayan kişi tutuklanmış" diye konuştu.  (DHA)

 
CHP'den çarpıcı rapor: İşte Türkiye'nin Wuhan'ı!
 
Büyükşehir'den o ilçeye 3 yeni kavşak projesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de yeni haftada hava nasıl olacak?
Kentte sonbahar etkisini göstermeye başlıyor. Yeni haftada en yüksek sıcaklıklar ...
'Zehir' operasyonu: 1 tutuklama!
İzmir’in Urla ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddiasıyla ...
İzmir'de Süslü Kadınlar turu!
Bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla 2013'te başlatılan ve dünyaya ...
 
İzmir'de dehşet anları: Pompalı tüfekle bastı...
Konak ilçesinde, A.E. (17), pompalı tüfekle ananesinin evini basıp kız ...
MSB: 10 terörist etkisi hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine ...
İzmir'in o ilçesinde orman yangını paniği!
İzmir'in Dikili ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.
 
Deprem yıktı, çivi çakılmadı: Konteynerde eğitim ayıbı!
Buca’daki Süleyman Şah Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin geride kalan ...
Yangın faciası: Baba ve 3 çocuğu yaşamını yitirdi
Sakarya'nın Geyve ilçesinde bir evde çıkan yangında, baba ve biri bebek ...
Kuşadası'nda kanlı 'müzik sesi' kavgası!
Kuşadası ilçesinde çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri