POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
Uzaya giden ilk Suriyeli astronot Faris Türkiye'de öldü
Uzaya giden ilk Suriyeli astronot Faris Türkiye'de öldü
Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları!
Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları!
Enflasyon açıklaması: Belirgin bir düşüş göreceğiz!
Enflasyon açıklaması: Belirgin bir düşüş göreceğiz!
22 Eylül 2018 Cumartesi - 08:39

İzmir'de sokak ortasında silahlı kavga: Polis memuru bıçaklandı

İzmir'in Konak ilçesinde, annesinin evinde otururken, sokaktan gelen silah sesleri üzerine dışarıya çıkıp, yaşanan kavgaya müdahale eden polis memuru Şenol Gültekin (42), 4 bıçak darbesiyle yaralandı. Gültekin, kendisini yaralayan kadını karnından vurdu.

İzmir de sokak ortasında silahlı kavga: Polis memuru bıçaklandı

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Küçükada Mahallesi 2242 Sokak'ta meydana geldi. Annesini ziyarete giden polis memuru Şenol Gültekin, evde otururken, sokaktan gelen silah sesleri üzerine dışarıya çıktı. Burada yaşanan kavgaya müdahale eden polis memuru Gültekin, Şahsine Dikenlibudak (25) tarafından 4 bıçak darbesiyle yaralandı. Bu sırada tabancasını çeken Gültekin, Dikenlibudak'ı karnından vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Gelen sağlık ekipleri, Gültekin'i Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Dikenlibudak'ı ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Gültekin'in, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

DELİLLERİ ALMAK İSTEDİĞİ İÇİN BIÇAKLAMIŞ
Konak ilçesinde polis memuru Şenol Gültekin'in (42) erkek arkadaşıyla kavga eden Ş.D. (25) tarafından bıçakla yaralanması olayıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Olaya müdahale eden Gültekin'in, erkek arkadaşının ateşlediği silahtan çıkan suç delili mermi kovanlarını almak isterken Ş.D. tarafından bıçaklandığı, ortaya çıktı. Polis memuru Gültekin ile kendisini korumak için vurduğu Ş.D.'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

?Olay, gece yarısı sırasında Küçükada Mahallesi 2242 Sokak'ta meydana geldi. Ş.D., bir süredir sorun yaşadığı erkek arkadaşı A.M.'nin oturduğu adrese gitti, evinin önünde bağırıp küfretmeye başladı. Evinden çıkan A.M. de elindeki silahla havaya ateş ettikten sonra kaçtı. Kadifekale Polis Merkezi'nde görev yapan, yatalak annesinin bakımını yapabilmek için uzun süreli izne ayrılan polis memuru Şenol Gültekin, arkadaşlarıyla sokakta otururken, silah sesleri üzerine panik yaşayan kadın ve çocukların yardım istemesi üzerine olay yerine gitti. Polis memuru burada silahla ateş ettikten sonra kaçan A.M.'nin tabancasından çıkan kurşun kovanlarını toplayan Ş.D.'ye müdahale etti. Ş.D., elindeki boş kovanları almaya çalışan Şenol Gültekin'i 4 yerinden bıçakladı. Büyük acı yaşayan polis memuru da kendisini korumak için beylik tabancasıyla ateş etti. Ş.D. de karnına isabet eden kurşunla yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Polis memuru Şenol Gültekin Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ş.D. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olaydan sonra kaçan A.M.'nin yakalanması içini araştırmaların sürdüğü açıklandı.

MAHALLE SAKİNLERİ YAŞADIKLARINI ANLATTI

Bu arada olaydan sonra isimlerini vermek istemeyen mahalle sakinleri de yaşananları anlattı. Olayın gören mahalle sakinlerinden birisi, "Sokakta bağırış oldu. Bir kadının bağırıp çağırıp küfür etmesiyle beraber polisler mahalleye geldi. Sonra polis memuru bıçaklandı. Zaten vurulan polis, bizim evin hemen ilerisinde oturuyor.  Bıçağı saplamış polise, polis de kendisini savunmak için onu vurmuş" dedi.

Bir başka görgü tanığı olan kadın ise, "Kavga sırasında kurşunlardan birisi evimizin kapısına isabet etti. Bir kadın bağırdı, çağırdı, çatışma oldu. Kadın sürekli herkese küfrediyordu. Polis memuru geldi sonra hatta biz de kızdık, 'İnsanları rahatsız ediyorsunuz' dedik. Kurşun kapımıza geldi. Çocuklarım sonradan geldi. Kurşunlar isabet edebilirdi, çocuklarım yatıyordu bize isabet edebilirdi" diye konuştu.(DHA)

 
Bilal Erdoğan İzmir'deki o toplantıda destek istedi
 
'Sanat Güneşi' İzmir'de yaşama veda ettiği yerde anılacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çakıroğlu ismi Başkent'te de yaşayacak!
Ege Üniversitesi'nde yaşanan öğrenci kavgasında öldürülen Fırat Çakıroğlu'nun ...
'J.R.'a ses veren Şanal son yolculuğuna uğurlandı
ABD yapımı televizyon dizisi 'Dallas'ın baş karakteri J.R. Ewing'i seslendirmesiyle ...
Bulgar 'ATM çetesi' İzmir'de yakalandı!
Bulgaristan'dan İzmir'e gelip ATM'lere yerleştirdikleri aparatlarla kredi ...
 
Ilıcak gözyaşlarıyla savunma yaptı: Aldandım...
15 Temmuz darbe girişimini önceden bildiği iddiasıyla ağırlaştırılmış ...
İzmir'de korkunç ölüm: Beton mikserin altına kaldı!
Bornova ilçesinde, trafik lambalarının olduğu kavşakta mendil satan kimliği ...
Dikkat: e-postayla gelen büyük tuzak!
Hacker'lar, yeni yöntemde, kişilere e-posta göndererek, ellerinde kişisel ...
 
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 14 gözaltı
Aralarında meslekten ihraç edilen öğretmen ile öğrenci, iş adamı ve esnafın ...
Görevdeki 110 asker hakkında FETÖ'den gözaltı kararı
FETÖ soruşturması kapsamında aktif görevde 110 asker hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
Reza Zarrab bu kez Manhattan'da görüntülendi
Reza Zarrab, geçen hafta görüntülendiği ünlü restoran Nobu’nun hemen karşısındaki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri