POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
Ali Koç'tan Kulüpler Birliği başkanlığı kararı!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' açıklaması!
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
Rap dünyası karıştı: 50 Cent'e tecavüz suçlaması
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
YSK Başkanı Yener: Tüm tedbirler alındı
28 Mayıs 2023 Pazar - 11:06

İzmir siyasetinde oy mesaisi!

İzmir siyasetinin önemli aktörleri sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına giderek oyunu kullandı ve Türkiye'nin geleceği için temennilerini paylaştı. 

İzmir siyasetinde oy mesaisi!

GERÇEKİZMİR - Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için sandık başına giderken, İzmir'de de büyük bir heyecan ve yoğun bir oy mesaisi yaşanıyor. 

İzmir siyasetinin önemli aktörleri de sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına giderek oyunu kullandı ve Türkiye'nin geleceği için temennilerini paylaştı. 

CHP


CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: Cumhuriyet tarihimizde ilk kez ikinci tur heyecanı yaşıyoruz. Halkımızın ilk turda olduğu gibi sandıklara ilgisinin yoğun olduğu görmek mutluluk verici. Sadece tek bir pusula ile oy kullanıldığı için hem işlem daha kısa sürüyor hem yığılma, bekleme olmuyor. Tüm İzmirli hemşehrilerimizi oylarını kullanmaya, sandıklara sahip çıkmaya, eşini dostunu, akrabasını da alarak veya ikna ederek sandık başına gitmeye davet ediyorum.  Yine tüm hemşehrilerimizi saat 17.00’de oy kullandıkları sandıklarda, oy sayım işlemlerini takip etmeye, oylarına sahip çıkmaya çağırıyorum. Milletin iradesi ne kadar çok sandığa yansırsa, demokrasimiz o kadar güçlenecektir.



CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen: Vatanımızı seviyoruz, oyumuzu kullanıyoruz.



CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Oyumuzu kullandık. Milletimize hayırlı olsun. Vatanını seven sandığa gelsin.



CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: Gelecek güzel günlere olan inancımızla oyumuzu kullandık. Vatanını seven sandığa gelsin.



CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Oyumu Batman’da kullandım.  Tüm vatanseverleri oylarını kullanmaya davet ediyorum. Yurttaş olarak en önemli sorumluluğunuzu yerine getirin. Oyunuzu kullanın.

AK PARTİ 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: İnanıyorum ki en güzel şekliyle yeni bir dönem, Türkiye demokrasi süreci başlayacaktır.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oyunu İzmir'de kullandı. Bakan Kasapoğlu, seçim sonucunda kazananın Türkiye olacağını ifade ederek, şunları söyledi: Türkiye, seçimlerini her daim demokratik olgunlukla, en güzel atmosferde gerçekleştirmiş bir ülkedir. Bunu 14 Mayıs'ta gördük. Bugün de yine inşallah aynı olgunlukla, en güzel şekilde, karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde bunu yaşayacağız. İnanıyorum ki en güzel şekliyle yeni bir dönem, Türkiye demokrasi süreci başlayacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum. Sandıklarda görev alan tüm görevlilere, bugünkü süreci yöneten tüm görevli arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Onların bu süreçteki misyonu demokrasimiz adına, ülkemiz adına çok ama çok kıymetli.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: 2023 yılı başlarken dünyada Türkiye'deki seçimlerin büyük önem taşıyacak. Dolayısıyla buradan çıkacak olan netice dünya açısından da önem arz ediyor. Dünya için de hayırlı olsun diyoruz. İnşallah istikrarın devamı hepimizin arzusu, isteği. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin.



AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı:
Güven, huzur ve barış içerisinde bir seçim faaliyeti yapıyoruz ve bütün vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde oylarını kullanıyorlar. Umarım hem ülkemize hem dünya mazlumlarına hayırlı bir sonuçla Rabbim bereketini arttırır. Vatana, millette şimdiden hayırlı olsun. Cenabı Hak'tan güzellikler niyaz ediyorum.



AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan: Tüm genç arkadaşlarımızı, vatandaşlarımızı, İzmirli hemşehrilerimizi sandığa davet etmek istiyorum. 60 günlük bir kampanya süresince gerçekten Türkiye'de önemli bir seçim kampanyasını da geride bıraktık. Artık Türkiye'de seçim gündemini bugün noktalıyoruz. Vatanımız, milletimiz, bölgemiz, demokrasimiz ve gençlerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun.



AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, kıymetli eşim Pınar hanım ile birlikte sandığa giderek oyumuzu kullandık. Milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olsun. Tüm vatandaşlarımızı, değerli hemşehrilerimizi sandığa gitmeye ve demokrasimize sahip çıkmaya davet ediyorum.

İYİ PARTİ 



İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu: 
Oylarımızı kullandık. Demokrasi kazansın!..



İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale: 
Çocuklarımızın geleceği için,  ülkemiz için...



İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar: 
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde oyumuzu kullandık. Ülkemiz için hayırlı olsun.

 
Hasta veya engelliler için seyyar sandık!
 
YSK Başkanı: Seçim erken sürede sonuçlanacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hasta veya engelliler için seyyar sandık!
Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için hastalığı ya da engeli nedeniyle ...
İzmir'de sandık manzaraları!
Cumhurbaşkanı Seçimin ikinci oylaması için İzmirli vatandaşlar sandık başına gidiyor.
Liderler nerede oy kullanacak?
14 Mayıs'ta gerçekleşen ilk tur seçimlerinde hiçbir adayın yüzde 50 artı ...
 
5 adımda oy kullanma rehberi!
Seçmenler, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylaması için oylarını 5 adımda kullanacak.
Yüzyılın seçimi: Türkiye yeniden sandık başında!
Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci ...
Bozdağ'dan 'Öcalan ile görüşme' iddialarına yanıt!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İmralı’da terörist başı Öcalan ile hiçbir görüşme yapılmamıştır" dedi
 
Kılıçdaroğlu'ndan 'şifresiz maç' vaadi!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Seçimi kazandıktan ...
Rakamlarla İzmir’in seçim mesaisi!
İzmir’de 3 milyon 444 bin 651 kayıtlı seçmenin oy kullanacak, toplamda ...
AK Partili Kaya 3 ilçede sahada: Öyle bir kazanacağız ki, kimse kaybetmeyecek!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Buca ve Menderes'te ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri