POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Psikolojik sorunları vardı… Eşini öldürüp, intihar etti!
Psikolojik sorunları vardı… Eşini öldürüp, intihar etti!
Ege Denizi'nde korkutan deprem
Ege Denizi'nde korkutan deprem
Özgür Özel'den, Göztepe için tebrik!
Özgür Özel'den, Göztepe için tebrik!
Nijerya'da bombalı tuzak: 25 kişi öldü
Nijerya'da bombalı tuzak: 25 kişi öldü
1 Temmuz 2018 Pazar - 12:26

İzmir'de vahşet: Yaşlı çift evlat kurbanı!

Kınık ilçesinde, Elif Dayan (63) ve eşi Rıfat Dayan (65) evlerinde başlarına sert bir cisimle vurularak öldürüldü. Jandarma, şüpheli olarak çiftin oğulları Şahin Dayan' (28) gözaltına aldı. Şahin Dayan'ın, jandarmadaki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

İzmir de vahşet: Yaşlı çift evlat kurbanı!

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşayan Burcu Dayan'ın, dün dedesi vefat etti. Burcu Dayan, Kınık'ın kırsal Cumalı Mahallesi'nde yaşayan kayınpederi Rıfat Dayan'a dedesinin vefatını bildirmek istedi. Burcu Dayan, hem Rıfat Dayarn'ı hem de kayınbiraderi Şahin Dayan'ı cep telefonundan aradı, ancak cevap alamadı. Bunun üzerine Burcu Dayan, kayınpederinin komşusu Hasibe İlkazi'ye durumu bildirip, yardım istedi. İlkazi, 1 saat arayla 2 defa evlerine gitti, ancak dış kapının kilitli olması nedeniyle çifte ulaşamadı. İlkazi, Soma'daki bir çimento fabrikasında çalışan çiftin oğulları Şahin Dayan'ı aradı. Şahin Dayan, iddiaya göre, anne ve babasının Hamzalı Mahallesi'ne bir yakınlarının düğününe gittiğini söyledi.

'BANKAYA PARA ÇEKMEYE GİTTİM' DEMİŞ
Şahin Dayan, saat 20.30 sıralarında Cumalı Mahallesi'ndeki kahvede bir süre oturup, çay içtikten sonra, "Öğleden sonra Soma'ya bankadan para çekmeye gittim. Dönüşte Kınık'a uğradım. Eve gidip yemek yiyeyim" diyerek ayrıldı. 10 dakika kadar sonra Cumalı Mahallesi Muhtarı Tuncay Ergün'ü arayan Şahin Dayan, "Muhtar, bizim eve hırsız girmiş. Annem ve babam kanlar içinde hareketsiz yatıyor" dedi.

Bunun üzerine Muhtar Ergün, jandarma ve 112 Acil Servis'e  ihbarda bulundu. İhbar üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Rıfat ve Elif Dayan, çiftinin başlarına sert bir cisimle vurularak, öldürüldüğünü belirledi.

ÇELİŞKİLİ İFADELER VERİNCE GÖZALTINA ALINDI
Cesetlerinin şişmeye ve bozulmaya başlamasından Cuma akşamı öldürülmüş olabileceği üzerinde duran jandarma, çelişkili ifadeleri üzerine çiftin birlikte yaşadığı bekar olan, hırsızlık ve sarkıntılık suçlarından kaydı bulunan oğulları Şahin Dayan'ı gözaltına aldı.

Şahin Dayan'ın öğle ve ikindi namazlarını camide kılmasına rağmen cuma ve cumartesi günü camiye gitmediği belirlendi.

Dayan çiftinin cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Dayan'ın sorgusunun sürdüğü bildirildi.

CENAZELERİ TESLİM ALINDI
İzmir'in Kınık ilçesinde evlerinde öldürülmüş olarak bulunan Elif- Rıfat Dayan çiftinin cenazeleri, yapılan otopsilerinin ardından İzmir Adli Tip Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alındı. Çiftin cenazeleri, ikindide Cumalı Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verilecek.

OĞULLARI CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
İzmir'in Kınık ilçesinde, Rıfat Dayan ve Elif Dayan'ın evlerinde ölü bulunması olayıyla ilgil olarak gözlatına alınan oğulları Şahin Dayan'ın, jandarmadaki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Şahin Dayan'ın alkol alması nedeniyle anne ve babasıyla sürekli olarak tartıştığını belirttiği ifadesinde, "Cumartesi gecesi ilk olarak annemin yattığı odaya gittim ve sopayla vurmaya başladım. Daha sonra babamın yattığı odaya girip ona da aynı şekilde sopayla vurdum. Sabah saat 10.30'da, aynı mahallede oturduğum arkadaşım Mustafa A.'yı aradım ve kendisinden traktörün arkasına takılan portatif römork istedim. Cesetleri römork ile bir yere gömecektim ya da dereye atacaktım ancak Soma'da yaşayan yengem Burcu Dayan, annem ve babamı komşumuz aracılığıyla arayınca paniğe kapıldım. Muhtarı arayıp eve hırsız girmiş diyerek haber verdim" dediği öğrenildi.

Yaşlı çiftin cenazeleri, Cumalı Camii'nde ikindi vaktinde kılınan cenaze namazıyla, Cumalı Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
(DHA)

 
İzmir'de 2.YKS oturumu heyecanı: Uzun soru isyanı!
 
İzmir Alman Okulu kapatıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de 2.YKS oturumu heyecanı: Uzun soru isyanı!
İzmir'de de tüm Türkiye'de olduğu gibi Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ...
İzmir'de Kabotaj Bayramı coşkusu
İzmir'de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çeşitli etkinliklerle ...
İzmir'deki 'zehir baskını'nda 2 tutuklama!
Çeşme ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına ...
 
FETÖ mağduru Hakim Albay Üçok'un 'cüppeli' zaferi!
Son 10 yıl içerisinde peş peşe açılan Ergenekon, Balyoz, hipnozla işkence, ...
İzmir'de utanç davası: O güvenlik görevlisi hakim karşısında!
Balçova ilçesinde, görme ve zihinsel engelli G.Ü.'ye (26), güvenlik kulübesinde ...
TSK'dan Münbiç'te yedinci devriye!
TSK ve ABD Silahlı Kuvvetlerince, Fırat Kalkanı Harekat alanı ile Münbiç ...
 
Türkiye Eylül'e ağlıyor: Vahşetin perde arkası!
Ankara Polatlı’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül’ün cansız bedeni, köye bir ...
Çakıcı'ya süresiz sağlık raporu!
Organize suç örgütü elebaşı olduğu suçlamasıyla hükümlü bulunan ve halen ...
Kayıp müzisyen Metin Kor'dan kötü haber!
Antalya'nın Kaş ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan müzisyen Metin Kor'un, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri